Search:

Type: Posts; User: marikh

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    28
    Views
    3,136

    Best Designed Malaysia Websites?

    www.moha.gov.my macam mana dengan yang ni, load pun laju
  2. Replies
    21
    Views
    2,273

    terrer ko ye, sampai orang sanggup curi idea ko,...

    terrer ko ye, sampai orang sanggup curi idea ko, +-/ = ade diluar sana ambil perhatian terhadap web ko....

    saman beb jangan tak saman.
  3. Replies
    9
    Views
    1,953

    aloo to myticmind, ade tapi untuk bulan 6 ni, dia...

    aloo to myticmind, ade tapi untuk bulan 6 ni, dia nak yg ade degree (marketing retail department), lagi satu kat jobstreet sbg technical assistant. ...
  4. Replies
    9
    Views
    1,953

    betul la mysticmind, orang tak tau...... orang...

    betul la mysticmind, orang tak tau...... orang tak tau mimos ade jual pc
    cuma kan aku dah pikir pasal 3 bende tu, nanti aku akan uruskan...

    kalu u all ade function kabare sama aku...aku nak ikut...
  5. Replies
    9
    Views
    1,953

    aloo to all, ahaa aku rasa betul la, pasal...

    aloo to all,

    ahaa aku rasa betul la, pasal close up gambar, dia orang tak dapat feel kan, aku akan mintak dia orang buat 3d. boleh zoom lagi. lagi satu mcm mana ruang support forum, ok ke, x de...
  6. Replies
    9
    Views
    1,953

    to filuren pc custom ade, cuma tak banyak,...

    to filuren

    pc custom ade, cuma tak banyak, sebab untuk custom customer kena jumpa in person, supaya kita orang faham ape yang dia nak. lagi satu kita punya software window oem paling berpatutan,...
  7. Replies
    9
    Views
    1,953

    kepada amboi alooo, tarimas pada semua komen,...

    kepada amboi

    alooo, tarimas pada semua komen, tapikan kalau nak buat promosi gila-gila, takut tak berkesan (mahal Siut). cuma sekarang kita orang sponser untuk radio, tv dari segi pemberian pc....
  8. Replies
    15
    Views
    2,712

    alooo to all, nak optimum kan aku rasa ade...

    alooo to all, nak optimum kan aku rasa ade software yang boleh minimumkan fla, kalu nak bagi aku e-mail lu, nanti aku sent...
  9. Replies
    9
    Views
    1,953

    tolong komen pasal web n pc MIMOS

    alo to all,ni aku nak mintak tolong komen pasal web mimos computing and ape pandangan u all pasal produk pc mimos, mcm mn nak kasi pc mimos terkenal.

    http://www.smart.com.my/
  10. Replies
    13
    Views
    2,684

    ok uncle...tq tp kalu ade yg laman web...

    ok uncle...tq

    tp kalu ade yg laman web tutorial yang u recomen lagi cantik..
  11. Replies
    13
    Views
    2,684

    kpd lfc... saya tidak mahir mengunakan DHTML.....

    kpd lfc...

    saya tidak mahir mengunakan DHTML..
    boleh ke buat pakai DHTML ?

    Boleh saudara lfc bagi web Tutarian DHTML.
  12. Replies
    13
    Views
    2,684

    tarimas kepada semua komen, aku akan cuba...

    tarimas kepada semua komen, aku akan cuba perbaiki lagi, lebih2 lagi pasal butang sound on/off, aku akan tambah, kadang2 aku tak nampak kesalahan sendiri, ok t.q lagi sekali.
  13. Replies
    13
    Views
    2,684

    sila la komen laman web ciptaan saye

    http://www.tcenter.com.my/ewanita/
  14. Thread: Web Style Guide

    by marikh
    Replies
    5
    Views
    1,412

    tq

    tq
  15. Replies
    14
    Views
    1,578

    merah tu kurangkan sikit

    merah tu kurangkan sikit
Results 1 to 15 of 15

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112