Search:

Type: Posts; User: silpuaka

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. :mael: anda memang seorang programmer yang...

    :mael: anda memang seorang programmer yang baik...knp tak buat english to malay?
  2. Replies
    22
    Views
    68,221

    hmm...bantu dengan cara yang bagaimana?boleh saya...

    hmm...bantu dengan cara yang bagaimana?boleh saya tau? :angel:
  3. Replies
    14
    Views
    3,026

    :uhh: respect,obey,self esteem and support....

    :uhh:

    respect,obey,self esteem and support....
  4. Replies
    14
    Views
    3,026

    :bawling: huhuhuuuu......

    :bawling:
    huhuhuuuu......
  5. Replies
    14
    Views
    3,026

    oic....thats mean its still limitedlaa?is it...

    oic....thats mean its still limitedlaa?is it possible the technology soon will provide unlimited bandwith?who knows?
  6. Replies
    0
    Views
    1,685

    http://dhost.info/

    ada sesaapa kat sini yang dah try this one?

    100meg space ngan 300gig bandwith...puashati?
    :P
  7. Replies
    14
    Views
    3,026

    oh yeah?r u sure? :rolleyes:

    oh yeah?r u sure? :rolleyes:
  8. Replies
    15
    Views
    2,614

    hahahaha...minyak naik laa punya pasal!!!

    hahahaha...minyak naik laa punya pasal!!!
  9. Replies
    11
    Views
    1,549

    hehehe... agak menaraik ngan tawaran tersebut!...

    hehehe...
    agak menaraik ngan tawaran tersebut!
    memang laa ada bende yang lebih baik lgi..tapi..yang ini untuk freesite je..aku bukannya serius ngat pun?tunggulaa bila website band aku siap didesign...
  10. Replies
    15
    Views
    2,614

    hehe..partime or fulltime nih? ada bayaran?

    hehe..partime or fulltime nih?
    ada bayaran?
  11. Replies
    11
    Views
    1,549

    hmm...baru beli?berapa ringgit bayarannya...

    hmm...baru beli?berapa ringgit bayarannya sebulan?mistik..kalau saya nak hostkan site macam ni guna localhosting kat malaysia ni...boleh ke?
    Ada tak mana mana hosting kat malaysia ni yang leh host...
  12. Replies
    11
    Views
    1,549

    thank you lcf for suggest me not to use that .tk...

    thank you lcf for suggest me not to use that .tk domain.
    thats true my site only for sick and shocking ppl...but i post my question here coz i want to get the openion frm an expert like u and the...
  13. Replies
    22
    Views
    68,221

    kat mana? saya check kat navigator dia takde pun?

    kat mana? saya check kat navigator dia takde pun?
  14. Thread: HTML checker

    by silpuaka
    Replies
    15
    Views
    1,993

    saya banyak use that code untuk...

    saya banyak use that <span style=""> code untuk rekaletak sesuatu table,gambar,etc...adakah ianya memang sesuai di gunakan?Selain dari penggunaan <span style=""> ada cara lain lagi tak?adakah ianya...
  15. Replies
    11
    Views
    1,549

    New layout on my site... www.silpuaka.tk

    Hello...
    Still lack of time to finish it up.
    Could u give me any comment how can i give an impact to all visitors that come to visit my site?
    Comment and suggestion...plzzzz
    :)
  16. Errkkkhh!!!! eh...salah ke apa yang aku wat...

    Errkkkhh!!!!
    eh...salah ke apa yang aku wat ni?Sekadar hobi je laa...bukannya aku ada kutuk mana2 GOV pun? :(
    Atau kena ada peraturan gak yang aku kena ikut?Bukannya untuk komersial pun?
    Errr...i...
  17. Replies
    8
    Views
    1,484

    Re: my new webmaster resources directory

    errr...betul ke program wat duit tu??leh caya ke?rasa cam tak caya je.Leh cuba cayakan aku ni tak?
  18. hehehe...betul ke nak tolong ni???:D ada kena...

    hehehe...betul ke nak tolong ni???:D ada kena bayaran tak ?hahaha!just asking!
    ermm..betul ke javaskrip leh slowkan page loading?keseluruhan webpage ke yang slow tu?atau ada beberapa page tertentu...
  19. Replies
    15
    Views
    2,686

    sloww lagi laaa braderrr....tapi...aku rasa ko...

    sloww lagi laaa braderrr....tapi...aku rasa ko nyer site mmg nice!
    Baper lama masa yg ko amik utk siapkannya?

    http://www.silpuaka.tk
    http://www.silaungpawaka.cjb.net
  20. Replies
    1
    Views
    1,298

    here is another one.....below my...

    here is another one.....below my signature.MUahahahahaha!!!!
  21. Replies
    15
    Views
    2,686

    bolehlaaaa.....not bad!

    bolehlaaaa.....not bad!
  22. hehehe...jarang ke atau langsung takde?

    hehehe...jarang ke atau langsung takde?
  23. oh really???How insane is it? Anyway...i know im...

    oh really???How insane is it?
    Anyway...i know im in malaysia ....terikat ngan pelbagai laws&rules...it is impossible to cari makan cam webmaster ogrish ngan snuffx tu...i heard a rumours about...
  24. what bout this site? http://www.silpuaka.tk -->adult content!!

    aku saja saja je design web camni...takde benda nak buat di masa lapang...so...komen ler...thank u!
  25. New Malaysia version of Snuffx and Ogrish website???

    HEhehe...bukannya aku sengaja nak tiru2 website2 diorang camtu jer...sekadar belajar sendiri2 camana nak design serta main2 ngan bahasa HTML/Javascript!

    Apa apa pun...aku rasa aku nak teruskan laa...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112