Search:

Type: Posts; User: [the][matrix]

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    thanks for the comments.. baru je start.. so tak...

    thanks for the comments.. baru je start.. so tak banyak.. :D jgn marah sebab tak letak link.. anyway, wrapper banyak lagi kena belajar.. :P
  2. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    dah update ke hosting baru.. err, tumpang ngan...

    dah update ke hosting baru.. err, tumpang ngan hosting company.. dah tukar kaler.. tapi fornt desk tak update2 sebab terpaksa beralih kepada companybased, so, front page tak siap lagi.. :D anyway,...
  3. Replies
    18
    Views
    2,976

    well, it's not mine, actually.. it's...

    well, it's not mine, actually.. it's crynobone's.. and i just want to share with u guys here.. he designed it all by himself. from scratch.. :P
  4. Replies
    2
    Views
    1,583

    [need help] HTML coding..

    this is the code



    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"><html><head><title>ZDiT Official Website</title><meta...
  5. Replies
    2
    Views
    1,411

    err.. don't want too much attention loh... thanks...

    err.. don't want too much attention loh... thanks anyway... :D
  6. Replies
    2
    Views
    1,411

    All in One MP3 Player...

    check kat sini..

    http://zdit.net/forum/index.php?act=ST&f=11&t=21
  7. Replies
    6
    Views
    1,131

    well, of course.. did you have any ideas what...

    well, of course.. did you have any ideas what else can do with it?
  8. Replies
    6
    Views
    1,131

    eh..sebenarnya benda tu bulk.. so, dijual...

    eh..sebenarnya benda tu bulk.. so, dijual sebanyak 10 10.. :D
  9. Replies
    6
    Views
    1,131

    Lampu Plasma..

    Hmm.. kalau kurang bersesuaian dengan forum ni, boleh buangkan.. terima kasih...

    http://zdit.net/forum/index.php?showtopic=7&st=0&#entry7
  10. Replies
    8
    Views
    1,812

    pakai embed boleh kott.. ari tu blajar kat dlm...

    pakai embed boleh kott.. ari tu blajar kat dlm kelas... tak ingat lakk coding.. takpe, aku carik dulu.. :D
  11. Replies
    18
    Views
    2,976

    well...

    it's almost finish now.. look at the updated link... check it out!!!
  12. Replies
    2
    Views
    2,992

    lama dahh jadik promoter ko... :emlaugh:

    lama dahh jadik promoter ko... :emlaugh:
  13. Replies
    2
    Views
    2,992

    IPB Forum Skin Mod..

    dlm Commet ni ada skin yang dimod sendiri oleh crynobone.. check it...
  14. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    hmm..

    takde progress lagi stakat ni.. baru je tukar server.. sebab lycos tak reliable... hmm.. anyone else??
  15. Replies
    18
    Views
    2,976

    Check it out!!!

    -UPDATED-


    Chronosight
  16. Replies
    0
    Views
    1,288

    check it out!!

    Err.. sebenarnya website ni dlm php, tak jumpa lakk utk php.. ni member aku punye, CMS.. http://webstud.uum.edu.my/mppuum/chronosight/index.php
  17. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    err, ada lagi ni... hehehe.. thanks for the...

    err, ada lagi ni... hehehe.. thanks for the comments and boraks.. hehehe.. anybody else?
  18. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    hmm.. thanks for the comments.. tak tercekik...

    hmm.. thanks for the comments.. tak tercekik pun.. biasa je.. pasal skin ipb tu, tgh buat.. yang tu memang saja je letak buat tambah seri berbanding ngan yang default punye..
    nampaknya nak kena...
  19. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    aik? bukan camtu aa.. sebenarnya apa yang ingin...

    aik? bukan camtu aa.. sebenarnya apa yang ingin diketengahkan dalam hal ini adalah bagaimana nak improvekan apa yang ada.. bukan sebab nak tunjuk2 website itu sendiri.. apakala kita berfikir untuk...
  20. Thread: Cms

    by [the][matrix]
    Replies
    15
    Views
    2,188

    okey.. kalau flatfile tu contohnya .txt boleh...

    okey.. kalau flatfile tu contohnya .txt boleh tak? err, maaf, masih newbie dalam bidang2 camni..
  21. Thread: Cms

    by [the][matrix]
    Replies
    15
    Views
    2,188

    err, blom lagik.. cms tu dynamic laa kan? cms...

    err, blom lagik.. cms tu dynamic laa kan? cms pakai database apa? mysql ke selain dari tu?
  22. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    thanks for the comments.. banyak lagi yang perlu...

    thanks for the comments.. banyak lagi yang perlu syaa baiki lagi.. kebanyakan coding utk web ni saya amik dan test dari web pergh.com, mintak maaf mysticmind!!! lagi satu, designing memang teruk...
  23. Thread: Cms

    by [the][matrix]
    Replies
    15
    Views
    2,188

    Cms

    Content Mnagement System.. apa tu? tak tau pun pasal benda tu? ada sapa2 bleh bagi info tak? kalau baca kat website tak paham aaa...
  24. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    Re: ForUUM

    err, BUMP..
    takde sapa2 nak usha ke?:(
  25. Thread: ForUUM

    by [the][matrix]
    Replies
    33
    Views
    3,576

    ForUUM

    ForUUM.. dari UUM.. untuk UUM... check it out.. komen please... www.foruum.azn.nu
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112