Search:

Type: Posts; User: izani

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    824

    Web Designer Wanted!

    Responsibilities:

    Webpage design, typesetting, making of flash component and animation.
    To assist superior in variety of web design project.

    Requirements:

    Required skill(s) : Dreamer Weaver...
  2. Replies
    0
    Views
    1,038

    Web Designer (1 vacancy)

    Responsibilities:

    Webpage design, typesetting, making of flash component and animation.
    To assist superior in variety of web design project.

    Requirements:

    Required skill(s) : Dreamer Weaver...
  3. Replies
    0
    Views
    2,814

    Vacancy for IT Support and Business Exec

    Hi guys,

    The position for WEB MASTER is closed.

    Another 2 vacancies from my company.Few position will be opening soon.

    1. IT Support Specialist
    - Minimum requirement Diploma
    - Knowledge...
  4. Replies
    1
    Views
    2,020

    PHP Programmer diperlukan-URGENT!

    PHP programmer diperlukan. 2 kekosongan. Interested?

    info@steps.com.my
  5. Replies
    10
    Views
    1,890

    printing development tu maknanya..tahu...

    printing development tu maknanya..tahu ler..resolution yang sesuai utk print platform since kalau web kita pakai 72dpi jer kan tahu basic2 standard buat poster, banner, business card etc...bukan kena...
  6. Junior Graphic / Web Designer at Seri Kembangan

    Junior Graphic / Web Designer
    (Selangor Seri Kembangan)


    Responsibilities:
    Assist Senior Designer in Web and Printing design.
    Design brochures, advertising materials, company product,...
  7. Replies
    10
    Views
    1,890

    kalau pengalaman tak cukup 2 tahun tapi portfolio...

    kalau pengalaman tak cukup 2 tahun tapi portfolio power..dialu alukan...amik budak designer pun bukan berdasarkan berapa tahun kerja pun...tenguk skill+portfolio gak....:D
  8. Replies
    10
    Views
    1,890

    opsss yeah....the office is at Mines area.

    opsss yeah....the office is at Mines area.
  9. Replies
    10
    Views
    1,890

    Looking For Graphic / Web Designer-Full Time

    Graphic / Web Designer
    (Selangor Seri Kembangan)


    Responsibilities:
    Assist Senior Designer in Web and Printing development.
    Design brochures, advertising materials, company product,...
  10. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    hello menj :) sorry lambat...

    hello menj :)

    sorry lambat reply....unfortunately takder package utk student :(

    package ada 3

    1:Silver
    20MB=RM500+100 start up fees

    2:Gold
  11. Replies
    58
    Views
    6,952

    hmmm..IE sebab netscape kat sini (Malaysia)...

    hmmm..IE sebab netscape kat sini (Malaysia) memang ada byk problem sperti tak baca Javascript properly plus CSS....byk la songeh la..

    Pernah try NeoPlanet? sama cam IE gak tapi interface dia...
  12. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    :tool: :P hehehe sowwy....kenapa saya bukak...

    :tool: :P

    hehehe sowwy....kenapa saya bukak ok jer? ini cerita 3-4 hari lepas ker semalam? heheheheh
  13. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    ala mito..relax la...address pun selalu bukan...

    ala mito..relax la...address pun selalu bukan korang kena type..click jugak....buat macam saya...guna space tapi redirect url pakai surf.to....sama gak...heheheheh...kalau nak address cun...register...
  14. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    cukup...untuk yang baru nak cuba2 buat site or...

    cukup...untuk yang baru nak cuba2 buat site or beginner or personal site...jangan la cakap topik bab2 budak yang dah advance yang size file sampai 50MB...hehehehe...

    ~saya cuma kuli sajer~
  15. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    ohh...notice sangat ker? :blush:..malunya..isk ...

    ohh...notice sangat ker? :blush:..malunya..isk

    hari nie at last planet version 2 is UP!...check la korang dan try la buat FTP..kalau ada gangguan upload files lagi sila bagitahu...


    satu lagi...
  16. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    hehehe chef nam..kat sifoo pun jumpa kat sini pun...

    hehehe chef nam..kat sifoo pun jumpa kat sini pun jumpa yer.... :dgrin: ehh...salah ker promo barang buatan malaysia...heheh kata sokong local product..heheheh....

    pasal url panjang tu takleh nak...
  17. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    hi burnz :), saya kene ker...

    hi burnz :),

    saya kene ker keje?...keje..yer..saya kerja kat timenet
  18. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    takler.... recently nie ada major problem hit...

    takler....

    recently nie ada major problem hit our planet server...ada orang luar hostkan porno site dalam tu...dari taiwan...so dia dah banyak buat transfer data dan lain-lain yang sewaktu dengan...
  19. Thread: TIMENET Planet

    by izani
    Replies
    28
    Views
    3,194

    TIMENET Planet

    Hi guys :)

    promote web site sendry,

    free hosting but for timenet members only...so kena register then active akaun dia..


    http://planet.time.net.my
Results 1 to 19 of 20

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112