Search:

Type: Posts; User: prozone

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,024

    Web Programming.

    I'm free to work on any freelance project from November 5th onwards.

    I'm experience with this language and javascript framework

    PHP
    Python
    a bit of Erlang
    MySQL
    Prototype
    ...
  2. Replies
    7
    Views
    1,296

    I'm Interested

    I'm interested to take this job but after November 4 only.

    Well, i'm have experience in PHP, MySQl, prototype, script.aculo.us, jquery, codeigniter, and django.
  3. Thread: Rumpun 2007

    by prozone
    Replies
    2
    Views
    1,884

    Rumpun 2007

    http://happypeoplemedia.com/rumpun/wp-content/uploads/2007/08/poster.png

    Penulis blog berbahasa Melayu dijemput untuk menghadirkan diri ke Rumpun 2007, aktiviti sosial tanpa melibatkan papan...
  4. Replies
    5
    Views
    7,007

    SMK USJ 4 Website

    I need some views, idea, or suggestions for my school website.
    The URL is Sekolah Menengah Kebangsaan USJ 4
    This site is running on clean PHP code. No CMS!
    The design is not final yet. Is there...
  5. Thread: Blogtitude

    by prozone
    Replies
    4
    Views
    1,278

    on the way.

    on the way.
  6. Thread: Blogtitude

    by prozone
    Replies
    4
    Views
    1,278

    Blogtitude

    Salam Sejahtera,

    saya ingin meminta pandangan saudara di WM untuk projek Blogtitude (Blogtitude BETA). Projek ini masih dalam BETA stage. Beberapa aspek yg saya perlukan pandangan adalah:

    Reka...
  7. Replies
    1
    Views
    1,563

    domain for sale

    Domain Name : COMPUTER-RES.NET
    Starting Price : RM 38 or USD10
    Payment Type : Maybank2u or Egold
    To buy or bid YM me : aucrr
  8. Thread: css prob on ie

    by prozone
    Replies
    0
    Views
    1,429

    css prob on ie

    aku convert that-aero-blog WP theme ke html
    copy straight forward takde ubah-ubah dari asal excpet meta info

    tapi ade slack sket dier nye css pada ie

    ini yg dah di'HTML'kan...
  9. Thread: Permalink

    by prozone
    Replies
    2
    Views
    1,158

    Permalink

    permalink blog aku ( wordpress ) don't work at all
    only catergory working
  10. Thread: Web 2 SMS

    by prozone
    Replies
    13
    Views
    3,343

    digi dan maxis dah bleh email to sms dah !!! ...

    digi dan maxis dah bleh email to sms dah !!!

    kalo digi

    016XXXXXXX@iod.digi.net.my

    maxis lak ( kena activekan funtion ni dulu - rujuk hotlink.com.my )

    012XXXXXXX@mail.maxis.net.my or...
  11. meh aku terang sket pasal mambo ni component -...

    meh aku terang sket pasal mambo ni

    component - cthnay : forum(Simpleboard,SMF,Vbulletin.IPB), Download(Remository,Docman),Gallery.

    template - layout mambo

    modules - menu website...
  12. Thread: mambo

    by prozone
    Replies
    11
    Views
    1,538

    dalam PHP safe mode aper-aper pun takleh delete

    dalam PHP safe mode aper-aper pun takleh delete
  13. Replies
    3
    Views
    1,360

    tlg check sket code ni

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">...
  14. Replies
    0
    Views
    1,745

    Phantom Of The Opera

    alo-alo

    anyone have all the phantom of the opera soundtracks
  15. Replies
    5
    Views
    1,801

    Satu Komuniti Untuk Malaysia

    nak tanya pendapat

    adakah anda bersetuju jika di adakan hanya satu komuniti untuk malaysia
  16. Thread: Our-sales

    by prozone
    Replies
    4
    Views
    1,594

    Our-sales

    http://www.our-sales.com

    how it's

    comments please
  17. Replies
    1
    Views
    1,336

    theme error on ie

    cube try tgk blog aku guner internet explorer

    http://www.przmaster.net/wp

    mesti tak tertatur tapi kalo guner

    mozilla okey jer

    klik screenshots kat bawah
  18. Thread: Ipb 1.1.2

    by prozone
    Replies
    5
    Views
    1,125

    Ipb 1.1.2

    saper ader core die tlg bagi yer
  19. Replies
    20
    Views
    3,185

    itu yang masih di tambat pada us dollar ...

    itu yang masih di tambat pada us dollar

    selepas pengapungan ringgit purata dier pada 3.6XXX

    sekarang semua rate pakai yg ditambat pada us dollar
    masih pakai sistem lama
  20. Replies
    20
    Views
    3,185

    latest rate is usd3.6XXX after unpegged

    latest rate is usd3.6XXX after unpegged
  21. Thread: mambo

    by prozone
    Replies
    11
    Views
    1,538

    mambo

    masa installation component/modules/mambots/templates

    lepas tu ader error dah sesetengah file dah di create dan pload

    jadi macam maner nak reinstall mambo dan buang file tu

    ---------------...
  22. Thread: asp

    by prozone
    Replies
    1
    Views
    1,307

    asp

    kalo php dier pnuyer form input tuk
    result page

    dier camni

    http://www.ydomain.cc/index.php?name=value disini&input2=value disini

    kalau asp macam mane
  23. Thread: lot of error

    by prozone
    Replies
    2
    Views
    1,230

    dah betulkan tapi tak jalan

    dah betulkan tapi tak jalan
  24. Thread: lot of error

    by prozone
    Replies
    2
    Views
    1,230

    lot of error

    view my site
    using mambo simple board
    any can help

    http://www.przmaster.net/comunity/component/option,com_simpleboard/Itemid,26/
  25. Thread: tomcat hosting

    by prozone
    Replies
    0
    Views
    1,269

    tomcat hosting

    ader tak hosting yg guner tomcat utk jsp
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31