Search:

Type: Posts; User: brutalasia

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,716

    adus.. tq bro.. aku tgh cari yg ble main ngan...

    adus.. tq bro..

    aku tgh cari yg ble main ngan session yg aku dah wat once user login.. aku taknak main ngan cookies coz certain2 browser tak allow cookie.. aku nak main ngan Global.asa skali.....
  2. Replies
    3
    Views
    1,716

    ASP - Who is online

    Assalamu'alaikum wbt / Salam Sejahtera,

    Erm.. jenuh gak aku cari coding camne nak kuarkan senarai members yg tengah online.. yg aku tau, benda ni kene main ngan application.. b4 ni aku try wat...
  3. Replies
    1
    Views
    1,630

    Sesape tau coding tuk MLM Software?

    Assalamu'alaikum wrb & Salam Sejahtera semua..

    Fuh.. jenuh dah aku try search coding tuk MLM Software (Multilevel Marketing).. :p ala.. network tree tu la.. ada sesape tau tak coding ni... ble...
  4. Replies
    3
    Views
    1,769

    A'kum wrb, ooo... mean.. dlm setiap category...

    A'kum wrb,

    ooo... mean.. dlm setiap category tu.. akan dipaparkan subcategory sekali ek..

    aku biasa wat camni..
    memula tarik data tuk category tu... then dlm coding tu.. tarik lagi data tuk...
  5. Replies
    12
    Views
    1,513

    ok.. prob solve gak akhirnye.. fuh.. mencabar...

    ok.. prob solve gak akhirnye..
    fuh.. mencabar gak awal2 nak blaja nie.. :)
    aku tukar code jadi cam nie :


    $sql="UPDATE userinfo SET hostel = '$hostel' WHERE matrix_no = $_SESSION[matrix_no]"; ...
  6. Replies
    58
    Views
    3,692

    WARNING! DB Error : mySQL Error on Query :...

    WARNING!
    DB Error : mySQL Error on Query : SELECT id FROM book_entry
    Some more usefull information you might want to know:

    Mysql Error : Table 'evo-dev_evobook.book_entry' doesn't exist
    Mysql...
  7. Replies
    12
    Views
    1,513

    ok.. alhamdulillah.. session dah success.. ok...

    ok.. alhamdulillah.. session dah success..

    ok la nie bile user dah success login.. akan ada satu button tuk apply hostel.. just satu list down je... then bila dia submit, failed la... data tak...
  8. Replies
    12
    Views
    1,513

    erm.. still tak brape faham la.. ble bg contoh...

    erm.. still tak brape faham la..
    ble bg contoh coding tak?

    dan ape coding yg perlu diletakkan di awal page yg hanya registered user je ble view?
  9. Replies
    12
    Views
    1,513

    ok nie coding aku. login.php

    ok nie coding aku.

    login.php


    <form action="logindo.php" method="POST">
    <table border="1">
    <tr bgcolor="#993399">
    <td colspan="2">
    <div align="center"><font...
  10. Replies
    12
    Views
    1,513

    Sape tau main ngan SESSION in PHP ??

    Assalamu'alaikum wbr,

    erm.. ada sesape ble tolong? harap sesangat nie ..
    aku tengah develop satu sistem gune PHP..

    tang login form aku dah create n success..
    tapi aku tak gheti camne nak...
  11. Replies
    9
    Views
    1,808

    A'kum wrb, erm.. kat phpmyadmin tu bile ko dah...

    A'kum wrb,

    erm.. kat phpmyadmin tu bile ko dah bukak.. try laa renung2 keseluruhan page tu... insya-***** ko akan nampak button link tuk create new table.. :) lame dah tak bukak.. sori tak ingat...
  12. Thread: program php

    by brutalasia
    Replies
    13
    Views
    1,671

    A'kum wrb, erk.. ade ke bazet bg tutorial...

    A'kum wrb,

    erk.. ade ke bazet bg tutorial ustaz? adus.. aku nak nie.. url yg aku simpan ada yg broken link dah.. tapi yg bazet nye aku takde lagi...
    psstt... yg kat website ko tu.. ko yg mane...
  13. Replies
    2
    Views
    1,879

    tak kisah ar kalo dah tak virgin... yg penting...

    tak kisah ar kalo dah tak virgin... yg penting still leh refill...
  14. Replies
    2
    Views
    1,879

    :: Kami Membeli Katrij Kosong

    A'kum wrb,


    http://www.rehanstat.com/image_website/catridges.gif


    http://www.catridges.cjb.net/

    Jangan lepaskan peluang dan elakkan pembaziran~~!! :lol: :lol: :lol:
  15. Replies
    25
    Views
    2,854

    eheh.. thanks ustaz.. xtually ana dah lame...

    eheh.. thanks ustaz.. xtually ana dah lame mulakan pengembaraan nie.. alhamdulillah installasion dah settle.. tinggal nak modified + add features + nak upload jek... :)

    Thanks all..
  16. Replies
    25
    Views
    2,854

    A'kum wrb + salam sejahtera all.. Ok...

    A'kum wrb + salam sejahtera all..

    Ok alhamdulillah aku dah success install.. thank all.. hehhe.. pengembaraan bermulaaa~~!!! :)
    Btul ke budihost murah farhan? leh cite sket?

    Wassalam.
  17. ermm.. tak jumpe pon tutorial tu..

    ermm.. tak jumpe pon tutorial tu..
  18. Replies
    25
    Views
    2,854

    A'kum wrb, tahniah ar pada yg berjaya install...

    A'kum wrb,

    tahniah ar pada yg berjaya install tu..

    erm.. nak tanye.. ana dah install phpbb.. so, kalo nak install phpnuke tu skali boleh ke?? camne???

    Wassalam.
  19. Replies
    6
    Views
    1,869

    A'kum wrb, ermm.. template nie kire cam kite...

    A'kum wrb,

    ermm.. template nie kire cam kite refer kat sesuatu fail.. cam library.. nak edit pon senang.. kire kalo kita buat sampai 30 pages.. pastu katakan nak ejas satu main menu dia.. tak ke...
  20. a'kum wrb, aku ade cadangan... kalo nkowang...

    a'kum wrb,

    aku ade cadangan... kalo nkowang rase nak blaja photoshop nie... elok refer jek kat www.sifoo.com tak pon www.teamphotoshop.com

    byk tutorial yg ade kat lam tu.. nkowang cek ar.. pen...
  21. Apapon... thanks all !! i really appreciate it...

    Apapon... thanks all !!

    i really appreciate it ... thanks again ..
  22. Erm... how about if i wanna use javascript? coz...

    Erm... how about if i wanna use javascript? coz ASP, PHP + coldfusion still newbie lagi.. can somebody tell me how to do it... or if there are some website that i can refer throw it.
  23. How to make "Tell a friends" & "Newsletter" session function?

    A'kum wrb + salam sejahtera all,

    Orait, here i have some problems,

    1. Camne nak create session "tell a friend" tu function ar.. yang simple je la... means user just enter their email and click...
  24. Replies
    25
    Views
    2,854

    A'kum wrb, Leh gak gune easyphp... leh DL kat...

    A'kum wrb,
    Leh gak gune easyphp... leh DL kat http://www.easyphp.org
  25. Thread: Bengkel PHP

    by brutalasia
    Replies
    18
    Views
    2,459

    A'kum wrb, Aku pon bbtul berminat nak blaja...

    A'kum wrb,

    Aku pon bbtul berminat nak blaja PHP nie... plsss laa wat laie skali.... papehal mail aku...

    Wassalam.
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112