Search:

Type: Posts; User: dash_board

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    2,399

    aloooo

    alooooo
    takkan tak ada sesiapa kat sini yang tau.... macam nak guna iis.cuma nak wat simple aje user leh view database kita. dah try buat tak jadi web hanya paparkan satu sahaja urutan dalam...
  2. Replies
    13
    Views
    2,399

    ermmmmm

    i`m only want to make simple connention using iis, asp and database, a simple that user can read on our database. i`m not familiar with coding language such as asp languange. only learn Lightwave,...
  3. Replies
    13
    Views
    2,399

    adoii...

    i`m only student multimedia..... i`m not familiar with coding language and database
  4. Replies
    13
    Views
    2,399

    saya sanggup bayar...

    i need help with my project... macam buat filter search mengunakan asp, dan access? contoh jika user cari profession contoh it, location contoh johor.. dan result keluar kedua2nya sekali contoh...
  5. Replies
    15
    Views
    2,649

    untuk tambahan.....

    kalau nak wat preloder lagi cantik..... rajin2 lah blajar action script....
    penggunaan action script dah meluas, dan juga boleh optimize kan fail.....
    secara overal website tue ok. 5/10 fakta...
  6. Replies
    11
    Views
    4,755

    favourite website

    anugerah kepada yang best..........
    malaysia tak ada pun.... singapore adalah....
    art, design, web, video ....... and many more
    kepada pencipta di malaysia apa lagi....

    sumber...
  7. Replies
    6
    Views
    2,762

    aloppsss

    macam mana nak wat jam kat website tue..... menarik sgt.....
  8. Replies
    12
    Views
    2,398

    now day

    now day combination is better macromedia dreamweaver mx, flash mx, photoshop.... and .....
  9. Replies
    13
    Views
    1,820

    uwekkkk

    teruk sgt untuk dijadikan website commercial....
  10. Replies
    3
    Views
    3,763

    bila date line?

    bila tarikh akhir date line?......
  11. Replies
    2
    Views
    1,851

    how to make a search data

    how to make a search data? if ur browsing to the jobstreet.com.my it has a search data....

    how to make it with asp?
  12. Replies
    2
    Views
    1,439

    hmmm

    korang semua tak tau pasal industri multimedia ke ?
    takkan tak tau kot?
  13. Replies
    2
    Views
    1,439

    effect kat video

    macam mana nak taruk effect kat dalam adobe primier contoh awan bertukar warna....... :)

    korang ada site tak nak belajar adobe after effect punya tutoriall.....?

    aku user baru kat sinii.....
Results 1 to 13 of 13

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112