Search:

Type: Posts; User: artofsilence

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    23
    Views
    2,913

    oooo...ok2 aku akan cuba paham bebetul cuma...

    oooo...ok2 aku akan cuba paham bebetul cuma function ID tu tak masuk lagi....tutorial pun takde.......anyway thanks bro.....kalau ada masalah lagi aku akan post kat sini.....
  2. Replies
    23
    Views
    2,913

    so maknanya sebelum kita masuk...

    so maknanya sebelum kita masuk variable.......kita kena namakan dulu symbol tu.....kan...? so letak kat instance la....?

    dalam v5 ada dua variable....satu setvariable dan satu variable je.....apa...
  3. Replies
    23
    Views
    2,913

    OOOO....camtu maksud dia...ok aku dah faham sikit...

    OOOO....camtu maksud dia...ok aku dah faham sikit dah......one more thing aku dah jumpa apa makna expression.....mengikut artikel tu dalam flash dia akan baca info atau simpan data dalam tiga...
  4. Replies
    23
    Views
    2,913

    kay...kay......

    kay...kay......
  5. Replies
    23
    Views
    2,913

    ok master kuman....semalam aku dah try tapi tak...

    ok master kuman....semalam aku dah try tapi tak jadi sebab kat url tu aku letak alamat yang aku tak registered pun lagi......aku pun tak tau canner nak preview......last.....so memang sahla guna...
  6. Replies
    23
    Views
    2,913

    samala kita ni adi....dulu aku cukup benci dan...

    samala kita ni adi....dulu aku cukup benci dan anti actionscript ni tapi la ni bebulu je aku tengok flash site orang lain......mana bleh aku pun nak gak buat cam tu.........so kita tunggu je la...
  7. Replies
    10
    Views
    1,562

    tapi kalau nak view kena ada plugin baru untuk ie...

    tapi kalau nak view kena ada plugin baru untuk ie kan...?
  8. Replies
    23
    Views
    2,913

    hmmm.....maknanya hanya loadmovie je la...? tapi...

    hmmm.....maknanya hanya loadmovie je la...? tapi movie yang kita buat tu kena guna instance kan....? dan satu lagi kalau salah tolong perbetulkan........kita kena guna action stop kat frame terakhir...
  9. Replies
    23
    Views
    2,913

    dak aih sebenarnya aku nak buat canni......aku...

    dak aih sebenarnya aku nak buat canni......aku buat first page dalam flash.......biasala kat page tu ada menu......katakan button kedua tu 'about'.....then kalau klik button 'about' tu dia akan...
  10. Replies
    1
    Views
    2,559

    Dark Wallpaper

    Dah lama aku tak buat wallpaper baru....so ini je la yang paling baru aku buat.....free to use....

    Band Emperor

    resolution 1024 x 768
  11. Replies
    10
    Views
    1,843

    yeeaa...mystic...thanks for your kindly info...

    yeeaa...mystic...thanks for your kindly info geekrawk....cheers...!!!
  12. Replies
    0
    Views
    1,448

    The Scorpion King

    Hey you all The Mummy`s film maniacs....You should check this site out.....
    http://www.the-scorpion-king.com/
    I think it`s a nice site especially when you can play RPG games there....
  13. Replies
    10
    Views
    1,843

    you mean that it less in colour for example....?

    you mean that it less in colour for example....?
  14. Replies
    14
    Views
    2,540

    aku lak....hehehhee...aku rasa korang tau apa...

    aku lak....hehehhee...aku rasa korang tau apa citarasa muzik aku....takyah la nak cakap.....
  15. Poll: i agree with mr.yuchee cause most news we can...

    i agree with mr.yuchee cause most news we can easily get from anywhere like newspaper,tv,radio and so on but what about a certain news....?i mean a rare one and it`s very important to a certain...
  16. Replies
    10
    Views
    1,843

    if our image is not interlaced...then what...?

    if our image is not interlaced...then what...?
  17. Replies
    23
    Views
    2,913

    sebenarnya aku nak buat site guna flash....so kat...

    sebenarnya aku nak buat site guna flash....so kat site tu ada la interface dia....contohnya bila aku klik satu button....then satu page akan loading kat situ....ala cam biasa orang buat tu.....tapi...
  18. Replies
    23
    Views
    2,913

    Loading HTML Dalam Flash

    boleh tak kita load html page dalam flash....setakat ni yang aku tau kalau loading teks aje...itu pun teks dibuat dalam notepad...so ada sesiapa yang boleh membantu....?
  19. Replies
    12
    Views
    2,151

    perrgghh...jealous la aku nengok kau nye flash...

    perrgghh...jealous la aku nengok kau nye flash site tu....ntah bila la aku nak sampai tahap tu.....
  20. Replies
    10
    Views
    1,843

    what is that interlaced....?

    what is that interlaced....?
  21. Replies
    5
    Views
    3,097

    ada yang advanced sikit lagi tak....aku dah cuba...

    ada yang advanced sikit lagi tak....aku dah cuba keytar tu ok dah tu cuma dia lebih ke arah belajar gitar...lagu yang kita buat tak boleh save......yang boleh save cuma formasi kod je....so aku nak...
  22. Replies
    5
    Views
    3,097

    i have it too but i don`t have any idea about...

    i have it too but i don`t have any idea about sound forge except we can edit a sound file......that`s what i know....can tell me more about this software..?
  23. Nice

    It`s nice and great site I think.I dunno anything you should add something to improve your site because it`s awesome.Simple but interesting and very suitable with corporate concept.So that`s my...
  24. Replies
    5
    Views
    3,097

    Guitar Software

    Hi there....ada sesiapa yang tahu tentang software gitar...? Tak semestinya memerlukan plug gitar kat pc tapi lebih kepada full pc editing.....kalau synth aku ada cuba tapi gitar susah nak jumpa...
Results 1 to 24 of 24

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112