Search:

Type: Posts; User: annuR

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    1,334

    salam.. welcome..ahlan wasahlan capulet..

    salam..
    welcome..ahlan wasahlan capulet..
  2. Replies
    9
    Views
    1,244

    thanks kpd semua yg memberi respon.. anyway,...

    thanks kpd semua yg memberi respon..
    anyway, saya dh dapat dh...
    terima kasih yea semua...
  3. Replies
    5
    Views
    1,263

    thanks..ok try buat.:)

    thanks..ok try buat.:)
  4. Replies
    5
    Views
    1,263

    nie code yg dibuat: login.php

    nie code yg dibuat:

    login.php

    <form name="form1" method="post" action="login_process.php">
    <table width="56%" height="163" border="1" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"...
  5. Replies
    5
    Views
    1,263

    login problem..help

    salam...

    saya nk ty mengenai login yg melibatkan level authentication.Ada sape2 bleh bagi cth x.. Dalam login tue jugak saya ada mlibtkan session..pertlgn anda amat2 dihargai
  6. Replies
    5
    Views
    1,415

    salam... apache tue berfungsi macam server....

    salam...

    apache tue berfungsi macam server. then, mysql pulak berfungsi sbg database..

    utk setiap coding php yg kita buat,kita kena simpan pada c://program file/easyphp/www/buat folder sndiri/....
  7. Replies
    9
    Views
    1,244

    maap mbuatkan semua org tak paham pada...

    maap mbuatkan semua org tak paham pada soalan..actually penerangan saya yg kurang jelas..erm..apa yg saya nk mcm yg mazudi bg tau bila orang klik kat select box tu, dia akan pergi ke detail page...
  8. Replies
    9
    Views
    1,244

    nk ty pasal database..

    salam...
    actually saya ada buat fill a select box from database(mysql database).so niee cth codes dia..

    include 'dbase.php';

    $query = "SELECT * FROM project ";
    $result =...
  9. Replies
    4
    Views
    1,725

    saya ada jugak buat graf.. tapi saya menggunakan...

    saya ada jugak buat graf..
    tapi saya menggunakan jpgraph..
    sbb benda tue lebih mudah dpt terus link dgn database..
    so kalo tak paham lg nti bleh ty..
  10. Thread: login

    by annuR
    Replies
    2
    Views
    1,649

    login

    assalamualaikum..
    nk ty ada sape2 tau tak..
    camne nk buat login yang membolehkan user tue kalo dia login as pelajar
    dia akan terus ke main interface utk pelajar..
    pastu kalo dia login as admin...
  11. Replies
    1
    Views
    1,352

    jpgraph how to solve...

    nk ty ada sape2 tau tak macam mana nak mengaktifkan extension bagi jpgraph..
    cth extension bagi untuk mengaktifkan jpgraph bila someone guna easyphp adalah dengan mengaktifkan extension gd2.dll.....
  12. Thread: help..

    by annuR
    Replies
    2
    Views
    1,128

    details..

    tq 4 reply...
    anyway...sms gateway?
    so can i get it?
    d flowchart..
    first..when user log in for make some report kerosakan kolej..
    so..user akan isi borang secara online..
    then..when admin check...
  13. Thread: help..

    by annuR
    Replies
    2
    Views
    1,128

    help..

    assalamualaikum w.b.t..

    anyone tau x,camne nk membolehkan drp system yang kita buat nk bg report kepada user melalui sms..
    saya ada server saya sendiri..
    ada sesape bleh membantu tak?
    :mysticmin
Results 1 to 13 of 13

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112