Search:

Type: Posts; User: Incube

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. thanks a lot mysticmind.. furniture tu jagged...

    thanks a lot mysticmind..

    furniture tu jagged sebab saya guna software optimaze tuk compress size image. tu pasal jagged. dah compress 70%.ya la kan bukan semua user kita sanggup tunggu loading...
  2. thanks donut.. I tak pakai swift tuk develop site...

    thanks donut.. I tak pakai swift tuk develop site amatur nih.. I pakai 3d studio max.

    thanks ardiles..chatbox tu dah ok dah..pii la chat situ .

    I dah fix chatbox tu.. so bleh la tinggalkan msg....
  3. Replies
    21
    Views
    12,691

    komen saya pasal streamyx..biasala benda baru...

    komen saya pasal streamyx..biasala benda baru mesti ada problem.lama lama nanti ok la tu.biasanya bergantung pada kawasan.kengkadang cable dah tak elok tu pasal connection teruk.setakat speed tu...
  4. saya orang baru di sini . nak kongsi web site saya sama kamu

    hi kawan kawan.. saya ini amatur dalam bidang flash ni.saya saja nak kongsi web site saya yang dah belapuk nih. sesenang kengkorang masuk la ya. kasik meriah sikit la. ok la saya nak pi sambung buat...
Results 1 to 4 of 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37