Search:

Type: Posts; User: beih107

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: sape tau??

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,204

    tq genzy..harap code awk ni dpt membantu sy...

    tq genzy..harap code awk ni dpt membantu sy siapkan sistem ni..amin
  2. Thread: sape tau??

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,204

    genzy..saya mintak tolong sgt ni..present saya...

    genzy..saya mintak tolong sgt ni..present saya selasa depan..kalau boleh saya nak dapatkan logik tu..tapi saya betul-betul tak tau macam mana nak buat coding tu..boleh awak bantu saya?atau beri...
  3. Thread: sape tau??

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,204

    ok,thanks..i try k

    ok,thanks..i try k
  4. Thread: sape tau??

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,204

    maksudnye? create 1 field dalam table yang ada...

    maksudnye?

    create 1 field dalam table yang ada file name ke?

    prosesnya nak buat macam mana?:confused:
  5. Thread: sape tau??

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,204

    sape tau??

    macam mana nak buat sesuatu data tu visible n invisible?contoh,

    jika sebuah file mempunyai peminjam,

    nama fail tersebut akan dikaburkan atau tidak aktif kerana fail tersebut mempunyai peminjam....
  6. Replies
    0
    Views
    939

    Detect data yang dah sedia ada

    saya mempunyai masalah untuk detect data yang sedia ada.contoh jika seseorang itu telah meminjam sebuah file..file tersebut belum dipulangkan lagi tetapi terdapat seorang lagi yang ingin meminjam...
  7. Thread: logout

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,098

    tq banyak2 kepada sume..i dah success pasal logout

    tq banyak2 kepada sume..i dah success pasal logout
  8. Thread: logout

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,098

    dah cuba yang you suruh buat tu..tapi bila tekan...

    dah cuba yang you suruh buat tu..tapi bila tekan button back sistem tu tetap boleh masuk semula

    ni aturcaranya

    <?php
    //include("odbc.php");
    //session vars reg.
    //session_register("session");...
  9. Thread: logout

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,098

    boleh tak beri saya contoh coding untuk logout?

    boleh tak beri saya contoh coding untuk logout?
  10. Thread: logout

    by beih107
    Replies
    8
    Views
    1,098

    logout

    hai sume,sy nk mintak tolong 4 logout code..ada sape2 yang tau x?please give example..
  11. Replies
    2
    Views
    1,150

    help me..data tak boleh display

    hi sume..saya ada mslh mengenai data x boleh display kat interface sistem..tp dalam database data tersebut dah masuk..n then data tersebut hanya boleh display kat page lain bukan page yg...
  12. Replies
    3
    Views
    1,201

    tq genzy..i dh success pasal login tu.skang ni i...

    tq genzy..i dh success pasal login tu.skang ni i tengah buat gabungan 3 table plak..u tau tak kalau nak detect data yang dah ada database,kena guna javascript jugak ke?contoh bila pekerja tu telah...
  13. Replies
    3
    Views
    1,201

    login menggunakan level

    assalamualaikum n salam sejahtera

    ada sesape yang tau tak mengenai login menggunakan level menggunakan php?ada suggestion yang saya perlu menggunakan combo box supaya level2 tu dipegang oleh...
  14. Replies
    8
    Views
    1,270

    example?saya tak dapat imagine server-side script...

    example?saya tak dapat imagine server-side script tu ada kat mane
  15. Replies
    8
    Views
    1,270

    aksara tu char..dh dpt code utk limitkan aksara...

    aksara tu char..dh dpt code utk limitkan aksara tu tapi x boleh akses sistem plak..so nama form tu kena letak kat ner?adakah dalam form action atau tempat lain?
  16. Replies
    8
    Views
    1,270

    tq genzy..awk nyer code mmg da jd utk kuarkan...

    tq genzy..awk nyer code mmg da jd utk kuarkan mesej error tu tp utk access ke dlm sistem x success lagi..so di mana nama form yang nk di access tu?adakah kat action dlm form?
  17. Replies
    8
    Views
    1,270

    mksdnye nak hadkan dalam satu teks tu just ada 6...

    mksdnye nak hadkan dalam satu teks tu just ada 6 huruf atau nombor sahaja.kalau lebih atau kurang akan kuarkan mesej error..benda ni cam redundancy la
  18. Replies
    8
    Views
    1,270

    limitkan aksara ketika login

    kepada sesiapa yg tau coding tntg limit aksara ketika login, saya memerlukan bantuan kamu sume..contoh untuk password login just nk 6 aksara sahaja, x boleh lebih atau kurang.kalau terlebih atau...
  19. Replies
    0
    Views
    920

    3 table digabung

    Saya nk buat rekod pinjaman fail n memerlukan gabungan 3 table dr mysql..kat bwh ni adalah codingnya

    interface

    <? include("odbc.php");
    include("banner.php");
    include("homestaff.php");
    ?>
    ...
  20. Thread: login

    by beih107
    Replies
    2
    Views
    1,122

    ok,saya dh dpt coding tu..kes sy sama cam...

    ok,saya dh dpt coding tu..kes sy sama cam annur..thanks
  21. Thread: login

    by beih107
    Replies
    2
    Views
    1,122

    login

    assalamualaikum n slm sejahtera sume

    di sini saya ada problem mengenai login di mana ia menggunakan level untuk login tersebut..kpd sape2 yang mengetahuinye tlg berikn jwpnnye

    :yuchee:
Results 1 to 21 of 21

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112