Search:

Type: Posts; User: alltvmas

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. y opinion is blogger is easy to use or I don't...

    y opinion is blogger is easy to use or I don't know if wordpress is easy to use but I frequently use HTML add-on at my blog. So since Blogger have the add-on and is easy to mantain...I always open...
  2. Replies
    1
    Views
    1,134

    Can't build website. I'm blogging now!

    Check my latest dream come true...it's almost 2-3 years then when I want to build website to promote English shows that airs in Malaysia. So when the mission is unsuccessful, lately, I found another...
  3. Replies
    2
    Views
    1,237

    check my new site.....

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com

    i know maybe you think this kid have always post his own site at this forum but
    then it is disappear...

    try this time....i think it's permanent...no more...
  4. Replies
    16
    Views
    2,170

    and also blog font tu kecik ..kalau boleh...

    and also blog font tu kecik ..kalau boleh besarkan sikit..dan warna font tu x sesuai kot sebab saman warna ngan background...itu jelah
  5. Replies
    16
    Views
    2,170

    ko pakai streamyx ke?

    ko pakai streamyx ke?
  6. Replies
    8
    Views
    1,405

    tq..sebab komen site saya.. okey color dan...

    tq..sebab komen site saya..
    okey color dan content..
    but color tu saya nak kekalkan warna hijaula..peace sikit
  7. Replies
    8
    Views
    1,405

    takderla...hari tu kata website saya takde...

    takderla...hari tu kata website saya takde apa-apa..dah betulkan dah
  8. Replies
    8
    Views
    1,405

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com
  9. Replies
    8
    Views
    1,405

    so...di mana suma orang ni...kosong aje...

    so...di mana suma orang ni...kosong aje...
  10. Replies
    16
    Views
    2,170

    blog site ke? nampak macam personal site lak..

    blog site ke?
    nampak macam personal site lak..
  11. Replies
    26
    Views
    2,711

    macam mana ko buang ad netfirms tu...

    macam mana ko buang ad netfirms tu...
  12. Replies
    8
    Views
    1,405

    tersilap tulis alamat....sorry

    tersilap tulis alamat....sorry
  13. Replies
    8
    Views
    1,405

    Green Site

    Green Site

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com

    Saya rebuild and redesign balik website saya. Yang first tu gelojoh sgt. lepas buat R&D....mungkin ada sikit pembaharuan.

    check site...
  14. Replies
    0
    Views
    1,110

    My Rebuild Personal Website

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com

    Saya rebuild and redesign balik website saya. Yang first tu gelojoh sgt. lepas buat R&D....mungkin ada sikit pembaharuan.

    check site sana-sini...
    itulah...
  15. Replies
    16
    Views
    2,249

    letakkan image as background jer...

    letakkan image as background jer...
  16. Replies
    26
    Views
    2,711

    dan satu lagi kalau nak tgk design best-best gi...

    dan satu lagi kalau nak tgk design best-best gi http://www.designersdepot.com

    byk design cantik-cantik
  17. Replies
    26
    Views
    2,711

    mmgla nama kompeni....cakap jer..

    mmgla nama kompeni....cakap jer..
  18. Replies
    26
    Views
    2,711

    yup....betul tu.....macromedia bagus...like...

    yup....betul tu.....macromedia bagus...like flash,dreamweaver dan banyak lagi....tapi kalau image better use photoshop kot...sebab banyak tutorial dkat net...

    .......
  19. Replies
    26
    Views
    2,711

    1st of all....congrats..sebab ada laman web...

    1st of all....congrats..sebab ada laman web sendiri walaupun domain name still ngan netfirms..

    2nd...apa tujuan website tu dibuat..personal website ker...kalau personal...biodata tu lebihkan...
  20. Replies
    28
    Views
    2,431

    apa maksud Mysticmind - "kertas" tu?

    apa maksud Mysticmind - "kertas" tu?
  21. Replies
    6
    Views
    1,319

    dah diperbaiki

    camna okey tak flash tu....sebenarnya saya nak letak gambar awan...pastu bila online tak kuar....

    nasib baik abg. mystic tolong bagitau..terima kasih....
  22. Replies
    6
    Views
    1,319

    My Personal Site

    review dan komenla site ni...
    saya punya website...

    http://www.ammar-lutfi.netfirms.com

    komen okey...teruk ke..baik ke..apa-apala
    asal jujur okey...
  23. Replies
    3
    Views
    1,198

    HAH !

    I suggest that you look again because I've visit that website many times...and it works...for me...and my sister laptop too..

    I don't know what's wrong with it...
    could somebody help me...
  24. Thread: suicide site

    by alltvmas
    Replies
    9
    Views
    1,214

    yeah.....

    yeah.....
  25. Replies
    39
    Views
    3,559

    cayaalah.....so nice and it's great.....I wish I...

    cayaalah.....so nice and it's great.....I wish I can do FLASH like you do....but there's a little shocked when I "klik" the GO button...the music was boom...boom to my ear (I use headphone)....
    ...
Results 1 to 25 of 74
Page 1 of 3 1 2 3

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112