Search:

Type: Posts; User: sniperock

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,602

    pasal server... Server

    apa yg dimaksudkan dengan kode bawah ni...

    drwxr-xr-x 7 loco user 512 May 2001 sample.zip
  2. Replies
    32
    Views
    2,840

    daku rasa sesape pon tak kisah kalau still nak...

    daku rasa sesape pon tak kisah kalau still nak involve lam internet world ni... tua muda miskin kaya... no problem... yg penting ilmu mesti sentiasa di cari... jangan dok setempat je sampai bebila......
  3. Replies
    85
    Views
    10,997

    Poll: aku dah try ws_ftp... aku dah try ftp...

    aku dah try ws_ftp...

    aku dah try ftp voyager.....

    aku dah try cute FTP...

    aku dah try Dos command....


    dan sekarang.... aku guna IGUANA FTP... [B]my favourite[/b}.... cubalah kalau tak...
  4. Replies
    9
    Views
    2,275

    a'kum.. 1) aku pulak sekarang ni pakai flash 4...

    a'kum..

    1) aku pulak sekarang ni pakai flash 4 (90%), flash 5 (10%) dan flash 6 (0%)... aku ni nak sangat belajar 'actionscript'.. tapi selalu tak sempat... telan air liur ngan air oren je la...
  5. woooooo.... biso demo.... banner demo tu canggih...

    woooooo.... biso demo.... banner demo tu canggih aarr..

    aku paling suko sekali... hok 'sniper rifle cursor tuh..' hehehehh...
  6. Replies
    6
    Views
    1,488

    Ben Davis....... design anda ok... tapi mananye...

    Ben Davis....... design anda ok... tapi mananye yg 3D tu..??? takde pun...?? anda sorok tang mana...?? ooooooooo....
  7. Replies
    4
    Views
    1,586

    wuiyooooooo.... kagum tul aku dengan adik-adik...

    wuiyooooooo....

    kagum tul aku dengan adik-adik '2 FATONAH' nih.... terutama sekali design... respek aku... hahahahhh..... selamak maju jayoo... semuo.... ok?
  8. ha'ah... betul laa.... aku sejak akhir2...

    ha'ah... betul laa....

    aku sejak akhir2 ini... since 1999... dah jarang guna Netscape... maka.. webdesign yg aku buat pun dah tak tau sesuai ke idak jika dibuka dengan netscape... lagipun aku...
  9. Thread: SWiSH v2.0..

    by sniperock
    Replies
    25
    Views
    3,362

    Bagiku... swish sesuai untuk text effect saje.....

    Bagiku... swish sesuai untuk text effect saje.. grafik dan movement object tak boleh.. agak terhad la katakan...

    tapi aku suka pakai swish sebab simple... kadang2 aku import je dalam flash untuk...
  10. congratulation...... WM is the best...

    Macam tajuk kat atas tu.... dengan ape yg ada pada webmastermalaysia.com.... memang best pun.. tengok para-para webmaster dan webdesigner yg ada pon.. fuhhh.... semua canggih-canggih woooo........
  11. Replies
    8
    Views
    1,792

    agreed with shahruzzaman

    yeah, i think using database is more efficient than email to collect data... i had tried before (using email) and need a lot of maintenance + editing to convert or collect etc....
  12. Replies
    23
    Views
    2,426

    Poll: No and no and no...... tripple no and...

    No and no and no...... tripple no and uncounted.... no and no and no.....
  13. Replies
    12
    Views
    1,753

    The graphic and color are nice... but too many...

    The graphic and color are nice... but too many frames and scroll bar interrupt user to concentrate..... anyway... it's look like a pure design... hehehhh....
  14. Replies
    24
    Views
    2,647

    Poll: I'm the eldest...

    Assalamualaikum wbt...

    nampak gayanye... melihat pada vote result tu... aku la yg paling tuo.. ahaks... tapi takpo laa... jiwo mudo... ahaksss....
Results 1 to 14 of 14

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112