Search:

Type: Posts; User: mzana

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,281

    tak boleh bukak pun. tak tau la sebab network...

    tak boleh bukak pun. tak tau la sebab network tempat aku ni slow sangat ke atau server sana yang down
  2. Replies
    3
    Views
    1,439

    nak senang buat form, guna Microsoft Frontpage...

    nak senang buat form, guna Microsoft Frontpage atau Macromedia Dreamweaver. nak link ke database tu ikut cakap mysticmind + asp, coldfusion dll.
  3. Replies
    22
    Views
    2,972

    hmmm, ok. Nanti aku pertimbangkan dan try semula.

    hmmm, ok. Nanti aku pertimbangkan dan try semula.
  4. Thread: Dark Wallpaper

    by mzana
    Replies
    1
    Views
    2,573

    thanks...ko guna software apa buat ni?

    thanks...ko guna software apa buat ni?
  5. Replies
    4
    Views
    1,760

    ok, selamat cuba lagi. Aku pun baru je upgrade ke...

    ok, selamat cuba lagi. Aku pun baru je upgrade ke Flash MX.
  6. Replies
    22
    Views
    2,972

    aiseh, tak slow ke. Nanti nak run kena guna...

    aiseh, tak slow ke. Nanti nak run kena guna supercomputer plak :eek3:
  7. Replies
    15
    Views
    2,667

    Please make sure the "Security" option on the...

    Please make sure the "Security" option on the folder. It allow everyone to view your site.
  8. Replies
    15
    Views
    2,667

    We need ID and Password !

    We need ID and Password !
  9. Replies
    22
    Views
    2,972

    ok, terima kasih sumer :D. Processor ok dah,...

    ok, terima kasih sumer :D. Processor ok dah, PIII, ram 256MB. Mungkin animation byk sangat, tu yang lembap semacam tu.

    Kalau guna flash, tau tak berapa file size yang sesuai utk run multimedia...
  10. Replies
    22
    Views
    2,972

    Multimedia Presentation

    Software apa yang paling sesuai untuk buat multimedia presentation. Aku kena buat utk opening ceremony. Presentation dalam masa 5 minit pasal organisasi aku. Aku dah try guna Flash + Swish + audio...
  11. Replies
    11
    Views
    1,603

    suppose to be dah jadi la tu... 2-2 aku try okey...

    suppose to be dah jadi la tu... 2-2 aku try okey jer :D
  12. Replies
    6
    Views
    7,768

    bersyukurlah dengan ketinggian yang kita miliki...

    bersyukurlah dengan ketinggian yang kita miliki sekarang ni. Tapi kalau takpuas hati, apa salahnyer mencuba... apa-apa hal, sendiri tanggung :D
  13. Replies
    6
    Views
    1,572

    tak sangat la...

    tak sangat la...
  14. Replies
    12
    Views
    1,912

    a'ah. takde menda nak komen dah sebab sependapat...

    a'ah. takde menda nak komen dah sebab sependapat ngan malayneum. Good luck!
  15. Replies
    4
    Views
    1,560

    OK, pertama sekali 'welcome' lah kepada AWAi....

    OK, pertama sekali 'welcome' lah kepada AWAi. Walaupun tgh sibuk ni, saya try jawab seringkas boleh...

    1. PHP tu salah satu web-based programming language. Nak buat website, web-based aplication...
  16. Thread: New Window

    by mzana
    Replies
    4
    Views
    1,359

    Agree with kpyew... Novice, please give more...

    Agree with kpyew... Novice, please give more explanation, we'll help you, if we can understand your question ;)
  17. Replies
    5
    Views
    1,528

    kalau ip tu static boleh la nolong. Yang dynamic...

    kalau ip tu static boleh la nolong. Yang dynamic ni mmg tak boleh nak xcess dr luar. Di luar pengetahuan, sorry :D
  18. Replies
    18
    Views
    3,483

    Poll: Advance la ko ni... berapa RM kau beli...??

    Advance la ko ni... berapa RM kau beli...??
  19. Thread: tukar hard-disk

    by mzana
    Replies
    4
    Views
    2,106

    sama la... aku pun cadang norton ghost jugak.

    sama la... aku pun cadang norton ghost jugak.
  20. Replies
    1
    Views
    1,580

    ok

    ok
  21. Replies
    6
    Views
    1,881

    This site is great... (i mean the info that...

    This site is great... (i mean the info that offered)
  22. Replies
    10
    Views
    1,799

    aku pernah dengar tentang ni.....

    aku pernah dengar tentang ni.....
  23. Thread: A-d-o-b-e

    by mzana
    Replies
    13
    Views
    1,785

    sebut je la aper-aper pun, janji orang paham...

    sebut je la aper-aper pun, janji orang paham :oops:

    Kena tanya org Adobe.com, baru tahu cara sebutan yg betul
  24. Kau dok JB la, jauh sangat. Kalau takboleh gak...

    Kau dok JB la, jauh sangat. Kalau takboleh gak aku tolong kau, kau belanja aku makan, hehhee
  25. Replies
    20
    Views
    2,586

    Poll: aku ni jauh nun di utara. Kalau kena masanya,...

    aku ni jauh nun di utara. Kalau kena masanya, boleh la aku pi. napy8gen kena propose tarikh sebenar dan masa sebenar dulu la, baru kitorang boleh buat keputusan. Nak buat 25 jun tu ker???

    P/S aku...
Results 1 to 25 of 95
Page 1 of 4 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112