Search:

Type: Posts; User: honeyz

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    2,426

    dh settle

    h settle ke problem ni?
  2. Replies
    2
    Views
    1,824

    secure login page

    macam mana nk buat login page yang secure......?
    klu login page yang saya buat skrg boleh di akses guna sql injection walaupun x user tak tau user name & password untuk login.
  3. Replies
    2
    Views
    1,506

    import javascript

    hi
    mcm mana coding untuk import/include file code javascript dalam satu lagi fail html

    contohnya klu utk fail asp ..code dia mcm ni kan....
    <!--#include file="abc.asp"-->

    javascript lak mcm...
  4. Replies
    3
    Views
    1,670

    screen resolution 1

    utk resolusi bagi screen tu dh ok tp nk tnya skit sbb bila masukkan object lak dia problem..screen dia ok...tp object (mcm kita lukis shape tu kan) dia yg lari macam mana nk buat ekk?
  5. Replies
    3
    Views
    1,670

    screen resolution

    kalau buat web guna front page macam mana nk buat supaya bila kita ubah screen resolution ...page design tu x berubah kedudukan dia...contoh:macam mula2 kita guna resolution 800x600 then ubah kepada...
Results 1 to 5 of 5

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31