Search:

Type: Posts; User: BreakSys

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    15
    Views
    2,157

    easy guna CMS yang tak guna pointer.. kalau nak...

    easy guna CMS yang tak guna pointer.. kalau nak custom..

    xoop aku tak pernah guna.. pointer eh? cukup la mambo seksa aku!! :P


    ehem.. blajo ler base inggeris walo merangkak...

    kang dah...
  2. Replies
    30
    Views
    4,556

    aper la korang ni.. streamyx baik la.. aku dah...

    aper la korang ni.. streamyx baik la.. aku dah baper bulan tak bayar.. tapi still ble guna lagi.. tak baik ker?

    tinggal tunggu surat merah je nih.. :P

    p/s: saper yang ader projek tu.. share ler...
  3. Replies
    2
    Views
    1,813

    SUN microsystem la.. carik ler kat dier nyer...

    SUN microsystem la.. carik ler kat dier nyer site.. pas tu nengok kat ner ble amik...
  4. Replies
    8
    Views
    1,649

    correction!!! Script Kiddy.. or Cracker... ...

    correction!!!

    Script Kiddy..
    or Cracker...

    bukan Hacker!~
  5. membazir bandwidth je...

    membazir bandwidth je...
  6. Replies
    4
    Views
    2,595

    pyramid scheme...

    pyramid scheme...
  7. Thread: Mintak tolong

    by BreakSys
    Replies
    12
    Views
    2,236

    tuh.. pakai paint tabley buat ker? hok.. hok.....

    tuh.. pakai paint tabley buat ker? hok.. hok.. hok..

    guna ler fade image kat firework..

    herm.. tak pon ko guna paint je.. kroh.. kroh..kroh..
  8. Replies
    9
    Views
    2,363

    yeah... betul tu.. bukan je working place dier...

    yeah... betul tu.. bukan je working place dier yang memabukkan... malah.. memakan memori dan processing time yang tinggi..

    kalau dah nak bukak software tu.. makan 2-3 minit.. ade plak lagging.....
  9. Replies
    39
    Views
    3,608

    herm.. 3 minit lebey bukak.. pas tu tutup.. ...

    herm.. 3 minit lebey bukak.. pas tu tutup..

    komen:
    up to you la.. if wanna make that super power site wif extra byte.. but u see ur page by ur self and few other who very interested and have a...
  10. Thread: url gambar

    by BreakSys
    Replies
    20
    Views
    3,208

    http://www.fotopages.com

    http://www.fotopages.com << ni ble tak?
  11. Replies
    7
    Views
    2,226

    yeah.. uber need a lot of reason to deface...

    yeah..
    uber need a lot of reason to deface website...

    kiddie don't
  12. Replies
    45
    Views
    7,193

    cari kat bittorrent... cuteftp tak guna.....

    cari kat bittorrent...

    cuteftp tak guna.. susah nak upload banyak file dalam satu masa.. tapi bagus guna untuk 1 file yang besar...

    wsftp ni bagus untuk upload multi file.. contoh nyer macam...
  13. Thread: eJAY

    by BreakSys
    Replies
    1
    Views
    1,769

    ejay yang ader 8 line (tempat susun wav) tu ker?...

    ejay yang ader 8 line (tempat susun wav) tu ker?

    herm.. aku pernah guna.. tapi software tu.. limit guna wave yang dier dan user ader je... lain.. sumer ikot kretiviti... memang software yang...
  14. Replies
    23
    Views
    6,941

    erm.. kalau aku aku lebey suka guna firework.....

    erm.. kalau aku aku lebey suka guna firework.. walaupun terbatas.. tapi lebih mudah.. *mungkin tak biasa guna photoshop*

    aku setuju pasal nak dapat design menarik dan unik kena selalu sufing.....
  15. Replies
    45
    Views
    9,128

    herm.. macam besh je.. bole hambo join? ...

    herm.. macam besh je..
    bole hambo join?

    *sila tunjuk ajar!!*
  16. Thread: Trust Islam

    by BreakSys
    Replies
    10
    Views
    2,272

    peh.. kalau warner hijau sure aku cakap header...

    peh.. kalau warner hijau sure aku cakap header dier tu macam hutan.. erm.. tapi kan.. aku nih tak suker sangat ler.. flash ni.. *tak geti sebenarnyer*
  17. tak ble xs...

    tak ble xs...
  18. Thread: WM for sale

    by BreakSys
    Replies
    30
    Views
    5,095

    uish.. jual ker? ades tu kan dok je malaysia.....

    uish.. jual ker? ades tu kan dok je malaysia.. tapi warganegara ker? ader kena mengena ker?

    uish... taper la.. kalau dier ble bawa pembaharuan.. ok kot.. tapi korang yang otai kat sini.. ble...
  19. Replies
    4
    Views
    1,502

    saudara ble guna pakai teknologi phpnuke.. ader...

    saudara ble guna pakai teknologi phpnuke.. ader dua jenis.. tapi yang direkomendasi kan guna ler cara pointer.. (sebab sebelum ni mereka guna cara function)
    tapi still kena setting jenis database......
  20. Replies
    19
    Views
    2,537

    nice improvement.. PoV 6.5/10.. keep on workin..

    nice improvement..
    PoV 6.5/10..
    keep on workin..
  21. Replies
    30
    Views
    2,695

    nice improvement...

    nice improvement...
  22. Replies
    19
    Views
    6,707

    interface dier kurang menarik .. tapi susah nak...

    interface dier kurang menarik .. tapi susah nak jumpa site macam nih.. thaniah...
  23. Replies
    15
    Views
    2,686

    4/10 p/s: black metal? ader lagi ker zaman ni?...

    4/10

    p/s: black metal? ader lagi ker zaman ni? :P
  24. Thread: MLM website

    by BreakSys
    Replies
    13
    Views
    1,925

    wah.. business kat maner² jek ek.. hehehe.....

    wah.. business kat maner² jek ek.. hehehe.. herm...

    p/s: silap kategori ni.. penat jek aku redi untuk komen.. :P
  25. Replies
    5
    Views
    1,601

    erk.. boleh carikan s/w oracle? aku beli.. :P

    erk.. boleh carikan s/w oracle? aku beli.. :P
Results 1 to 25 of 59
Page 1 of 3 1 2 3

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112