Search:

Type: Posts; User: donut

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    2,051

    Adobe Photoshop World Asia 2006

    check this out :

    http://www2.museondemand.com/NonSecure/Adobe/SplashPage1.aspx?EventID=3550
  2. Replies
    0
    Views
    1,874

    Adobe - Digital Imaging Seminar

    http://adobe.resonance.com.sg/promo2006/tradewinds/mailer3_mal-mm.htm

    Discover how you can work smart with Adobe Photoshop CS2, and achieve the most in the shortest possible timeframe. Packed with...
  3. Replies
    10
    Views
    1,806

    ..thanks guys for your reply, really appreciate...

    ..thanks guys for your reply, really appreciate it.

    looks like i'm not the only one thats been victimise by this hosting provider. all this while i've been very tolerance and patient with all the...
  4. Replies
    10
    Views
    1,806

    my hosting provider have just lost my data

    greeting to all members,

    i would like some opinions and suggestions on my topic. as a client/consumer, what are the right we have to claim for this. actually my hosting provider have got their...
  5. Thread: myresipi.com

    by donut
    Replies
    9
    Views
    4,048

    satu site yg simple dan mudah utk navigate,...

    satu site yg simple dan mudah utk navigate, mungkin masih baru jadi tak banyak lagi resepi. aku cadangkan adakan tempat utk request resepi. masih banyak ruang utk perbaiki dari segi design. bg tu pun...
  6. Replies
    3
    Views
    1,696

    boleh try Xara 3D 6.0 ...

    boleh try Xara 3D 6.0

    http://freedownloads.rbytes.net/cat/desktop/other3/xara-3d/screenshot/

    atau KoolMoves 5.1
    ...
  7. Replies
    0
    Views
    1,248

    original software for sale

    i won a Lightwave 3D 7.5 & Mirage software in a lucky draw.
    i would like to sale it cheaper that the market price.
    pm or e-mail me if interested.......
  8. Replies
    2
    Views
    2,004

    photoshop seminar

    http://202.56.133.240/adobe/PhotoshopAsia04/index.htm
  9. Replies
    0
    Views
    2,077

    seminar on 3ds max 6

    for info & registration :

    http://www.acapacific.com.my/article-135
  10. Thread: Gathering

    by donut
    Replies
    35
    Views
    2,786

    Poll: picnic didataran merdeka... :)

    picnic didataran merdeka... :)
  11. Thread: Matrox Roadshow

    by donut
    Replies
    0
    Views
    1,935

    Matrox Roadshow

    kepada para para video editors bolehlah lapangkan diri ukt menghadiri seminar nih....

    Transform Your Ideas To Motion with Adobe Digital Video Solution

    If you're a serious professional...
  12. Replies
    6
    Views
    2,124

    dimiez : apa yg mystic bagitau tu pun leh...

    dimiez :

    apa yg mystic bagitau tu pun leh dibuat panduan utk buat corporate design... ni aku cuba permudahkan dan listkan perkara2 yg aku rasa penting ... :

    1) corporate color - menggunakan...
  13. Replies
    10
    Views
    2,226

    dah install.. tapi lum explore abis-abisan... so...

    dah install.. tapi lum explore abis-abisan...
    so far aku suka style filter dia sekarang... masuk je dlm tu leh view semua style ukt image yg nak di filterkan... tak yah masuk satu satu cam dulu...
    ...
  14. Thread: Intel vs Amd !

    by donut
    Replies
    17
    Views
    3,824

    mmm... to me ... both of it have their own pros...

    mmm... to me ... both of it have their own pros and cons...
    check some reviews on the net... to get satisfy
    try : http://www.tomshardware.com/ and http://www.anandtech.com/

    also check this link...
  15. Replies
    8
    Views
    2,187

    :eek2: woooow.... mantap abis vector ko.... ni...

    :eek2: woooow.... mantap abis vector ko....
    ni dah pro nih.... animate version punya ada ke...
    mesti lagi macho.....
    post aaa lagi.... besar2 pun takpe ... puas sikit tengok....
  16. ... mantap.... simple and nicely done.... buat...

    ... mantap.... simple and nicely done....
    buat model dlm swift 3d ke...
  17. try check http://www.webteknique.com/ banyak...

    try check http://www.webteknique.com/
    banyak free action utk buat type effects
  18. Thread: my personal site

    by donut
    Replies
    8
    Views
    1,315

    ...nice color... soft and smooth.. simple but...

    ...nice color... soft and smooth..
    simple but nice...
    ..... ku lihat hijau
  19. Replies
    28
    Views
    2,778

    mmm... tak ingat lak aku brand apa... tapi ada...

    mmm... tak ingat lak aku brand apa... tapi ada beberapa jenis la..
    rasanya... sony, lg, dan beberapa jenis lagi... semua pun internal




    mmm... kat pc fair aku tak survey lak wacom ni......
  20. Replies
    10
    Views
    2,748

    check kat sini..... http://www.mynic.net.my/...

    check kat sini.....
    http://www.mynic.net.my/
    ... dlm lookup..
  21. Replies
    28
    Views
    2,778

    ... kali ni nye pc fair kat pwtc tak se happening...

    ... kali ni nye pc fair kat pwtc tak se happening cam yg lepas..
    ini dari pengamatan aku pada hari sabtu 29/03/2003

    ada barang yg murah ada yg mahal, pepandai le pilih...
    yg aku perasan DDR ram...
  22. Thread: flash page ?

    by donut
    Replies
    6
    Views
    1,619

    tulisan berpusing tu, ko buat dari flash ke......

    tulisan berpusing tu, ko buat dari flash ke...
    kalau buat dari flash, masa publish tu....., publishkan sekali .swf dan .html

    lepas tu... try preview kat browser...., kalau boleh nampak.. maknanya...
  23. Replies
    9
    Views
    2,366

    ..try buat table yg simple simple dulu... set...

    ..try buat table yg simple simple dulu...
    set kan width dan height mengikut image yg dipotong
  24. Replies
    9
    Views
    1,224

    ..simple... too simple ..... but nicely done......

    ..simple... too simple ..... but nicely done...
    ..... cartoon character dlm tu pun sempoi...
    ..... 8 , perghhhh.... memang ko rajin...
  25. Replies
    28
    Views
    2,778

    lagi.. lagi.. PC Fair

    apa yang menarik kat sana kali nih....
    .... apa yg korang beli kali ni...

    http://www.pikom.org.my
Results 1 to 25 of 102
Page 1 of 5 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31