Search:

Type: Posts; User: Apit

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    15
    Views
    2,517

    tq very2 much for ur info KKHOSTING.. but how...

    tq very2 much for ur info KKHOSTING..
    but how to make the payment? i don't have credit card
  2. Replies
    15
    Views
    2,517

    i need your advise..tq :)

    i need your advise..tq :)
  3. Replies
    15
    Views
    1,959

    tq for your info michaelfoo.. i also facing...

    tq for your info michaelfoo..
    i also facing problem with my old hosting company..need to study the best hosting company before i fee space from them.. last expirience suffocate me mann...
  4. Replies
    15
    Views
    2,517

    so i have to pay to transfer my domain to another...

    so i have to pay to transfer my domain to another company.. so the domain will expired by the end of next year..is it true?

    p/s:to neswayj anf sufyan..how can you know my email and my staus as...
  5. Replies
    15
    Views
    1,959

    unlimited sub-domain,ftp and mysql and around...

    unlimited sub-domain,ftp and mysql and around 100Mb hosting is enaugh...and the important thing is the services is good. budgect below rm200
  6. Replies
    15
    Views
    2,517

    my domain name is like below:: Domain Name:...

    my domain name is like below::

    Domain Name: SAHABATRIMBA.COM
    Registrar: ONLINENIC, INC.
    Whois Server: whois.OnlineNIC.com
    Referral URL: http://www.OnlineNIC.com
    Name Server: NS1.AD-DEEN.COM...
  7. Replies
    15
    Views
    1,959

    looking for hosting

    i'm looking for cheap and good services hosting company..any suggestion?
  8. Replies
    15
    Views
    2,517

    how to get my domain back

    i have a domain name..
    it will expired by this end of year...
    i buy it from 3rd party company..
    then the company close..
    i cannot get contact anymore with that company..how can i get back my...
  9. Replies
    3
    Views
    1,833

    Bleh bagi komen pasal web design nie tak?

    aku just scratch pakai flash..
    tapi mase buat tu pakai cold fusion & dreamweaver ...
    just nak dapat feedback dari kengkawan ..
    pastu baru buat yg real punyer..
    harap komen dari korang semue..tq.....
  10. Replies
    4
    Views
    1,510

    Tolong!Tolong!! Urgent giler nie...

    a'kum kengkawan semue yg terrer lagi macho..
    aku nak tanyer skit nie..
    camner nak setup shopping chart ?
    aku dah register account kat dk3.com...
    die bagi php & mysql...
    aku dah ade skript...
  11. Thread: TIMENET Planet

    by Apit
    Replies
    28
    Views
    3,205

    izani bleh tanyer skit...kat time ade tempat...

    izani bleh tanyer skit...kat time ade tempat praktikal utk student tak?(comp. science)
  12. Replies
    7
    Views
    2,159

    skali semue tajuk yg aku propose kat letcure die...

    skali semue tajuk yg aku propose kat letcure die reject la..ishh..ish,,ish..sadisnyer rase hatiku ini..alih-2 die lak propose tajuk kat aku..die suruh buat game..tention nyer aku...
  13. Replies
    2
    Views
    1,137

    camner nak mulakan php dlm linux?

    camner aku nak mulakan php & mysql nie dlm linux(redhat)?...
  14. Replies
    7
    Views
    2,159

    ala ,,,kl bukanyer jauh sangat...aku turun la kat...

    ala ,,,kl bukanyer jauh sangat...aku turun la kat sane kalo ko nak ajar aku...duit pinjaman dah nak masuk nie..don't worry la..aku blanjer la korang semue...
  15. Replies
    7
    Views
    2,159

    so ko suggest aku buat portal ker..so kena pakai...

    so ko suggest aku buat portal ker..so kena pakai cgi,php etc tu ker..tak reti lak aku..ko tolong aku bleh tak..nanti aku blanje la ko makan-2
  16. Replies
    7
    Views
    2,159

    Bleh tolong bagi idea utk PSM -Major Multimedia

    kalau aku ambik majoring multimedia, mende yg patut aku buat utk final projek aku? bagi le idea skit..
Results 1 to 16 of 16

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37