Search:

Type: Posts; User: Y431D

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: SWiSH v2.0..

    by Y431D
    Replies
    25
    Views
    3,587

    Fuiiyyooo!!!

    fulamak..!!caya la lu..!!ko buat gune swish heh..??aku ada la guna swish beberapa bulan..tapi takde la jadi power cam tu...!!syabas aku ucapkan...!!:D :robot:
  2. Replies
    0
    Views
    1,527

    free hosting yg support...

    ada tak free hosting yg support:
    1.PHP
    2.MY SQL
    3.PERL
    4.CGI-BIN
    5.TAKDE BANNER

    dan lain-lain..
    ada ke hah..??kalau ada bagilah..hehehe
  3. Thread: www.???.tk

    by Y431D
    Replies
    2
    Views
    1,909

    www.???.tk

    muehheh..aku baru je jumpa satu site yg bagi redirecting servis..korang bley jadikan www.hosters.com/apa2/user/apa2.htm kepada www.user.tk kalau korang nak gi kat www.dot.tk
  4. Thread: www.freewebz.com

    by Y431D
    Replies
    7
    Views
    2,042

    www.freewebz.com

    BEST!!memang best pasal dia support macam2..ni yg aku amik petikan dari site die..
    100mb Space
    No Banner Ads
    No Popups
    Website Builder
    Counters
    Site Statistics
    Form Mailer
    Chat...
  5. Replies
    3
    Views
    1,512

    newspro..??kat ner..??hehehe..

    newspro..??kat ner..??hehehe..
  6. Replies
    3
    Views
    1,512

    news publishing...

    macam mana nak masukkan news tu hah..?? script apa yang paling best hah..?? aku suka script yang ben-davis guna tuh...byk script yg aku dah guna tapi tak best...tak lawa...tolong la woii..
  7. Thread: Php Forum

    by Y431D
    Replies
    2
    Views
    1,472

    lagi satu... www.scriptsearch.com lebih kurang...

    lagi satu...
    www.scriptsearch.com
    lebih kurang je ngan hotscripts tu....
  8. Replies
    13
    Views
    1,888

    hahahaha betul tu....padan muka dia....tu la dulu...

    hahahaha betul tu....padan muka dia....tu la dulu cabut kaki semut...padan muka....sekarang dia pulak yg kena.....kihkihkih
  9. Replies
    22
    Views
    5,221

    haalooo...apasal bila aku upload je file php...

    haalooo...apasal bila aku upload je file php aku...dia buat dek jer...macam aku tak upload satu file pun...apasal hah..???
  10. Thread: dk3.com

    by Y431D
    Replies
    3
    Views
    1,644

    oh,ye ke..??apasal aku baru tau hah..??takpe...

    oh,ye ke..??apasal aku baru tau hah..??takpe lah...aisey malu aku...hihihihihi
  11. Thread: dk3.com

    by Y431D
    Replies
    3
    Views
    1,644

    dk3.com

    sedang aku surf net..tetiba aku termasuk dalam dk3.com..sebuah site yang host website for free!!tapi apa kan daya,diorang takleh host sekejap,ntah knapa tah..tapi yang best nyer...diorang bagi kita...
  12. Thread: SWiSH v2.0..

    by Y431D
    Replies
    25
    Views
    3,587

    SWiSH v2.0..

    program ni sgt mudah digunakan berbanding dgn Macromedia Flash..sebab segala effect telah disediakan..cuma pilih jer pastu boleh diubah suai,aku nak update design web aku gune swish jer..sempoi wa...
  13. Thread: BravePages...!!

    by Y431D
    Replies
    4
    Views
    1,615

    BravePages...!!

    fuiyyooo..!!aku baru dapat mail daripada bravenet..diorang cakap diorang dah bikin hosting..free plak tuh..ni lagi yg diorang bagi..:

    100 MB of Web space - that's enough for 10,000 pages of text...
Results 1 to 13 of 13

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32