Search:

Type: Posts; User: alien3d

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    3,192

    ruby

    suck and unflexible
  2. solat xml

    1.Saya try convert to xml dengan guna array tapi still tak leh susun dia punya coding ikut hari
  3. Replies
    5
    Views
    1,427

    What i can saz is idiot.Application like asp does...

    What i can saz is idiot.Application like asp does do .exe but do really one the thing to execute.Like apache might load php dll only.Most security saz better using dll rather then cgi application it...
  4. Replies
    7
    Views
    2,024

    php tutorial

    nak tau php atau vb.net atau cold fusion power see your self the documentation aku buat.BAca jangan tak baca
    members.lycos.co.uk/alien3d/oop.swf
    members.lycos.co.uk/alien3d/p.swf
    Php rules......
  5. Replies
    0
    Views
    1,362

    Account Dan Pratical Php Programmer

    Aku tengah buat software account guna php dan mysql tapi aku la kena cari tempat pratical since aku belajar kat politeknik Perlis.Any software company leh join 2 sama since aku kena cari tempat...
  6. ada ada

    Cuba tengok kat help just drag and drop dalam dmx .Aku ada buat cam tu but aku still tukar code ke lebih bagus....heheheh.PHP4 tak susah dengan session variable tetapi php 5 lain sikit php4 siap...
  7. Replies
    7
    Views
    12,175

    The code but it too long

    if you want php bbcode parse i have my own script
    http://www.my-contest.com/games/games/class/view.php?file=class_bbcode.php
    Step
    1.Save the file as bbcode.php
    2.If want to parse like bold text...
  8. web programmer

    E.g www.my-contest.com
    e-mail hafizanil@hotmail.com
  9. Thread: New Cms.....

    by alien3d
    Replies
    24
    Views
    2,554

    cms

    cms yang free suck.Lebih baik bua coding sendiri.Bukan susah.Aku ada buat cms sendiri.Tapi sesapo nak join nak kembangkan code jadi lagi sempoi dipersilakan
    www.my-contest.com
  10. Replies
    4
    Views
    1,314

    php and asp

    set as cgi application at iis admin
  11. Replies
    12
    Views
    1,679

    ni asal php

    Mesti Terkezut
    Personel Home Page
    singkatan PHP sekarang ditukar kepada per hypertext prep......
    Dan phpnuke bukan php
    It suck ramai ingat benda yang sama
  12. Replies
    4
    Views
    2,050

    me to

    Aku ingat masuk poli best tapi haprak facility.Tensen rugi jek duit aku .Macam mana nak buat research lagik ni????????????????
    Customize php application developer............
  13. Thread: get vs post

    by alien3d
    Replies
    2
    Views
    1,648

    get vs post

    haritu aku ada masalah pasal get method dalam form tapi bila kau tukar guna post tmehod dia taknak submit variable tapi bila guna get method dia boleh submit dan data yang hantar terlalu limit.berang...
  14. Thread: textarea

    by alien3d
    Replies
    1
    Views
    1,204

    textarea

    Aku tak pasti ada orang masalah sama ngan aku.Masa posting kalau guna ie lama kalau textarea kecil row dn column tak boleh tekan submit button kena kurangkan data baruboleh submit.Sapo tahu limit ie...
  15. pening gak main join ni akyah join pun takper...

    pening gak main join ni akyah join pun takper
    cam select * from table1,table2 table1.id=table2.id lagi senang kalau web join takyah pasal refer dengan id dari get variable
  16. Replies
    12
    Views
    1,496

    susah sanget

    Guna jek dreamweaver untuk buat code session
  17. Thread: sql injection

    by alien3d
    Replies
    7
    Views
    1,513

    Sql injection

    cam ni daa
    misal page
    page.php?sql=<? $sql="update table user administrator='my name' and password"; ?>
    kira jika source code ada $sql dia akan automatic guna variable $sql dan itu adalah sql...
  18. Replies
    22
    Views
    2,305

    biasa

    Math pun tak lepas macam mano boleh lulus 100% ini adalah datang dari budak skm programming.TAhu vb tahu c++ tapi apa itu mutiple inheritance ,polymohisim dan dll.Entah mano jawabnya.Kalau orang luar...
  19. Replies
    0
    Views
    1,643

    PHP 5 programmer

    Cakap jek apo nak buat.Aku ada php sdk php .Cuma nak design jek.
    alien3d.dotgeek.org/view.php?file=class_form.php
    PHP 5 Raw
    04-4419362
    hafizanil@hotmail.com
  20. Replies
    13
    Views
    2,090

    expert

    Kalau source code cam ni expert tak
    http://alien3d.dotgeek.org/view.php?file=class_form.php
    PHP5
  21. Replies
    58
    Views
    3,612

    macam pernah nampak jek sebijjik lak tu

    -- edited by MHR:
    -- HOI! Ape sabotaj thread aku, buat thread sendiri la
  22. Replies
    12
    Views
    2,343

    link

    http://members.lycos.co.uk/alien3d/myphplink/link.php
  23. Thread: myphptemplate

    by alien3d
    Replies
    9
    Views
    1,313

    Ya Php bb skin

    Kalau nak design background lama baik guna design yang sedia ada lagi senang .Boleh fokus pada programming daripada membuang masa design...
  24. Replies
    14
    Views
    4,735

    takyah bubuh kan senang e.g print"

    takyah bubuh kan senang
    e.g
    print"<form method=post ...";
    Aku buat program tak bubuh quote
    Tetapi kalau nak masuk database
    Katakan <input name=x value=j"jlkjdjfld" >
    Kena convert dulu
    $c=$x...
  25. Thread: myphptemplate

    by alien3d
    Replies
    9
    Views
    1,313

    myphptemplate

    Aku ada reka template kepada sesapa nak reka program berasaskan php dan mysql
    http://myphptemplate.cjb.net
Results 1 to 25 of 25

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37