Search:

Type: Posts; User: LydBytes

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. yes... forwards as many to your friends...

    yes... forwards as many to your friends especially girl...
  2. Safety Tips In The Light Of Canny Ong's Murder

    SAFETY TIPS IN THE LIGHT OF CANNY ONG'S MURDER

    Please take the time to read this. I know you are smart enough to
    know these pointers but there will be some, where you will go "hmm I
    must...
  3. Replies
    51
    Views
    3,498

    heheh si MHR lagi famous bah...

    heheh si MHR lagi famous bah...
  4. Replies
    51
    Views
    3,498

    yee... lydbytes yg sama dr sifoo le juga ni.....

    yee... lydbytes yg sama dr sifoo le juga ni.. ikikik
  5. Replies
    51
    Views
    3,498

    hello everybody.. kiikikikik lama tak masuk forum...

    hello everybody.. kiikikikik lama tak masuk forum ni laa.. rindu nyerrr... hehehe
  6. Replies
    4
    Views
    1,448

    sbb lyd suka.. ehehhe so chef mcm mana nak...

    sbb lyd suka.. ehehhe

    so chef mcm mana nak selesaikan problem nie?
  7. Replies
    4
    Views
    1,448

    Tak Detect Sound

    hello, lyd memerlukan pertolongan semua ni.. mcm ni, pc lyd skarang ada 2 OS... satu WinMe satu lagi WinXP.... masalahnya skarang... dalam WinMe tak detect sound. Ikon speaker kecik dekat jam tu...
  8. Thread: download mp3

    by LydBytes
    Replies
    8
    Views
    6,683

    download mp3

    skarang dah takde audiogalaxy... jadi mana nak download mp3 lagi haa?? ada tak yg kamu tau tempat dia? susah lee nak carik mp3 ni sejak audio galaxy takde
  9. Replies
    5
    Views
    9,897

    eiiiiii takutnyeeee... tapi lyd nak tengok...

    eiiiiii takutnyeeee... tapi lyd nak tengok jugak.. tapi lyd jauh le kat sabah.. heheheh
  10. Replies
    36
    Views
    7,880

    yup... cantik @ cute diary tu mozaks.. tapi lyd...

    yup... cantik @ cute diary tu mozaks.. tapi lyd belum lagik register.. nanti lyd register ok...
  11. Replies
    4
    Views
    9,435

    lagu ke lirik? lyd ada midi doraemon je.. hmm...

    lagu ke lirik? lyd ada midi doraemon je..
    hmm lagu doraemon tak berapa best le.. hehe
  12. Replies
    4
    Views
    9,435

    Kiroro Mirai e

    best lak lagu kiroro - MIRAI E....
    lagu sedih... ehhehe


    Hora ashimoto wo mite goran
    Kore ga anata no ayumu michi
    Hora mae wo mite goran
    Are ga anata no mirai

    Haha ga kureta takusan no...
  13. Replies
    2
    Views
    1,241

    hmm??? tidak dapat suda audio galaxy kah? tidak...

    hmm??? tidak dapat suda audio galaxy kah? tidak best la kalau mcm ni...
  14. Replies
    12
    Views
    2,065

    uwaaaaaaaa!! uwaaaaa!! ingatkan tu hari...

    uwaaaaaaaa!! uwaaaaa!!

    ingatkan tu hari england bole menang.. cisss!! tapi takpe aaa.. :(
  15. Thread: Nak tanya ni

    by LydBytes
    Replies
    12
    Views
    2,355

    fuiyooo... guna photoshop.. hmm skarang ni kat...

    fuiyooo... guna photoshop.. hmm
    skarang ni kat sekolah lyd tengah belajar photoshop le ni... kalau tak.. susah lyd nak paham cakap chef tu.. hehehe
  16. Replies
    4
    Views
    1,850

    Yuchee... gunung ledang tak pernah lagiks... ni...

    Yuchee... gunung ledang tak pernah lagiks... ni la gunung pertama yg lyd daki.. hehhe
    Hai mael... vcd apa lak ni? kehkehehehhehehehehhehehheh...
    Wah mozaks... kalau nak naik gunung kinabalu jangan...
  17. Replies
    4
    Views
    1,850

    Gunung Kinabalu

    fuhhhhh... lyd baru turun dr gunung kinabalu tu.. penattttttt!!... hari jumaat. sabtu dan ahad pukul 10:30 malam baru balik... skarang ni masih terasa lagi sakit kaki.... nasib baik sampai gak .......
  18. Replies
    20
    Views
    2,530

    Poll: lyd jauhhhh.. ekekke

    lyd jauhhhh.. ekekke
  19. Thread: A-d-o-b-e

    by LydBytes
    Replies
    13
    Views
    1,743

    ramai gak antara korang ni yg suka sebut...

    ramai gak antara korang ni yg suka sebut A-DOBE.... tapi heran kat sekolah lyd, org cakap A-DO-BE.... pening lyd... sampai nak sebut berkataan ADOBE pun susah.. lyd terus je cakap nama software...
  20. Thread: A-d-o-b-e

    by LydBytes
    Replies
    13
    Views
    1,743

    A-d-o-b-e

    mcm mana sebenarnya nak sebut ADOBE ni? sama ada

    a) A-DOBE
    b) A-DO-BE
  21. Thread: Nak tanya ni

    by LydBytes
    Replies
    12
    Views
    2,355

    Nak tanya ni

    mcm mana nak buat animasi mcm ni yekk
    http://malaysiaku.net.my/ugly/s3.gif

    apa step dan software nak buat animasi mcm ni?
  22. Replies
    15
    Views
    2,464

    eh oh ya kan.. mcm mana lyd boleh lupa say...

    eh oh ya kan.. mcm mana lyd boleh lupa say congrats kpd pelajar yg baru habis spm.. ehhehe congrat aaaa.. ekekkek..
  23. Replies
    9
    Views
    3,933

    wowwwww murah tu kan RM2000... tapi takde duit...

    wowwwww murah tu kan RM2000... tapi takde duit aaa.. ehhe
  24. Replies
    13
    Views
    1,797

    heheh ye laaa ye laaa... kikihikhkikih

    heheh ye laaa ye laaa... kikihikhkikih
  25. Replies
    13
    Views
    1,797

    kenapa semua benci david beckham ni? best pun...

    kenapa semua benci david beckham ni? best pun beckham tu..
Results 1 to 25 of 54
Page 1 of 3 1 2 3

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112