Search:

Type: Posts; User: Chipsmunk

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    1,678

    terima kasih atas idea tu mysticmind ...... laa...

    terima kasih atas idea tu mysticmind ...... laa nie asamboi masih melakukan fasa 3 upgrade dan pertukaran bermacam macam bende ...so lepas nie asamboi leh aa masuk balik kew ranks pergh ... kami...
  2. Replies
    8
    Views
    1,678

    erm tu laa...masih peringkat fasa perubahan dan...

    erm tu laa...masih peringkat fasa perubahan dan menambah kemudahan ..erm dia ader forum yang kebanyakan ahli hasilkan karya , sajak , puisi , novelis , dan akan ditambah boards untuk hantar karya...
  3. Thread: Design Forum

    by Chipsmunk
    Replies
    13
    Views
    1,401

    silap laks..proboards..erm samalaa.. fungsi dah...

    silap laks..proboards..erm samalaa.. fungsi dah mudah ,...just carik command sesikit letak ...
  4. Replies
    8
    Views
    1,678

    erm tu laa ...time kasih kerana sudi kasik...

    erm tu laa ...time kasih kerana sudi kasik pendapat ...erm tu aa dah tau ader kelemahan ... masih cuba atasi dengan mencarik theme yang sesuai ....... erm tu aa..idea dan teguran masih diperlukan...
  5. Replies
    5
    Views
    1,392

    erm ok laa tu ..tapi count rank mana erk ..dah...

    erm ok laa tu ..tapi count rank mana erk ..dah hilang laks ...huuu
  6. Thread: Design Forum

    by Chipsmunk
    Replies
    13
    Views
    1,401

    erm segan laa pakcik nak komen ..dah aa mode laks...

    erm segan laa pakcik nak komen ..dah aa mode laks tu ..erm nape gunakan hyperboards..nape tak tuko kepada hosting yang sebenar ..baru anda nampak cabran menghiasa ...gunakan Yabb kalo dah famaliar...
  7. Replies
    10
    Views
    1,211

    erm nice design ...tapi terlalu padat ...try buat...

    erm nice design ...tapi terlalu padat ...try buat beso sikit


    p/s : salam perkenalan dari pakcik ..orang baru kat sini
  8. Replies
    8
    Views
    1,678

    AsamBoi.com ™

    assalamualaikum

    erm nie laa hasil kerja pakcik yang tak seberapa dengan bantuan beberapa orang .......erm try laa tengok ... asam yang lain dari yang lain login to AsamBoi.com ™ :D
  9. erm ok laa tu ...lawooo dah ..pakcik bukan tau...

    erm ok laa tu ...lawooo dah ..pakcik bukan tau nak komen per sebab pakcik bukan pakar flash


    p/s : salam perkenalan dari pakcik
  10. erm ok laa tu ..nampak ganas dan berani dengan...

    erm ok laa tu ..nampak ganas dan berani dengan penampilan yang gelap tu..huuu




    p/s : salam perkenalan dari pakcik ...pakcik baru kat situ
Results 1 to 10 of 10

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112