Search:

Type: Posts; User: AWAi

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: ???

    by AWAi
    Replies
    1
    Views
    1,332

    ???

    ada sapa2 yang tau macam mane nak run playstation game dalam pc?
  2. Replies
    2
    Views
    1,256

    Buah cempedak diluar pagar, ambik galah tolong...

    Buah cempedak diluar pagar,
    ambik galah tolong jolokkan,
    kalu adik mau belajar,
    kami sedia tunjukkan;

    P/S : Hidup jangan segan,
    Kalu tak tau tanye jek,
    Kalu sesat patah...
  3. Replies
    5
    Views
    9,892

    nak tengok hantu ke?

    korang tau kan kat muziun negara sekarang nie ade exhibition pasal antu. exhibiton tu habis 20 ogos nie. kalu korang nak tengok sangat antu, datanglah ke muzium.
    tapi, barang siapa yang berhajat...
  4. Replies
    11
    Views
    1,658

    ok.

    ok.
  5. Replies
    12
    Views
    2,056

    BRASILLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

    BRASILLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WORLD CUP CHAMPION 2002.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRASIL!BRASIL!
  6. Thread: tanya lagi leh...

    by AWAi
    Replies
    4
    Views
    1,524

    tanya lagi leh...

    Saya nie baru jek menceburi bidang komputer nie. So banyak gak benda pasal komputer yang saya tak tau. Oleh itu, saya nak tanya ngan para webmaster yang bijaksana*****

    1. PHP tu ape?. mesin ke?...
  7. Thread: Korang paham tak?

    by AWAi
    Replies
    6
    Views
    1,542

    ntah........ ko cakap BI, kalu BM bole la paham...

    ntah........
    ko cakap BI, kalu BM bole la paham kot
  8. Replies
    3
    Views
    1,407

    aku nak tanyer laaa

    macam register form tu, register information nak simpan kat maner? macam maner nak link kan dia, katakan aku nak buat satu form untuk user name ngan password, kat man aku nak simpan? macam WM nilaa...
  9. Replies
    0
    Views
    1,205

    aku nak tanyer laaa

    aku bole buat form macam register form (online), tapi skang, yang aku tak tau, semua register information tu nak simpan kat maner? aku kena create satu data base? and macam maner aku nak link kan dia?
  10. Thread: aku nak tanyer

    by AWAi
    Replies
    0
    Views
    1,408

    aku nak tanyer

    macam mana nak aktifkan form dari website ke server? terima kasih, jangan marah2 saya budak baru blajar. buah cempedak di luar pagar, kalau tak malu amiklaa......
    :p
Results 1 to 10 of 10

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112