Search:

Type: Posts; User: me_d

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,951

    Partime Freelancer for GD and Animator

    Kami memerlukan freelancer seramai 3 orang iaitu

    1. 2 orang Flash Animator
    2. Seorang Graphics Design (Flash)

    Immediatly NOW OPEN - am/pm 24 hours

    For Detail Contact Me and Akira
    ...
  2. Thread: My Site

    by me_d
    Replies
    3
    Views
    1,585

    Thanks foress...

    Thanks foress...
  3. Thread: Trust Islam

    by me_d
    Replies
    10
    Views
    2,328

    cun2...cantik.. aku minat giler lah.. kemas..

    cun2...cantik.. aku minat giler lah..
    kemas..
  4. Thread: My Site

    by me_d
    Replies
    3
    Views
    1,585

    My Site

    My personal website,Check Now! Comment please...
    :cool:


    so cool http://www.direx8.sifoorian.com
    --
  5. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    takde projek apa... cuma nk blajar.. leh tolong...

    takde projek apa... cuma nk blajar.. leh tolong tak?
    abg anajin...please... :bawling:
  6. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    maaf bro. anajin.. aku tak pandai menaip kat...

    maaf bro. anajin.. aku tak pandai menaip kat sini..

    so pada bro. anajin n barium sapa tak kenal? :bawling:
    masalah aku skang adalah..;

    1. ok aku repeat balik ek.. aku nk dari dalam content...
  7. Replies
    8
    Views
    2,188

    siapa lah adik ni disisi anajin..hehehehe nice...

    siapa lah adik ni disisi anajin..hehehehe
    nice site... bleh buat rujukan kat situ..
  8. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    oh ko tak paham ker? ok lah luper kan aja..

    oh ko tak paham ker?
    ok lah luper kan aja..
  9. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    sorry2..brother.. maksud aku.. bila kita buat...

    sorry2..brother..

    maksud aku.. bila kita buat sesuatu content dalam XML
    dan hasilnya dipaparkan pada Flash.

    so problem dia skang bila kita using XML for flash..
    content dia tidak boleh nk...
  10. Replies
    16
    Views
    2,334

    menarik..cun

    menarik..cun
  11. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    connect semua dah paham.. cuma jika pada...

    connect semua dah paham..

    cuma jika pada xml... incoded tu berapa enjoy dia punyer
    lang_ . sebab bila kita edit kat xml problem dia.. tidak boleh
    nak tukar text pada bold,color and dll.. seperti...
  12. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    hello any body here..

    hello any body here..
  13. Thread: XML in Flash

    by me_d
    Replies
    17
    Views
    3,448

    XML in Flash

    akum.. n morning..

    ada sesiapa leh tolong explain bagaimana nk connect dari flash ker xml...

    saya ada buat content dalam flash.. (dynamic text), pastu..
    nk try guna XML untuk edit content tu...
Results 1 to 13 of 13

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30