Search:

Type: Posts; User: ginja

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    30
    Views
    8,014

    Wireless pad seems very useless because it’s not...

    Wireless pad seems very useless because it’s not portable. I think S6 smartphone manufacturers had considered this issues before. This is the reason why both S6 support wireless and portable...
  2. Replies
    30
    Views
    8,014

    My recommendation is to purchase S6...Because S6...

    My recommendation is to purchase S6...Because S6 with octa-core processor which is the fastest processor...What is your previous smartphone model??My opinion is you have to do more survey before you...
  3. Replies
    8
    Views
    1,053

    kawwan sy ada kongsi ini kat fb sebab tu saya tau...

    kawwan sy ada kongsi ini kat fb sebab tu saya tau video #GilaBola ni
    dah lama sy muat turun lagu sebagai nada dering,kamu boleh muat turun kat sini ...
  4. Thread: ole ole gilabola

    by ginja
    Replies
    7
    Views
    1,972

    isnin punya perlawanan akhir piala dunia gila...

    isnin punya perlawanan akhir piala dunia gila betul ,dah lama world cup ni habis tapi masih ada orang cakap pasalnya ,rindu sangat ke ni?
    sesiapa nak imbas kembali saat world tu kamu boleh download...
  5. Thread: ole ole gilabola

    by ginja
    Replies
    7
    Views
    1,972

    ole ole gilabola

    world cup dah nak final,sy tak sabar nak tau siapa pemenang.
    mari tengok video ini khas untuk semua peminat bola yg keras kepala yang akan lepak di mamak dan mengambil MC pada hari Isnin .. Ola #...
  6. Replies
    4
    Views
    706

    betul...semua org gila-gila dgn bola skrg......

    betul...semua org gila-gila dgn bola skrg... tapi.. susahlah tonton... semua kat malam ... mengantuk tapi nak tonton...
    susah ....
Results 1 to 6 of 6

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112