Search:

Type: Posts; User: kerenggeforum

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. ok dah jalan dah pun butang menu aku... terima...

    ok dah jalan dah pun butang menu aku... terima kasih lah kepada yang perihatin tentang masalah aku... aku dah menyusahkan kau org aje... sorry k...
  2. kenapa butang menu web site aku tak mau jalan...

    sapa leh tolong tenggok kan web site aku ni... napa butang menu dia tak nak tertera.... ada tak sesiapa yang sudi menolong aku ni... kalau siapa yang sudi di sini aku sertakan alamat web site aku......
  3. Replies
    4
    Views
    1,452

    dah aku dah find free domain... tapi kebanyak kan...

    dah aku dah find free domain... tapi kebanyak kan web hosting yang leh support CGI berat la... kenapa ya???
  4. Replies
    4
    Views
    1,452

    ikita nak web hosting... leh kasi yang free tak??

    ikita nak web hosting... leh kasi yang free tak??
  5. Replies
    4
    Views
    1,452

    Domain Untuk CGI

    ada ke domain untuk cgi nya script??? aku nak yang free nya domain..
  6. Replies
    22
    Views
    68,219

    Translate Bahasa Melayu

    Aku nak tahu ada tak web site yang leh translate bahasa inggeris ke bahasa melayu... sesiapa yang ada alamat web site tu leh tak kasi kat aku...
  7. Replies
    28
    Views
    2,773

    ok aku dah dapat free domin untuk PHP di...

    ok aku dah dapat free domin untuk PHP di http://www.budihost.com/ apa yang aku perlu buat adakah aku kena upload semua fail PHP aku ke dalam sana, menggunakan ftp...
  8. Replies
    8
    Views
    2,034

    ok... kalau kita nak beli... kat mana leh kita...

    ok... kalau kita nak beli... kat mana leh kita beli tanpa menggunakan kad kredit...
  9. Replies
    28
    Views
    2,773

    ok sekarang aku paham sikit... lagi satu soalan...

    ok sekarang aku paham sikit... lagi satu soalan aku... adakah kita berlu membeli domain untuk run PHP atau kita leh pakai domain free ke... leh awak terangkan tak tentang tu...
  10. Replies
    11
    Views
    1,443

    10q kerana menolong....

    10q kerana menolong....
  11. Replies
    11
    Views
    1,624

    ni buah tak tahan ni... kena la aku....

    ni buah tak tahan ni... kena la aku....
  12. Replies
    8
    Views
    2,034

    oooo kalau .com atau .net leh sapport PHP nya web...

    oooo kalau .com atau .net leh sapport PHP nya web site tak???
  13. Replies
    28
    Views
    2,773

    ok lah aku nak tanya soalan... mungkin kamu semua...

    ok lah aku nak tanya soalan... mungkin kamu semua angap ini hanya soalan bodoh saja... aku seorang yang masih baru dalam bidang ni nak tanya kau orang... adakah kalau kita pakai PHP PC kita terpaksa...
  14. Replies
    11
    Views
    1,443

    boleh tahu berapa harga nya???

    boleh tahu berapa harga nya???
  15. Replies
    11
    Views
    1,443

    ada kah kitakena bayar sewa kepada dia org???

    ada kah kitakena bayar sewa kepada dia org???
  16. Replies
    11
    Views
    1,624

    tapi pening la.. memang kita leh belajar tapi...

    tapi pening la.. memang kita leh belajar tapi kalau tak ada org tunjuk hancur gak... aku nak tahu selain org malaysia ni suka pakai forum berrbentuk PHP ada kat lagi org yang pakai forum jenis HTML...
  17. Replies
    8
    Views
    2,034

    aku nak beli .com.my atau .net.my

    sapa tahu harga domin tersebut.. aku nak yang paling murah kat malaysia ni berapa harganya....
  18. Replies
    28
    Views
    2,773

    sekarang aku nak try buat manual lak... kau org...

    sekarang aku nak try buat manual lak... kau org tahu kat mana aku leh download MySQL secara percuma...
  19. Replies
    28
    Views
    2,773

    aku dah download banyak dah tapi.. tak tahu nak...

    aku dah download banyak dah tapi.. tak tahu nak on cam mana...???
  20. Replies
    11
    Views
    1,624

    boleh kasi alamat di mana nak download JSP Forum??

    boleh kasi alamat di mana nak download JSP Forum??
  21. Replies
    28
    Views
    2,773

    apa yang terbaik untuk di download? untuk win...

    apa yang terbaik untuk di download? untuk win 2k... boleh kasi contoh....
  22. Replies
    28
    Views
    2,773

    emm... nampaknya begitu mudah tapi tu la......

    emm... nampaknya begitu mudah tapi tu la... nampak mudah tapi payah nak bikin nya....
  23. Berapa Harga Domain .com.my, .net.my, .org.my...

    aku nak tahu berapa harga domain yang aku nyatakan tu setahun...
  24. Replies
    11
    Views
    1,624

    kalau ada java forum leh gak kau berikan pada...

    kalau ada java forum leh gak kau berikan pada aku... PHP puas aku cari tok guru tapi tak jumpa lagi ma...
  25. Replies
    11
    Views
    1,443

    ok 10q ....

    ok 10q ....
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112