Search:

Type: Posts; User: krie

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,638

    tq

    tq.....nanti sy akn cuber.... :rolleyes:
  2. Replies
    5
    Views
    1,638

    tak paham

    erm...dah sudah tapi tak beraper paham..... :nuts:
  3. Replies
    5
    Views
    1,638

    install eXtreme Styles mod

    mintak tolong kepada yang pakar.....cam mana nak install extreme styles mod nie kpd phpbb 2.++....?
    kalau boleh mintak tolong ajar dr a - z :confused:
  4. Thread: cttsite.com

    by krie
    Replies
    1
    Views
    1,312

    cttsite.com

    erm...cuma nak tahu apa pendapat ko org mengenai webhosting nie... :nuts:

    cttsite.com

    web nie dulu pernah di promote kat lowyat.net
  5. Thread: Update...!

    by krie
    Replies
    0
    Views
    1,235

    Update...!

    ermmmm.....
    cuba lah tengok dulu...baru jer update...ader ler skit penambahan...:rolleyes:


    Kilknya Di Sini !



    Ada komen......?Silakan......
  6. Thread: Erm....

    by krie
    Replies
    0
    Views
    987

    Erm....

    ermmmm.....
    cuba lah tengok dulu...baru jer update...ader ler skit penambahan...:rolleyes:


    Kilknya Di Sini !



    Ada komen......?Silakan......
  7. Thread: Power Hosting

    by krie
    Replies
    2
    Views
    1,228

    Power Hosting

    Power Hosting Menawarkan Kadar Hosting Yang Terhebat Pada Masa Kini.

    1200 MB Business Plan
    Monthly Price USD$ 3.75 or RM$14.++
    Yearly Price USD$45.00 or RM$172.++

    1200 MB Hosting
    30 GB...
  8. Thread: Apa kata anda?

    by krie
    Replies
    11
    Views
    1,809

    Apa kata anda?

    Baru-baru nie aku terjumper webhosting nie......aku cuma nak tahu apa pendapat anda mengenai hosting nie....?

    http://welltodocentury.com/
  9. Thread: Hosting..?

    by krie
    Replies
    2
    Views
    1,068

    erm....thanks for the information.... ;)

    erm....thanks for the information.... ;)
  10. Thread: Hosting..?

    by krie
    Replies
    2
    Views
    1,068

    Hosting..?

    apa kata anda tentang hosting nie.....

    http://host-123.net/content3.html

    bagus ker....tp syarikat luar....dan apa sebenornyer pop3 email tur....? :rolleyes:
  11. Thread: Benarkah Ini..!

    by krie
    Replies
    15
    Views
    1,834

    ermmm....nampaknya macam turlah........ tapie...

    ermmm....nampaknya macam turlah........
    tapie hosting nie sesuaiker untuk buat laman web yang boleh
    muat turun program cam download.com tur......? :confused:
  12. Thread: Benarkah Ini..!

    by krie
    Replies
    15
    Views
    1,834

    hah...betul kater hang tur alang......tapie per2...

    hah...betul kater hang tur alang......tapie per2 hal pun aku pun
    sama cam hang....kene bacer aper yg patut di baca dulu..........
    nanti kalu dah terbayar susah pulak nantie...... :D
  13. Thread: Benarkah Ini..!

    by krie
    Replies
    15
    Views
    1,834

    Lagi sekali

    hah alang....hang nak pie register ker.......pas hang register tur
    citer aaa skit best ke tak best dier punyer service sebab aku pun
    tgh dok pikir nak register nie....... :cool:
  14. Thread: Benarkah Ini..!

    by krie
    Replies
    15
    Views
    1,834

    Ader ejen kat Malaysia

    erm...aku tgk syarikat induk dier memang kat autralia................
    tp aku tgk ader jugak ejen dier kat malaysia......erm...kalau kat
    malaysia blh wat bayaran malalui maybank pulak...
  15. Replies
    6
    Views
    1,476

    Aper kater yang ini...!

    erm....aku pun tak beraper pastie....tapi cuber ko org wusha kat
    sini....mana tau kot2 sesuai....

    http://i-hosting.ws

    aku sendiri pun tgh duk selidik pasal hosting nie......sesaper yg
    ...
  16. Thread: Benarkah Ini..!

    by krie
    Replies
    15
    Views
    1,834

    Hosting Terlampau..!

    A'kum semuer...hamba org baru tumpang lalu....

    Apa pandangan anda yang berpengalaman mengenai hosting
    syarikat nie... http://i-hosting.ws adakah ianya benar...?

    Kalu betul aku ingat nak...
Results 1 to 16 of 16

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112