Search:

Type: Posts; User: nuha

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,518

    Computer Science Lecturer

    Computer Science Department of Faculty Technology and Science Information, KUIS(KOlej Universiti Islam Selangor) is looking for the computer science lecturer.

    Must have:
    - Master holder in IT...
  2. Replies
    10
    Views
    1,843

    a'kum, yark!!!

    a'kum,
    yark!!!
  3. Replies
    10
    Views
    1,843

    a'kum, yark!!!

    a'kum,
    yark!!!
  4. Replies
    10
    Views
    1,843

    a'kum, up 2 u , nak percaya ker / x, tapi saya...

    a'kum, up 2 u , nak percaya ker / x, tapi saya dpt dari reliable source....kalu x cayer, gi lah try buat xperiment kat chemistry lab utk proof kandungan dlm coke & pepsi...
    hehehe..r0kawa...bagus...
  5. Replies
    17
    Views
    3,905

    a'kum, which one free webhosting that support...

    a'kum,
    which one free webhosting that support php & my sql?

    ------------------------------------------
    "NoThiNg cOmEs frEE bUt tHe kNoWleDge iS frEE.."
  6. Replies
    20
    Views
    2,697

    Poll: akum, nak join gaks, tapi buat ler hujunh bulan...

    akum, nak join gaks, tapi buat ler hujunh bulan 7, saya praktikal jauh nun di utara.Abih prac 18/7, so kalu lps tarikh tuh, cakap jer biler, gerenti & insyaAllah, saya mesti pergi nyer...
  7. Replies
    10
    Views
    1,843

    khas utk peminat coke & pepsi !!!

    assalamualaikum,
    almost of u had known about that but i just wanna to share to those yg x tahu lagi...Aper salah nyeer berkongsi perkara yg saya rase penting utk keselamatan & kesihatan kita...
  8. Replies
    1
    Views
    1,221

    frames problem....

    a'kum,
    i have some problem here...i have already 3 frame when i login my page, then, when we gonna to logout, it will be in 1 frame there.So how can i do like that?Analogy, like yahoo email, when...
  9. Thread: Bengkel PHP

    by nuha
    Replies
    18
    Views
    2,611

    bengkel tu kat ner & biler?rasenyer mcm saya x...

    bengkel tu kat ner & biler?rasenyer mcm saya x leh nak join.Tapi kalu bukak klas lg masa lps bln 7 bleh?
  10. Thread: template

    by nuha
    Replies
    0
    Views
    1,594

    template

    akum kengkawang,

    leh tak trgkan aper fungsi template dlm php.byk gak jumper info, tp x brp paham la.TQ soKMo...

    ---------------------------------------------------------------------

    minda...
  11. Thread: log in / logout

    by nuha
    Replies
    2
    Views
    1,543

    log in / logout

    aKuM pD meMBeR yG aDEr seDikiT keLEbiHaN....

    saya nak mintak tolong pd kengkwan sumer, leh tak tolon tunjuk kan camner nak wat coding tuk login/logout...Kalu leh bg la coding nyer yg yg...
  12. Replies
    7
    Views
    1,718

    akum, saya pun nak tanya gak sesaper yg ilmu...

    akum, saya pun nak tanya gak sesaper yg ilmu lebih la....
    tu kalu nok delete so 1 function jer, katakan kalu kener wat 3 function serentak, cthnyer, delete, edit, & add.Boleh tak korang bg idea &...
  13. Replies
    1
    Views
    1,403

    dynamic form ->r0kawa tolonnnnnn...

    akum, firstly saya nak minta kengkawang xpcially r0kawa tolong nengok & settle kan masalah saya kat bawah nih:

    a'kum wbt,
    sameon, leh tak awak tolong saya bg cth coding utk masukkan input >1...
  14. camner nak wat delete/edit/update gunakan check box

    akum, saya nak tanya kengkawan sume, camner nak wat implement button delete, update,edit biler kita dsign check box.Ala cth nye macam dlm inbox yahoo & geocities->file manager la.kalu kita nak...
  15. Replies
    7
    Views
    1,718

    akum, tu kalu utk 1 button delete jer, kalu bayk...

    akum, tu kalu utk 1 button delete jer, kalu bayk button lak camner?cth nyer ader button edit, delete & update camenr(mcm dlm geocities->file manager) tu lah.harap dpt bantu
  16. Thread: r0kawa->php

    by nuha
    Replies
    1
    Views
    1,474

    r0kawa->php

    tutorial awak di add :http://amran.hypermart.net/isi/tutorial/loginsession.html

    tu tak complete utk function check login (yg bawah sekali tuh).So, saya nak mintak awak tolong bg complete coding ....
Results 1 to 16 of 16

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112