Search:

Type: Posts; User: zube

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. :D Malaysia Boleh , semangat macam ni lah...

    :D Malaysia Boleh ,



    semangat macam ni lah kita perlukan hehehee
  2. hehe ada jugak orang kesian.. dah settle dah...

    hehe ada jugak orang kesian.. dah settle dah gerenti tak kena ban punye, kalau kena ban aku hantar email kat google tu dalam bahasa malaysia . hehehe erm.. bkan nyer aku taknak asuk tuisyen tapi...
  3. Replies
    8
    Views
    1,645

    Nak bagi Hosting Free

    erm.. aku ada line streamyx 2mb lepas tu pakai modem adsl yang takpai router pun..erm. semua dah ada dalam pc nih apache,phpmyadmin tapi camner ar nak buat untuk bagi orang hosting free yang boleh...
  4. hehehehe.

    dia ban satu malaysia ker?? waaaaaaaaaaa :eek:
    erm..

    kalau satu akaun kita ada tige website camner kite letak kat semua website kita adsense tapi guna satu akaun .. itu dia ban kah alang ??
  5. hehe

    hehe tak kisah lar kena ban pun nak try jer kalau dapat ok ape.. kalau tak dapat dah nasib hehehehe.

    tax kat malaysia tu camner pulak ?
  6. cpanel

    ada tak cpanel untuk windowsxp hehehehe tak pun yang seangkatan dengannya kalau ada
  7. Macam mana google Adsense Bayar kat kita yang duk kat malaysia nih??

    aku ade lar letak adsense kat website aku ..tapi yang tak fahamnye macam mana nak setting pembayaran dia tu .

    siapa yang pernah dapat duit dari adsense bleh kasi tau sikit camne tak dalam bahasa...
  8. Replies
    9
    Views
    1,988

    dah cari dah ikut bahasa malayu pun dah cari tapi...

    dah cari dah ikut bahasa malayu pun dah cari tapi dia ajar cam tak jadi jer pakai flashmx 2004 yang aku nak buat file swf yang depan dia ade preloader tapi preloader pun tak jadi jadi :bawling:
    ...
  9. Replies
    9
    Views
    1,988

    Preloader camne nak buat guna flashmx 2004

    erm.. boleh tak ajar camne nak buat preloader kat file flash kite
    ajar satu satu lar sebab aku aru belajar kalau boleh bagi contoh bergambar :mozaks:
  10. Thread: mambo

    by zube
    Replies
    2
    Views
    1,174

    mambo

    ada apa apa info pasal mambo tak

    dia macam php ker??
  11. Replies
    6
    Views
    1,618

    ya betul

    dalam website dia memang dah ada dah tapi kalau nak buat sendiri lagi baguskan? tak lar pakai yang orang jer hehehehehheehehhheh:D
  12. Replies
    6
    Views
    1,618

    phpnuke/Phpbb style or themes

    Ermm Ada sapa sapa tahu tak camne nak buat style atau theme phpbb atau phpnuke dengan lebih mudah .

    macam guna softwear ker aper ker

    :D
  13. Replies
    24
    Views
    5,393

    ERm...

    Aku selama nih jumpe satu jer yang betul

    http://www.polarhome.com

    tapi yang nih boleh buat phpbb jer

    aku nak blajar phpnuke


    www.polarhome.com
  14. Replies
    24
    Views
    5,393

    Nak Hosting Free Bukan Tipu Free

    Huh!semua sini tipu jerk ker.. sape sape bleh kasi free php hosting kat aku sila email aku hihihihi

    tapi jangan ar tipu takdo pekdah nyer ko tipu aku...
  15. Replies
    4
    Views
    2,356

    mana ada tempat nak register nyer takde pun takde...

    mana ada tempat nak register nyer takde pun takde pun dalam tu dapat free .. ufff aku kene tipu ker nih hihihihih
  16. Replies
    1
    Views
    1,726

    erm... baru nak blajar bole tolong??

    Sapa tahu camner nak buat garis garis kat gambo ginih camner

    nih contoh kat bawah nih

    http://www.janpeters.net/pics/wallpapers/background.jpg


    nak buat garis garis yang putih tuh kat gambo...
Results 1 to 16 of 16

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112