Search:

Type: Posts; User: thefinalmistic

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    1,549

    no problem :) sebenarnya cadangan-cadangan kat...

    no problem :) sebenarnya cadangan-cadangan kat atas tu utk kita semua. kalau ada sesiapa yang terkecil hati dgn kritikan yang aku beri (atau sebaliknya), sila lah tegur/pm aku. jgn simpan dlm hati :D...
  2. Replies
    9
    Views
    1,549

    be polite as well

    yup, aku setuju dgn pandangan Muid Latif.

    Kita perlu lebih bersopan (BE POLITE) dgn pendapat atau kritikan kita sendiri. Kadang-kala kita tidak perlu terlampau jujur sangat (TOO NAIVE) ketika...
  3. Replies
    7
    Views
    1,659

    aku suka ko punya hasil keje. walaupun candid,...

    aku suka ko punya hasil keje. walaupun candid, tapi setiap gambar cukup sharped dan colorful. boleh aku tahu jenis kamera apa yg engkau pakai? Aku minat ko punya sharpness image .

    kalau engkau...
  4. Replies
    6
    Views
    1,653

    you have a nice flash site :) I found your link...

    you have a nice flash site :) I found your link at www.digitalmalaya.com before.

    Light Sin The Dark is a great name!
  5. Replies
    8
    Views
    1,784

    good job

    pendapat aku, web engkau mmg boleh dikategorikan intermediate dlm bidang web ni :)

    dari segi color pula, orange boleh dijadikan sebagai trademark. Atau mungkin cantik jika ada warna-warna yang...
  6. Replies
    9
    Views
    1,549

    Tips on leaving a good, helpful critique: A.)...

    Tips on leaving a good, helpful critique:

    A.) Don't demand changes, suggest them.

    IE, don't say, "The position that hand is in is all wrong. It should be raised higher over his head." Suggest...
  7. Replies
    29
    Views
    2,512

    :D sorry ardiles... maksud aku tumpukan bidang yg...

    :D sorry ardiles... maksud aku tumpukan bidang yg kita minat dulu. yang lain2 tu kena jugak belajar sebab tak rugi menuntut ilmu. cuma, beru tumpuan yang lebih dlm bidang yang kita minat.

    aku...
  8. Replies
    29
    Views
    2,512

    aku tak la expert sangat dlm bidang pembangunan...

    aku tak la expert sangat dlm bidang pembangunan web. sedikit sebanyak tau la jugak nak buat website :)aku pun bermula coding pakai notepad dlm awal thn 1999. sekarang ni lebih senang pakai...
  9. Replies
    7
    Views
    1,404

    Harap-harap korang semua enjoy dgn website Dark...

    Harap-harap korang semua enjoy dgn website Dark Scenario dan The Final Mistic :)

    terima kasih en. Twen dan Ardiles :geekrawk:
  10. Replies
    7
    Views
    1,404

    sorry mr Twen, it's not my site anyway. It's...

    sorry mr Twen, it's not my site anyway. It's belong to my friends of mine from Germany. I am just a digital artist of Dark Scenario.

    thanks.
    :)
  11. Replies
    7
    Views
    1,404

    http://www.darkscenario.com

    If you want Graphics for reference, you can go to http://www.darkscenario.com . There's lots of awesome digital arts by the great artists!!!

    Don't forget to check it out :D
  12. Replies
    5
    Views
    1,757

    cool pages and neat designs!

    cool pages and neat designs!
  13. Replies
    18
    Views
    2,850

    banyak guna 3d.... kadang-kala lost :( But, still...

    banyak guna 3d.... kadang-kala lost :( But, still the best!
  14. Replies
    7
    Views
    1,448

    Layout kemas dan kaler pun cool :D. Tapi, apa...

    Layout kemas dan kaler pun cool :D. Tapi, apa maksud 37454?
  15. ok la style cam tu :) clean dan navigation pun...

    ok la style cam tu :) clean dan navigation pun senang. Forum punya skin pun cool! Ko kena la rajin update dan promote!

    all the best!
  16. Replies
    4
    Views
    1,388

    http://www.celestial-angel.net/main.shtml : very...

    http://www.celestial-angel.net/main.shtml : very cool layout and good colors. I called it "neat design"!

    http://www.celestial-angel.net/wa/ : cool layout. also neat composition... It would be nice...
  17. Replies
    18
    Views
    2,327

    vector rules! this is style... tak kisah warna...

    vector rules! this is style... tak kisah warna gelap ke terang ke, it's a art! and it's neat layout...
  18. Replies
    2
    Views
    2,637

    bagus jugak ada course photoshop. lagi bagus buat...

    bagus jugak ada course photoshop. lagi bagus buat utk beginner, kemudian utk intermediate then utk advanced. mesti best!
  19. Replies
    7
    Views
    2,460

    digicam

    Sekarang ni banyak digital camera yg tinggil kuliti. Kalau nak beli, make sure kita tahu apa tujuannya. Contohnya, samada just utk fotografi atau buat digital art.

    lagi tinggi megapixel nye lagi...
  20. Replies
    6
    Views
    2,343

    better for cbt

    aku ada terbaca satu artikel dr mana aku tak ingat.... akan datang nanti format PNG akan menggantikan GIF. Lagipun kat ofis mmg aku kena guna format PNG utk buat Computer Based Training. kelebihannya...
  21. mistress in heaven from thefinalmistic.net

    just wanna share with all of you outside there... Here some of my latest wallpaper also published at http://mistic.deviantart.com. Just open your mind and think positive!
    <p><b>MISTRESS IN HEAVEN -...
  22. Replies
    40
    Views
    5,041

    This is mine!

    :::emotions[illusions]dreams:::

    website: The Final Mistic
    Category: graphic/webdesign/photoshop/wallpaper.
    words: banner/button ada kat bawah ni. Sesiapa pun boleh lawat site aku atau nak link...
  23. Replies
    14
    Views
    1,710

    I have seen you site before. My officemate...

    I have seen you site before. My officemate (izmal&syafiq) recommanded to me. So, nothing to say... Just, keep up the good work! Rajin2 la tukar interface dan up-date site! That's all...
Results 1 to 23 of 23

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37