Search:

Type: Posts; User: Mesra

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,537

    Is there anyone can help me? Sorry, if I post in...

    Is there anyone can help me? Sorry, if I post in the wrong thread. But I really want to know the answer.
  2. Replies
    1
    Views
    1,537

    Looking for Supermicro reseller in Malaysia

    Hai,

    Seperti tajuk di atas, saya ingin mencari reseller Super Micro Computer (supermicro.com) di Malaysia. Ada sesiapa yang tahu di mana saya boleh dapatkan Supermicro model SuperServer 5015A-H di...
  3. Pertama sekali saya harap anda boleh memberitahu...

    Pertama sekali saya harap anda boleh memberitahu domain provider/registrar atau di mana anda membeli domain anda tersebut.

    Untuk mapping domain anda ke blog wordpress.com anda memerlukan 10 kredit...
  4. Replies
    97
    Views
    11,403

    Ada sesiapa boleh listkan laman web kompeni...

    Ada sesiapa boleh listkan laman web kompeni tempatan yang menjual domain berserta whois guard/protection di bawah paras harga RM40 setahun ? Maklum balas anda amat dihargai. :)
  5. Replies
    25
    Views
    2,764

    Blog rakan saya di buka pada 1 september 2008 dan...

    Blog rakan saya di buka pada 1 september 2008 dan sekarang blognya meningkat mendadak ke PR 4. Blognya hanya mempunyai kurang daripada 5 backlink daripada website yang hanya mempunyai PR 2 ke bawah....
  6. anyone using e-dinar ? is it good or not ?...

    anyone using e-dinar ? is it good or not ? :yuchee:
  7. Thread: Salam dr selatan

    by Mesra
    Replies
    9
    Views
    1,132

    Salam kembali dan selamat datang ke forum ini,...

    Salam kembali dan selamat datang ke forum ini, blalang.

    Otai = Old-timer ? :yuchee:
  8. Replies
    8
    Views
    1,291

    Great offer! Tapi saya ada satu soalan, bolehkan...

    Great offer! Tapi saya ada satu soalan, bolehkan saya transfer domain yang di daftar ke registrar yang lain kalau saya tidak mahu memperbaharui (renew) domain melalui Exabytes ? :)
  9. Replies
    24
    Views
    2,974

    r (read) - 4 (The read permission, which grants...

    r (read) - 4
    (The read permission, which grants the ability to read a file or directory tree.)

    w (write) - 2
    (The write permission, which grants the ability to modify a file. When set for a...
  10. Replies
    4
    Views
    3,348

    Ok lar, aku undi ko jadi PM. Suka tak ? :rolleyes:

    Ok lar, aku undi ko jadi PM. Suka tak ? :rolleyes:
  11. Thread: Happy birthday!

    by Mesra
    Replies
    5
    Views
    2,046

    Wah, birthday misticmind eh hari ni.. Happy...

    Wah, birthday misticmind eh hari ni.. Happy birthday Mysticmind, semoga panjang umur dan berbahagia selalu.

    Err.. ni birthday yang ke berapa ? :p
  12. Replies
    10
    Views
    2,220

    Kalau ada screenshot mudah lar orang kat sini nak...

    Kalau ada screenshot mudah lar orang kat sini nak membantu. :)
  13. Replies
    1
    Views
    1,282

    zzzzZZZZzzzzZZZzzzzz!! :sleeping:

    zzzzZZZZzzzzZZZzzzzz!! :sleeping:
  14. Replies
    14
    Views
    2,696

    Saya cadangkan agar pihak admin tambah peraturan...

    Saya cadangkan agar pihak admin tambah peraturan di mana hanya user yang aktif sahaja boleh mengiklan di ruangan ni bagi mengelakkan penambahan user user baru yang mendaftar hanya untuk mengiklankan...
  15. Thread: MiTV in Klang?

    by Mesra
    Replies
    3
    Views
    2,791

    http://www.mitv.com.my ?

    http://www.mitv.com.my ?
  16. Replies
    3
    Views
    3,596

    vBulletin 3.5.0 Released

    vBulletin 3.5.0 dah released.. bila board ni nak upgrade ke versi 3.5.0 ? .. hehehe! :cool:
  17. Replies
    3
    Views
    1,806

    Err.. boleh tahu apa nama company tu ? Kalau...

    Err.. boleh tahu apa nama company tu ? Kalau boleh sertakan sekali laman web company tu. :)
  18. Eh cry4freedom, ada ko kat sini yer.. Hrmn.. kira...

    Eh cry4freedom, ada ko kat sini yer.. Hrmn.. kira okey lar blog hang tu wan.. cuma aku tak beberapa suka font yang ko pakai tu jer.. membuatkan aku malas nak baca banyak banyak. :emlaugh:
  19. Replies
    7
    Views
    1,816

    Just to let you know, as you may not have been...

    Just to let you know, as you may not have been aware.. you are not allowed to post your referral link in this section/forums. :)
  20. Replies
    6
    Views
    2,134

    Yang leceh tu lar yang akan buat ko mahir nanti....

    Yang leceh tu lar yang akan buat ko mahir nanti. Apa-apa pun mahirkan diri dengan software yang biasa ko guna dulu. Pastu boleh lar belajar menggunakan software-software yang lain. :)
  21. Replies
    31
    Views
    3,679

    http://www.prchecker.info

    http://www.prchecker.info
  22. Replies
    12
    Views
    2,163

    Melalui 12dailypro ? Buat masa ni mungkin mereka...

    Melalui 12dailypro ? Buat masa ni mungkin mereka boleh bayar lagi. Tapi melalui maklumat yang aku perolehi, 12dailypro takkan dapat bertahan lama. sok sok karam lar tu. :emlaugh:
  23. Replies
    11
    Views
    2,104

    , ko ker orang yang running RO private...

    <gempaq>, ko ker orang yang running RO private server tu ? Pasal aku ada dengar satu RO private server yang mintak player click kat adsense untuk menampung bayaran server. Mungkin sebab tu lar ada...
  24. Replies
    11
    Views
    2,104

    Ko ni alang, tak elok macam tu. Sian dia,...

    Ko ni alang, tak elok macam tu. Sian dia, Huhuhue! Tapi kalau betul lar dia ni menipu (dan nak menipu lagi) sampai sanggup apply adsense atas nama mak dia.. memang bebetul 'hantu degil' lar dia ni....
  25. Replies
    12
    Views
    2,163

    Ler, tu lar.. lain kali selidik dulu sebelum join...

    Ler, tu lar.. lain kali selidik dulu sebelum join mana mana program macam ni. :P
Results 1 to 25 of 61
Page 1 of 3 1 2 3

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31