Search:

Type: Posts; User: adi

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: Flash Mx

    by adi
    Replies
    34
    Views
    4,105

    ye betul.. flash mx lebih best... lebih easy bila...

    ye betul.. flash mx lebih best... lebih easy bila integrated dengan dreamweaver mx... caya laa...
  2. Replies
    32
    Views
    2,839

    anda semua ni baru abih spm ka...?? waaaa......

    anda semua ni baru abih spm ka...?? waaaa... cayalah... baya-baya orang semua ni kalau zaman sekarang ni dah involve ngan IT amatlah bagusnya coz 10 tahun akan datang ntah ape la yg akan keluar...
  3. Replies
    10
    Views
    2,690

    Tak perlu gadoh atau nak explain... aku...

    Tak perlu gadoh atau nak explain...

    aku bersyukur di atas pencapaian aku setakat ini.. dan rezeki aku sekarang ni pun tidak ternilai bagiku... tak perlu tahu mengenai kerja aku... sebab bukan ngko...
  4. Replies
    10
    Views
    2,690

    ok malayneum... that's what i need... thanks for...

    ok malayneum... that's what i need... thanks for the info.....
  5. Replies
    10
    Views
    2,690

    awiekupo... aku cuma nak maklumat pasal kursus...

    awiekupo... aku cuma nak maklumat pasal kursus je.. bukannye nak baca keluhan lapok pasal diri 'insan' yg ngko cakap tu.. kalau dah berangan nak jadi server admin pun kena la usaha jugak baru buleh...
  6. Replies
    10
    Views
    2,690

    Kursus Server Administrator

    a'kum semua...

    sekiranya anda semua ada maklumat mengenai kursus yang melibatkan 'server administrator' silalah maklumkan kepadaku... aku sekarang ni sedang cari kursus untuk memantapkan lagi...
  7. Replies
    6
    Views
    2,247

    pergghhh..!! banyak nye regae.... tapi ok la...

    pergghhh..!! banyak nye regae.... tapi ok la sebab memang anda dah bagi regae yg paling murah pun kat aku sebelum nih... aku dah tengok2 lam internet tapi tak jumpe plak yg regae murah tu.....
  8. Replies
    6
    Views
    2,247

    chef... wacom yg anda beri info tu... batteryless...

    chef... wacom yg anda beri info tu... batteryless ngan wayarless tak..?? kalau ye.. menarik tu... dan yg paling mustahak... aku nak tau jugak apesal anda nak jual... ok...?? (survey nih... hehehh..)
  9. Replies
    23
    Views
    2,842

    wokey... 10Q... 10Q.... kuman... info anda...

    wokey... 10Q... 10Q.... kuman... info anda sungguh bernas... aku ingat nak try la nanti... especially about actionscript tu...

    a.o.s... kalau anda punye flash web dah jadi... kasitau aku aar..?...
  10. Replies
    23
    Views
    2,842

    alaa.. a.o.s. anda dah study actionscript tu pun...

    alaa.. a.o.s. anda dah study actionscript tu pun dah kira rajin dah tu... aku ni jangankan nak study... nak tengok pun lom lagi.... maleh tul aku ni...

    waaaaa... kuman.... pasal bahagian2 yg...
  11. Replies
    23
    Views
    2,842

    A.O.S. aku rasa aku paham apa yg anda dok...

    A.O.S.

    aku rasa aku paham apa yg anda dok cakap tu... sebab aku dulu pun penah buat camni... kalu begitu la keadaannye... semuanya boleh buat dalam flash... tak yah buat dengan html (tapi dalam...
  12. Thread: Nak tanya ni

    by adi
    Replies
    12
    Views
    2,241

    ha'ah.. banyak cara nak buat....kalau ikut pesen...

    ha'ah.. banyak cara nak buat....kalau ikut pesen aku... aku lukih segala2nya frame by frame lam flash... pastu eksport frame ke fireworks dan animate dalam tu...
  13. Replies
    6
    Views
    2,247

    wuihhh... mahalnye wacom tuh... anyway 10Q to...

    wuihhh... mahalnye wacom tuh...

    anyway 10Q to Gemp-X.... sebab bagi idea... site yg anda bagi tu baguih... driver banyak untuk tablet & O/S....

    actually... aku ni pakai flash just untuk...
  14. Replies
    10
    Views
    1,527

    Gemp-X... flash 6 dengan flash MX tu sama ke?...

    Gemp-X... flash 6 dengan flash MX tu sama ke? atau lain-lain punye versi...??

    fulamak.. flash 6 pun aku tak sentuh lagi... dah ada flash MX pulok doh... pehtu... guano...???
  15. Replies
    6
    Views
    2,247

    tablet yg ada function 'pressure'

    a'kum...

    you all ada cadangan tak tentang penggunaan mouse pen atau tablet di dalam Flash...?? especially yg murah dan ada function 'pressure'... maksudnya jika kita tekan mousepen tu kuat line...
  16. Replies
    10
    Views
    1,527

    amin... timekasih kepada kuman dan tak lupa...

    amin...

    timekasih kepada kuman dan tak lupa pada min_ah juga.... kerana kalian... aku dah jumpa benda tu.. tersorok rupenye... anyway.. thanks a lot kuman... kalu ada apa2 problem pasal flash 5...
  17. Replies
    10
    Views
    1,527

    opsssssssss............!!

    opssss.... ada satu lagi.... kat bawah ni....
  18. Replies
    10
    Views
    1,527

    Flash 5 ada adjustment color tak..???

    a'kum,

    tumpang tanya ye.. aku ni biasa dengan flash 4... sekarang ni dah keluar flash 6... tapi aku baru je nak kenal ngan flash 5... errr... soalannya...

    dalam menu flash 5 tu... kat mana kita...
Results 1 to 18 of 18

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35