Search:

Type: Posts; User: Tekno-daei

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: frames

    by Tekno-daei
    Replies
    1
    Views
    1,247

    frames

    hi

    boleh tak sesiapa yang tahu link untuk waktu solat malaysia

    2. boleh tak sesiapa meng 'invite' saya untuk gmail.

    email: harfox2@yahoo.com

    trimas.
  2. Free Php Hosting And My Sql..with Ensim Power Tool, Space, 2gb,1000sql Database,

    ASSALAMUALAIKUM.....


    NI ADA HOSTING BEST WWW.THEFREESERVER.COM



    Sign up Form TheFreeServer.com Rules and conditions

    WHAT YOU GET
  3. Replies
    10
    Views
    2,398

    thanks.....

    thanks.....
  4. Replies
    13
    Views
    2,240

    phpbb....CREATING COMMUNITY..

    saper nak buat community....>>>>

    boleh gi kat www.phpbb.com

    cara yang senang nak buat comunity...

    satu persoalan...what is MS SQL ???????
  5. Replies
    10
    Views
    2,398

    hai lcf, saya dah gi kat frens.net, so ...

    hai lcf,

    saya dah gi kat frens.net, so saya dah hantar massage yang dikehendaki,
    pastu what next??
  6. Replies
    10
    Views
    2,398

    free web hosting that support php???

    ASSALAMUALAIKUM....
    HAI,

    Nak tanyer, ader tak web hosting yang support php, bukan yang trial punya>>>>

    bye:D :D :D :D
  7. Replies
    2
    Views
    2,374

    Apa tu Dynamic Domain Name System ????

    Hai,

    Apa tu Dynamic Domain Name System ????
    boleh tak seseorang bagi tahu saya>>..
    one more, apa tu web server, (conyoh Apache web server)?
    last sekali, apa tu dynamic ...
  8. Replies
    3
    Views
    1,070

    help me with this script: Time spent

    Can anybody help me to repair this script
    The seconds number too excessive.
    e.g. 3:245

    thanks


    <script>

    <!--
  9. Replies
    14
    Views
    1,826

    Hi, yang tanya soalan ni not me, my...

    Hi,
    yang tanya soalan ni not me, my friends yang tanya coz untuk web site sekolah, s m sains hulu selangor, kita orng akan lancarkan lagi 3 minggu, diorang sajer nak letak ...
  10. Replies
    14
    Views
    1,826

    my wip website is Har-helmi.netfirms.com hope...

    my wip website is Har-helmi.netfirms.com

    hope u don't bother coz never updated it since March 2003
  11. Replies
    36
    Views
    4,726

    thanks kpd ardiles, saya dah test code tu kat...

    thanks kpd ardiles, saya dah test code tu kat front page ok laa trimass,
  12. Replies
    14
    Views
    1,826

    yahoo weather forecast

    plz someone help me with yahoo thing. i want to copy the yahoo weather forecast on my website. can someone send me the coding.

    Thankz anyway
  13. Replies
    3
    Views
    1,593

    LEtak Yahoo weather forecast

    maybe ni masuk dalam php anyway kalau boleh bagitau coding skali.



    trimas
  14. Thread: Buat jam

    by Tekno-daei
    Replies
    13
    Views
    1,564

    ok...thanks kat korang semua ....

    ok...thanks kat korang semua ....
  15. Replies
    36
    Views
    4,726

    maksud saya nak masuk kan radio era kat ...

    maksud saya nak masuk kan radio era kat website kite and then orang boleh dengar bila open kite punya website...
  16. Thread: Buat jam

    by Tekno-daei
    Replies
    13
    Views
    1,564

    jangan perli laa pulak,

    jangan perli laa pulak,
  17. Thread: Buat jam

    by Tekno-daei
    Replies
    13
    Views
    1,564

    Cam maner?

    Cam maner?
  18. Replies
    10
    Views
    6,517

    Chating kat web site...

    Hi,

    Cam maner nak buat chat kat website kiter?

    thanks...
  19. Thread: Buat jam

    by Tekno-daei
    Replies
    13
    Views
    1,564

    Buat jam

    hi,

    ca, mer nak buat jam kat web site kita?:)
  20. Replies
    36
    Views
    4,726

    Cam maner nak buat radio kat website?

    HI,
    Saya ni budak baru dalam web dev.,Saya nak tanya cam maner nak buat radio (era.fm) masa orang surf web kita.?

    That all, bye
    thanks
Results 1 to 20 of 20

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112