Search:

Type: Posts; User: hani_saidi

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,520

    http://hanisaidi.tripod.com/fla.htm...

    http://hanisaidi.tripod.com/fla.htm
    http://hanisaidi.tripod.com/aboutme.html

    lawat le laman web di atas.
    hehehehehe
  2. Replies
    2
    Views
    1,410

    nice + impressive design. I like your work....

    nice + impressive design. I like your work. Simple but interesting.
  3. Abg Cool, apsal awak sorang je yg takleh view...

    Abg Cool,

    apsal awak sorang je yg takleh view website tu.
    Masa saya view, ade text enter kat tepi belah kanan website tu.
    Bile masuk, ade nampak petak2 info pasal website tu.

    Kalau sekiranya...
  4. Replies
    3
    Views
    1,556

    Macam mane nak buat Advanced Preload

    Aku dah try tutorial dalam flashkit.com.
    Tapi tak working dgn baik.
    Aku nak buat preload ade percentage, +ll.
    Ade gak die suruh export fail data. Masalahnye bila aku export fail data, die jadik...
  5. Replies
    4
    Views
    1,745

    Ko mesti tutup ade 1 popup skrin. Takpe lah. aku...

    Ko mesti tutup ade 1 popup skrin. Takpe lah. aku memang nak buang pop up tu. tapi tak tau bile lagi.
    try yg ni lak.

    hanisaidi.tripod.com/fla.htm
  6. Replies
    4
    Views
    1,745

    Aku baru je try guna Flash MX. Jemput le negok...

    Aku baru je try guna Flash MX. Jemput le negok nyer

    http://hanisaidi.tripod.com
  7. Replies
    3
    Views
    1,520

    Tq for ur comment. I would like to invite more...

    Tq for ur comment.
    I would like to invite more people to comment my site.
    Actually, I'm looking for a new job.
    Area S. Alam or Subang Jaya.
    Please contact me as soon as possible....
  8. Replies
    3
    Views
    1,520

    Lawat le website saya

    Hi,

    Sudi le lawat website saya.
    Wesite biasak2 juga.
    Buat nak sebab nak belajar.
    Kalau tak suka jgn mare.
    hik hik hik.

    http://hanisaidi.tripod.com
  9. Replies
    85
    Views
    13,131

    Pendapat saya, Biarpun ada ramai bangsa asing...

    Pendapat saya,
    Biarpun ada ramai bangsa asing kat forum ni, apa salahnya kita gunakan singkatan dan bahasa campur-aduk macam kita bercakap hari-hari.
    Betul kata malayneum:

    usually people on...
  10. apsal kecik sgt txt dalam www.ecriot.net .

    apsal kecik sgt txt dalam www.ecriot.net .
  11. Replies
    9
    Views
    2,299

    1. Apakah yang korang semua ingin tahu dari...

    1. Apakah yang korang semua ingin tahu dari Flash..

    - actionscript, link ke database

    2. Apa yang korang paling suka dalam flash dan apa yang korang tak suka..

    -paling suka:
    best buat...
  12. Poll: kite ade beratus ahli, tapi apsal yg vote baru...

    kite ade beratus ahli, tapi apsal yg vote baru berbelesh.
    Mana yg lain
  13. Replies
    14
    Views
    4,018

    OOOO itu masham kerr. Time kasih le banyok2....

    OOOO itu masham kerr.
    Time kasih le banyok2.
    Tak nyesal aku register kat WM ni.
    Hik hik hik.
    :+)
  14. Replies
    18
    Views
    3,441

    Poll: Ciri2: 1. paling murah 2. cantik 3. tak yah...

    Ciri2:
    1. paling murah
    2. cantik
    3. tak yah bayar sewa bulanan
    4. tahan dilenyek
    5. tahan dicampak
    6. tahan dibuang dalam air
    dll. maleh nak pikior.
  15. Replies
    38
    Views
    5,647

    Dreamweaver UltraDev. pilihan ku selalu. hik hik...

    Dreamweaver UltraDev. pilihan ku selalu.
    hik hik hik
  16. Poll: makan nak yg paling sedap. kalau mahal dan...

    makan nak yg paling sedap.
    kalau mahal dan cantik tapi tak sedap ....
    bye2 lerr..
  17. Replies
    14
    Views
    4,018

    Aku tak penoh guna php. Asp penoh le. Oleh...

    Aku tak penoh guna php. Asp penoh le.
    Oleh kerana ko kata
    "kena rajin-rajin la cari info pasal PHP, Perl, Apache, dan sebagainya",
    maka kena le aku rajin-rajin cari info pasal PHP, Perl, Apache,...
  18. Replies
    14
    Views
    4,018

    Aku guna Windows. Aku tahu buat website yang...

    Aku guna Windows.
    Aku tahu buat website yang boleh access database.
    Yg aku tak tau ialah
    bile bos aku nak capai email : name@companyname.com dari luar ofis.
  19. Replies
    14
    Views
    4,018

    Ana confuse!!!! Bagi tau le step by step....

    Ana confuse!!!!
    Bagi tau le step by step.
    contohnya cam ni :
    Masak Maggie - sediakan maggie, air panas (masak atas dapur/ guna heater/ ambil dalam termos member, etc.).
    isi maggie dalam mangkuk...
  20. Replies
    14
    Views
    4,018

    Camne nak buat email cam hotmail tu??

    Company aku suruh aku buat e-mail akaun untuk company aku yang hanya boleh dibuka oleh org2 company aku dari mana2 pun.
    Cam Hotmail tu la.
    Tapi nak guna nama email akaun tu macam di bawah ni :...
  21. Thread: Bengkel PHP

    by hani_saidi
    Replies
    18
    Views
    2,497

    aku e-mail ngan slip bank sekali lerr. tak leh...

    aku e-mail ngan slip bank sekali lerr.
    tak leh nak fax.
  22. Thread: Bengkel PHP

    by hani_saidi
    Replies
    18
    Views
    2,497

    Kidino.. aku dah email Ellie, die tak balegh pon.

    Kidino.. aku dah email Ellie, die tak balegh pon.
  23. Replies
    18
    Views
    2,736

    Cun gak website ni. Tapi aku tak paham mende ape...

    Cun gak website ni. Tapi aku tak paham mende ape mesej diaorang nak sampai.
  24. IE takde masalah kalau ramai user guna PC. Camne...

    IE takde masalah kalau ramai user guna PC.
    Camne dengan Mac user???
    Tapi kite prefer IE.
  25. Replies
    29
    Views
    2,737

    Poll: kite dah kawin anak sorang

    kite dah kawin
    anak sorang
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112