Search:

Type: Posts; User: full time kille

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. actually this snitzs function using javascript...

    actually this snitzs function using javascript to..

    vbscript:

    function chkUrls(fString, fTestTag, fType)

    Dim strArray
    Dim Counter
    Dim strTempString
  2. thanx dude ! :D actually i had break in snitz...

    thanx dude ! :D

    actually i had break in snitz forum function to find a solution.. but the code is so complicated and hard to me to understand (i'm still a beginner).. it also long too..

    but...
  3. Replies
    7
    Views
    1,368

    cool ! u got so many influence form lounge72...

    cool !
    u got so many influence form lounge72 huh..

    but why the url is 37454 ?? really hard to remember it ! better change it !
  4. how to make function that automatically parse url

    like this board, if we write some url that started with http:// its automatically parse that url..

    so i wanna make it like that but using asp.. I know how to parse smilies.. it like this

    ...
  5. Replies
    3
    Views
    1,164

    wow, you just 17 but have your own domain.. ...

    wow, you just 17 but have your own domain..

    but, your site is not good enough.. you designed your website for 1024 x 768 users.. but majority of netters using 800 x600 pixels..

    and i think you...
  6. Replies
    7
    Views
    1,435

    mysticmind: yeah, I already know that. but it's...

    mysticmind: yeah, I already know that. but it's no suitable enough because i must create table for each pic and the html file will get bigger..
  7. Replies
    38
    Views
    3,099

    no layer tag in HTML ? bukannya setakat tag...

    no layer tag in HTML ?

    bukannya setakat tag <layer> sahaja, ada juga div ngan span.. ni contoh dlm dreamweaver aku buat

    <div id="layername" style="position:absolute; left:55px; top:20px;...
  8. Replies
    38
    Views
    3,099

    snecx: aku nak tanya, camana kau handle layer...

    snecx: aku nak tanya, camana kau handle layer ngan imagemap guna handcoding.. ??
  9. Replies
    38
    Views
    3,099

    cheaun: saya tau HTML... dan saya ada...

    cheaun: saya tau HTML... dan saya ada dreamweaver, kalau dah ada dreamweaver buat per susah2 coding manual !! kan bangang namanya tu.. kalau dreamweaver coding salah, saya betulkan laa..
  10. Replies
    38
    Views
    3,099

    aku form 2..

    aku form 2..
  11. Replies
    38
    Views
    3,099

    thanx scherzo and snecx.. snecx: ko pon ada...

    thanx scherzo and snecx..

    snecx: ko pon ada kat sini.. ada, tapi takleh buat sekarang.. time cuti nanti laa..
  12. Replies
    3
    Views
    1,297

    byk bezanya ! html start ngan < asp start...

    byk bezanya !

    html start ngan <
    asp start ngan <%
  13. Replies
    38
    Views
    3,099

    aku dah pon update version baru.. kali ni tak...

    aku dah pon update version baru.. kali ni tak HTML lagi... kaler masih grey.. check it here

    mintak komen korang semua..
  14. Replies
    10
    Views
    1,319

    i suggest u use easyphp (http://www.easyphp.com/)...

    i suggest u use easyphp ... very easy.. just install it..
  15. Replies
    9
    Views
    2,246

    Re: saya nak buat portal guna ASP

    dreamweaver 4 and ultradev adalah sama cuma ultradev ada tambahan utk asp,cfm dan jsp.. firstly u must know the ability of ultradev, selepas tahu semua kebolehan ultradev, cuba fikirkan bagaimana nak...
  16. Replies
    7
    Views
    1,435

    anyone ? takkan takde sorang pun tahu pasal benda...

    anyone ? takkan takde sorang pun tahu pasal benda nih ? nampaknya terpaksa laa cari kat forum lain.. :(
  17. Replies
    7
    Views
    1,435

    How to create an image preloader

    camna nak buat image preloader cam dlm site http://www.twofifty.net/

    aku rasa dia guna javascript, dia buat preloader menggunakan satu loading image.. kendian bila gambar yg nak diload dah siap,...
  18. Replies
    1
    Views
    1,399

    SMK Abdul Jalil e-learning Centre

    tolong komen site yg aku buat nih---> http://smkaj.cjb.net/

    website ni ntuk kegunaan pelajar sekolah aku aje.. buat masa ni baru 3 kelas boleh guna.. masa akan datang tambah kelas lagi.. ada...
  19. Replies
    38
    Views
    3,099

    wow.. really useful, thanx

    wow.. really useful, thanx
  20. Replies
    38
    Views
    3,099

    chep: sebenarnya nak buat 1 theme grey.....

    chep: sebenarnya nak buat 1 theme grey.. nampaknya korang rasa tak sesuai.. version2 nanti tukar jadi biru pulak..

    letrik: dia jadi blur mungkin sbb save sbg jpg.. version2 nanti sbg gif plak..
  21. Replies
    38
    Views
    3,099

    thanx scherzo.. anyone else ?

    thanx scherzo.. anyone else ?
  22. Replies
    38
    Views
    3,099

    FTK Playground

    http://www.geocities.com/ftkplayground

    this is my first personal website.. hope u all can give constructive comments..
  23. Replies
    5
    Views
    1,469

    err.. can you show url of that site...

    err.. can you show url of that site...
  24. Replies
    3
    Views
    1,446

    use this code if you want the music with the...

    use this code if you want the music with the controller..


    <embed src="yourfile.wav" width="300" height="100"></embed>
  25. Replies
    19
    Views
    3,751

    nota ? nota utk subject ke.. buat masa ni takde...

    nota ? nota utk subject ke.. buat masa ni takde lagik, sekarang baru ader soalan latihan... soalan latihan ni hanya utk murid2 sekolah saya je.. bebudak lain tak boleh.. mungkin suatu hari nanti akan...
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37