Search:

Type: Posts; User: flash_freak

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    5,820

    Malam seribu bintang sifoo.com-jom join!

    TEMPAT : Grand Pacific Hotel Kuala Lumpur
    - Emerald Hall, 1st Floor

    TARIKH : 27 September 2003

    TEMA : Malam Seribu Bintang

    BAYARAN : RM 40 seorang (dewasa)
    RM 20 seorang (berumur 12...
  2. Replies
    11
    Views
    1,989

    baru aku teringat..ada satu training centre kat...

    baru aku teringat..ada satu training centre kat jalan kg. Atap.. STC training centre...tempat tu mmg kewl ...belajar actionscript pun besh kat situ pasal cikgu yang ngajar tu mmg ngam..koa try le kat...
  3. Replies
    6
    Views
    1,596

    i guess the introduction program that kidino did...

    i guess the introduction program that kidino did is the best because if look for introductory syllabus made by the certified macromedia training centre is just focus until the tweening part...

    and...
  4. Thread: Flash Mx

    by flash_freak
    Replies
    34
    Views
    4,105

    mmg ada powernye.....cuba perhatikan...

    mmg ada powernye.....cuba perhatikan bebetul...........power dan menyenangkan
  5. Replies
    9
    Views
    1,381

    cara nak guna scroll bar component tu : ...

    cara nak guna scroll bar component tu :

    buatkan text field guna dynamic text...
    pastu pilih Text > Scrollable

    pastikan instance name bagi texfield tu korang namakan

    tulis le apebende yang...
  6. Replies
    9
    Views
    2,274

    aku tak suka flash ler......

    aku tak suka flash ler......
  7. utk menghasilkan banner ini 3 application...

    utk menghasilkan banner ini 3 application terlibat :
    1- xing mpeg player
    2- adobe photoshop
    3- flash 5

    Setiap motion di snapshot dgn menggunakkan xing mpeg player. Dan gambar yang disavekan...
  8. Hillman Curtis Style Banner- Gua Cuba Buat Ajer

    saje ler ni takde keja

    <embed src="http://www.geocities.com/lufias_75/banner1.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"...
  9. Replies
    10
    Views
    1,942

    sebenarnya bulih dah nak bucam 2 advanced kalau...

    sebenarnya bulih dah nak bucam 2 advanced kalau teknik yang betul digunakan....

    buat flash site ni most commonly used technique is scene by scene and tell target......tak ramai yang gunakan teknik...
  10. Replies
    11
    Views
    1,989

    Setakat ni yang aku tau tak de le pusat komputer...

    Setakat ni yang aku tau tak de le pusat komputer yang ade ajar actionscript...Tapi yang paling penting koa gunakan le help kan dlm flash tu. Baca Actionscript dictionary dan reference tu...insyaallah...
Results 1 to 10 of 10

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112