Search:

Type: Posts; User: jepp

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Nak tanya sket

    by jepp
    Replies
    2
    Views
    1,274

    Sorry... ni coding utk shoutbox :

    Sorry...

    ni coding utk shoutbox :

    <table width="100%" border="0">
    <tr>
    <td>Shoutboxs</td>
    </tr>
    </table>
    <?
  2. Thread: Nak tanya sket

    by jepp
    Replies
    2
    Views
    1,274

    Nak tanya sket

    Alo..

    Nak tanya sket.. aku ada buat 1 coding utk shoutbox. Form ada kat shoutbox.php dan form process ada kat process.php. Masalahnye sekarang, aku terpaksa klik kat button send utk shout. Kalau...
  3. Thread: Form Process

    by jepp
    Replies
    2
    Views
    1,543

    Form Process

    Alo,

    Nak tanya sket,andaikan kita ada file a.php yg ada form dan action utk form tu ialah file b.php
    Mcm mana kita nak keluarkan or preview data dari form tu kat file a.php ?

    ni coding kat...
  4. Thread: Shoutbox

    by jepp
    Replies
    5
    Views
    1,389

    Thanks for the info but i have find the solution...

    Thanks for the info but i have find the solution for my problem, but i dont know it is a right one or not. I just put this at the top of my shoutbox.php file

    if...
  5. Thread: Shoutbox

    by jepp
    Replies
    5
    Views
    1,389

    this is config.php

    this is config.php

    <?php

    $dbhost = "localhost";
    $dbuser = "root";
    $dbpass = "password";
    $dbname = "project";

    ?>
  6. Thread: Shoutbox

    by jepp
    Replies
    5
    Views
    1,389

    Shoutbox

    Hi, i got 1 problem.This is my shoutbox script

    ----------------------------------------

    <?php
    include ("include/config.php");
    ?>

    <style type="text/css">
    body,textarea,input,h2...
  7. Replies
    2
    Views
    1,476

    Problem fix

    I've change the path in environment variables from this

    ";%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel;C:\Program...
  8. Replies
    2
    Views
    1,476

    Tolong: mySQL problem

    Hi, saya nak tanya sket kat otai-otai kat sini, kenapa lepas saya install mySQL ver 4.1.8 saya tak bole guna command kat command prompt seperti ipconfig, net user dan lain-lain.Sebelum saya install...
  9. Thread: shoutbox

    by jepp
    Replies
    2
    Views
    1,380

    Re : Shoutbox

    i have try so many shoutbox but none of them are working
    maybe what u said is right, it doesnt support php 5
    i'll try with php 4
    thanks
  10. Thread: shoutbox

    by jepp
    Replies
    2
    Views
    1,380

    shoutbox

    Kenapa bila saya install shoutbox, dia bleh install n post shout,tapi tak keluar apa apa..

    saya pakai php 5, apache 2 n mySQL 4.1

    shoutbox je yg tak jalan..yg lain bleh

    mintak tlg kpd otai...
  11. Replies
    3
    Views
    1,439

    hehe.. sebab yg jadi 2 tu, saya buat 2 flash yg...

    hehe.. sebab yg jadi 2 tu, saya buat 2 flash yg berasingan. 1 untuk letak kat header, satu lagi letak kat side menu. flash tak leh buat canvas bentuk L kan.. :) tu yg saya buat 2 tu..
    anyway ... tq
  12. Replies
    3
    Views
    1,439

    help : controll movie

    alo .. erm, nak tanya sket, andaikan kita ada 2 swf, A dan B yg di letakkan berasingan dlm 2 file html. kiranya, A.swf dlm A.hml dan B.swf dlm B.html

    bole ke kita arahkan flash A utk buat apa-apa...
  13. Replies
    10
    Views
    1,449

    huhuhuhu...mekasih bebanyak le pada sesapa yg...

    huhuhuhu...mekasih bebanyak le pada sesapa yg kasik tunjuk ajaq tu..mekacih...Yg kat flashkit tu..aiyak..banyaknyeeeee... dah la aku pakai dial up je... slow la...penat nak cari... :)
    anyway..thanks...
  14. Replies
    10
    Views
    1,449

    Re: Mcm mana nak buat preloader

    :rolleyes: Erk .. takde reply pun .. takleh buat or takde org yang tau buat ??
    Kepada otai - otai flash kat sini,sudilah kiranya bagi sikit panduan kat saya yg tak otai ni... tolong yek.. mekasih
  15. Replies
    10
    Views
    1,449

    Mcm mana nak buat preloader

    Hallo.. saya nak tanya pasal preloader.Selalunya,preloader unt sesuatu swf akan diletakkan dm file tu jugak kan. Katakan saya ada 2 swf, A & B. Mcm mana kita nak buat preloader unt swf B dlm swf A....
Results 1 to 15 of 16

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32