Search:

Type: Posts; User: mofaz

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: web quotation

    by mofaz
    Replies
    1
    Views
    1,302

    web quotation

    sesiapa bleh tolong emailkan pada aku sebut harga bagi tempahan website atau multimedia tak please.. emaial aku di yept@hotmail.com tq.
  2. Thread: Flash Mx

    by mofaz
    Replies
    34
    Views
    4,209

    eh.... sebenarnye MX tu Flash 6 ke..? kompius laa.

    eh.... sebenarnye MX tu Flash 6 ke..? kompius laa.
  3. Replies
    2
    Views
    1,319

    kesimpulannyeee... ko mmg best. mmgscript tu dah...

    kesimpulannyeee... ko mmg best. mmgscript tu dah lame..tapi selama tu lah aku x jumpa2.
    tq ekk..!!!!
  4. Replies
    2
    Views
    1,319

    soalan ni utk mysticmind

    As'kum.. ni ha..nak tanye mcm mane nak buat window mcm dlm www.i-putra.com , iaitu bila ngko klick kat terms and condition (ala kat bawah skali) dia kuar windows camtu..?? camne aaa..?

    windows tu...
  5. Replies
    18
    Views
    2,216

    laa.. otomatik rupenye

    laa.. otomatik rupenye
  6. Replies
    18
    Views
    2,216

    erm... okey gak tu.. cube nengok web nie plak.. ...

    erm... okey gak tu.. cube nengok web nie plak..

    nie aje lah hasil keje aku.. x de yg lain. tapi dlm proses nak menambahkannye.

    http://jaipetra-beta.cjb.net/

    eh..camne nak buat link haa..?...
  7. Replies
    6
    Views
    1,367

    tq kuman n mysticmind. korang mmg best. bagus...

    tq kuman n mysticmind. korang mmg best.

    bagus gak kalo ade sample dia mystic. lagi mudah nak paham..k.. tq. apsal x load2 movie ty kuman. aku dah berjanggut dah. hehe :) tak pe.. kena sabar...
  8. tapi yg tak puas hati tu, camne buat logo sifoo...

    tapi yg tak puas hati tu, camne buat logo sifoo tu 3D ?? bleh ajar jugak ke..?
  9. Replies
    12
    Views
    1,685

    coding .asp tu terpisah ke document codingnye...

    coding .asp tu terpisah ke document codingnye ngan coding form, poll or whatever?? ke dlm satu doc. jugak? compius la.
  10. Replies
    6
    Views
    1,367

    .swf + .swf = .swf or projector(.exe). How ?

    camner nak gabungkan file swf contohnya (music or sound) dengan satu lagi file swf? Kiranya nakbagi cepat loading . Dan camne nak buat loading yang simple tapi menarik? plz. musti ade yg terror ni.
Results 1 to 10 of 10

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112