Search:

Type: Posts; User: MHR

Page 1 of 18 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Thread: Facebook DialogBox

    by MHR
    Replies
    3
    Views
    1,775

    aku rase dia nak modal box, takat nak buat...

    aku rase dia nak modal box, takat nak buat floating box sape pun boleh..

    Mistik: oh hai gay :D lame tak nampak? aku msg kat YM ko tak balas tadi *majok*
  2. Thread: Facebook DialogBox

    by MHR
    Replies
    3
    Views
    1,775

    try googling facebox, it uses jquery tho

    try googling facebox, it uses jquery tho
  3. Thread: Happy birthday!

    by MHR
    Replies
    5
    Views
    2,034

    lambat sket wish.. epi belated bdaY! ;)

    lambat sket wish..

    epi belated bdaY! ;)
  4. Replies
    1
    Views
    1,388

    [WTB] Generic .com.my Domains

    I am looking to purchase generic .com.my domains

    Good examples:
    - cars.com.my
    - fun.com.my

    Bad examples:
    - carparts.com.my (no two words unless it is a common phrase like credit cards)
    -...
  5. Thread: Google Suggestions

    by MHR
    Replies
    5
    Views
    1,920

    old news :)

    old news
    :)
  6. Replies
    35
    Views
    13,470

    Sticky: woi. ko buat aku rasa tua aa.. aku baru 21...

    woi. ko buat aku rasa tua aa.. aku baru 21 *blushes*

    aku mane ade keter. moto honda ade la, ex5 yang setia walaupun aku tak cuci kat 2 tahun.

    *pokes mistik*
  7. Replies
    35
    Views
    13,470

    Sticky: mistik tipu. XD ;)

    mistik tipu. XD ;)
  8. Replies
    34
    Views
    3,962

    r0kawa post ni 3 tahun lepas. aku rasa dia dah bz...

    r0kawa post ni 3 tahun lepas. aku rasa dia dah bz giler skarang ngan company dia. hehe.

    *jerit panggil amran*
  9. Thread: Quran Database

    by MHR
    Replies
    25
    Views
    3,073

    e'eleh admin->styles -> edit la templates dia....

    e'eleh
    admin->styles -> edit la templates dia. nak tukar kaler2, tekan "edit style"
  10. Thread: Cms

    by MHR
    Replies
    15
    Views
    2,049

    hhahaha

    hhahaha
  11. Thread: Quran Database

    by MHR
    Replies
    25
    Views
    3,073

    hmmm, aku memang ade cadang nak search/display by...

    hmmm, aku memang ade cadang nak search/display by juzuk :D
  12. Replies
    17
    Views
    2,741

    WHERE bab=solat or LIMIT 1?

    WHERE bab=solat or LIMIT 1?
  13. Replies
    3
    Views
    1,239

    eh mane ade dah run setup.php aje abis citer

    eh mane ade dah
    run setup.php aje
    abis citer
  14. Thread: Apa Nak Makan?

    by MHR
    Replies
    7
    Views
    1,635

    tadi aku beli murtabak, air soya, tau fu fa and ...

    tadi aku beli murtabak, air soya, tau fu fa and nasi briyani :D
  15. Thread: Ipb 2.01

    by MHR
    Replies
    1
    Views
    1,270

    its not free anymore i guess. thread closed.

    its not free anymore i guess. thread closed.
  16. Thread: Quran Database

    by MHR
    Replies
    25
    Views
    3,073

    http://www.munzir.net/quran.zip download and...

    http://www.munzir.net/quran.zip

    download and read the readme
  17. Replies
    6
    Views
    1,497

    *sokong mistik*

    *sokong mistik*
  18. Thread: sql injection

    by MHR
    Replies
    7
    Views
    1,527

    and wtf. perl/cgi? tak paham kehendak soalan.

    and wtf. perl/cgi? tak paham kehendak soalan.
  19. Thread: sql injection

    by MHR
    Replies
    7
    Views
    1,527

    ye la ye la... case closed. :p

    ye la ye la... case closed. :p
  20. Thread: sql injection

    by MHR
    Replies
    7
    Views
    1,527

    sql injection

    aku ni tak pakar sangat pasal security. so camner nak men-secure kan lagi script so orang tak inject xss or sql stuff?
  21. Thread: Quran Database

    by MHR
    Replies
    25
    Views
    3,073

    dan aku pun menunggu bila la aku nak merajikan...

    dan aku pun menunggu bila la aku nak merajikan diri untuk upload script tu..

    *blink*
  22. Replies
    58
    Views
    3,690

    mane promote. aku baik kasi pree :p

    mane promote. aku baik kasi pree :p
  23. Thread: Quran Database

    by MHR
    Replies
    25
    Views
    3,073

    ... ha'a, kat skolah pondok kat siam

    ... ha'a, kat skolah pondok kat siam
  24. Thread: Quran Database

    by MHR
    Replies
    25
    Views
    3,073

    aku dah siapkan dah http://www.munzir.net/quran/...

    aku dah siapkan dah
    http://www.munzir.net/quran/
    http://www.munzir.net/quran/admin (u & p : admin)

    aku upload nanti. tgh malas ni
  25. Replies
    58
    Views
    3,690

    demo punya link ade kat post #1

    demo punya link ade kat post #1
Results 1 to 25 of 433
Page 1 of 18 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112