Search:

Type: Posts; User: snmohamed

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    2,043

    Aaaahh.. ok. Thanks Yonghx & Arthermax! I will...

    Aaaahh.. ok. Thanks Yonghx & Arthermax! I will check out both software and figure out yang mana lebih senang for me! :)

    Sal:yuchee:
  2. Replies
    22
    Views
    68,184

    Translatot website?

    Setahu aku, tak de website yg leh translate English -> Malay. Babelfish pun tak de Bahasa Melayu.

    Aku buat translation freelance (www.saltranslations.com). Kalau interested, let me know! :yuchee:...
  3. Newbie Webmaster, Oldie Translator!

    Cool, thanks Lim! :)
  4. BM - Eng - BM Translation Service / Khidmat Terjemahan BM - Eng - BM

    Hi Everyone,

    I'm a newbie webmaster, just joined this forum today. :)

    I'm also a freelance writer cum translator. Anyone out there need any translation to be done for their website, feel free...
  5. Replies
    21
    Views
    2,043

    Frontpage to create web pages?

    Allo,

    Tengah nak decide sama ada nak pakai Frontpage atau HTML saja untuk create web pages. I'm a newbie, so tak tahu hapah pasal programming-programming nie (cuma tahu basic HTML je).

    Tak...
  6. BM - Eng - BM Translation

    Hi Calvyn,

    Yes. A newbie I am! :)

    I do what I know best : BM - Eng - BM translation. I work faster when I do translation from BM to English than the other way around. So I charge cheaper for...
  7. hehe.. tengkiu tengkiu... :) I'm not much of a...

    hehe.. tengkiu tengkiu... :) I'm not much of a webmaster (no background in programming or anything). Only know basic HTML haha! Buat masa ni cuma guna Frontpage utk buat laman web saya. For my own...
  8. Assalamualaikum, I'm interested in jobs like...

    Assalamualaikum,

    I'm interested in jobs like these. Kalau ada apa-apa jobs kosong macam ni in the future, please do post it here. I'm a freelance writer cum translator, producing articles for...
  9. Newbie Webmaster, Freelance Writer / Translator

    Hello All,

    I'm a newbie both to the world of webmastering (if there's such a word) and am also a freelance writer cum translator. I'm better at the latter... hehe :)

    I'm looking forward to...
Results 1 to 9 of 9

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112