Search:

Type: Posts; User: poodean

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    3,941

    owh..thanks ar mystic..nnt aku try search mane2...

    owh..thanks ar mystic..nnt aku try search mane2 thread yang berkaitan...
  2. Replies
    10
    Views
    3,941

    owh...

    a'ah..camtu ar aku buat..wat css dulu ae..nnt aku praktikkkan..
    ptt ar messy je web content aku bile tgk kat browser..
    thanks ar marco polo...:)
  3. Replies
    10
    Views
    3,941

    maksudnye aku tak stat dari coding dulu n tak...

    maksudnye aku tak stat dari coding dulu n tak stat dari table...
    just import design dari photoshop masuk terus dreamweaver as a template..hehe
  4. Replies
    10
    Views
    3,941

    aku paham table tu ape.. just besenye masukkan...

    aku paham table tu ape..
    just besenye masukkan content gne layer je...
    sebab base dreamweaver aku base-design....
  5. Replies
    10
    Views
    3,941

    cara nak buat website flexible..

    aku ade pertanyaan pasal macam mane nak buat sesuatu web tu flexible (i.e:table/boxes stretch),mean bile kite taip content so that web tu akan nmpk still kemas n clean n tak messy.
    pasal besenye aku...
  6. Replies
    13
    Views
    2,843

    pen tool kat illustrator

    ar...bese kalau kite design pen tool kat photoshop kite bleh adjust fade,pressure,size sume kan??kalau dalam illustrator bleh tak psl aku try tgk macam xde nak adjust..just bleh adjust size je..ke...
  7. Replies
    36
    Views
    4,871

    tak tau ar salah thread ke ape aku ni..huhu

    ok...let say aku nak buat fully design dari photoshop..n the lepas da siap sume aku generate html n export masuk ke dreamweaver..
    so kat dreamweaver tu kena wat table dulu or just import masuk...
  8. Replies
    17
    Views
    4,099

    errmmmm

    rase nak rembat je wacom mysticmind...dulu aku tgk mmbe aku pakai genius tablet tapi cepat rosak...tapi mmg syok woo gune grafix tablet...color mmg best ar...nak wacom!!!!!
  9. Thread: Slicing

    by poodean
    Replies
    9
    Views
    2,216

    saran,saran

    sian saran betungkus lumus mmbuat web...aku doakan ko success...bile da siap share ar ngn owg lain...good luck saran...
  10. Replies
    13
    Views
    2,843

    hehe...

    walaupun mysticmind kerek semacam tapi die bleh jadi tutor...kehkeh...
  11. Replies
    14
    Views
    2,301

    huhu...

    penerangan unclejim mmg bagos...saye stuju dengan langkah2 yang dia berikan...caya la unclejim!!!
  12. Replies
    3
    Views
    1,445

    ops...

    sori....it's not nodeseven...
    www.node-7.com:oops:
  13. Replies
    3
    Views
    1,445

    hehe...

    yeah dude...i'm still working in my web but for now i only have my portfolios..u can also go to my fren website...he's my partner...www.nodeseven.com
    thanks...
  14. Replies
    3
    Views
    1,445

    Graphic design solution!

    I,m an individues that specializes in graphic design for corporate entities, organizations, events and advertising products.
    My graphic work including banner,bunting,flyers,...
Results 1 to 14 of 14

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112