Search:

Type: Posts; User: nurulmajdi

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Saba Online

    by nurulmajdi
    Replies
    7
    Views
    1,670

    can't load laa...

    can't load laa...
  2. Replies
    7
    Views
    2,893

    EPL merchandise

    can you add some EPL merchandise in the list? i'm looking for my bf bday present la..
  3. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    nkorg ni bacala sehabis baik.. neway, TQ hajime...

    nkorg ni bacala sehabis baik.. neway, TQ hajime bg solusi tu kat aku walopon aku trus guna WAMP haha.. setel problemo.. haha
  4. Replies
    0
    Views
    1,273

    error.. kat mana ni??

    ini koding file tuhh.. aku kopi pes tu sbb tak bleh detect error dia.. kita buat sama2 ye adik2... hehe
    --------------------------------------------------------------
    <?php
    //hello_world...
  5. Replies
    22
    Views
    68,221

    ntah, mcm error page jek...

    ntah, mcm error page jek...
  6. Replies
    11
    Views
    1,549

    lcf spoke my heart.. haha

    lcf spoke my heart.. haha
  7. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    aku dah pasti sgt yg apache aku dah ok sbb kalau...

    aku dah pasti sgt yg apache aku dah ok sbb kalau aku browse localhost, default page dia mmg apache page..

    lagi satu benda ajaib, cmd prompt aku tak recognize any command.. ping pun dia tak...
  8. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    haha

    aku dah install WAMP (Windows+Apache+Mysql+PHP) kene gelak ngan bos..

    MORAL: jgn buat keje susah, benda senang kan adaa...
  9. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    to fred

    what is mod php?
  10. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    bla bla

    i'd read the installation manual and i really sure that i had made step by step installation. but it still produced the same result. my boss said may be the windows problem.. btw guys, thanks lee...
  11. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    rasanya sudah...

    rasanya aku dah install php dlm localhost ni..

    file yg kat atas tu pun aku save as .php extension..

    by the way, aku bc balik read me tuhh.. TQ!
  12. Thread: phpinfo()

    by nurulmajdi
    Replies
    16
    Views
    2,396

    phpinfo()

    dah lama tak bukak kitab dah lama tak buat programming rasa cam sengal pun ada.. dah lama tak masuk forum ni..

    aku nak test php dlm localhost, nampaknya tak sukses. aku try run phpinfo tapi keluar...
  13. Replies
    1
    Views
    1,435

    Dial-up service

    Biarr la sumer org sibuk ngan streamyx, wireless dan byk lagi.. tapi aku nak terpaksa guna juga dial-up service... huhu.. jd nak tahu la ISP mana yg best utk dial-up service ni.. aku nak register la..
  14. Replies
    1
    Views
    8,197

    tempat praktikal

    kalau boleh area shah alam.. kalau tpt jejauh tu.. harapannye ada la public transport.. sbb aku ni takde transport.. hehe.. tolong laa sesapa alamat.. takpun url ..

    field : networking /...
  15. Replies
    12
    Views
    1,521

    aku dah lama tak jenguk php ni.. dekat setengah...

    aku dah lama tak jenguk php ni.. dekat setengah tahun sbb sambg blaja. takde masa nk buat progg. tapi, kalau aku tak silap, kat applydo.php tu ko tak hold value yg ko pass dr prev page tuh.. kalau...
  16. Replies
    3
    Views
    1,668

    currently, i'm going to do more on phyton server...

    currently, i'm going to do more on phyton server pages. Means, embedded html code with phyton language. I need tools for development thingy..
  17. Replies
    3
    Views
    1,668

    phyton tools

    i'm phyton newbie. Nak mintak pandangan phyton tools yg paling best dan mantap utk org cam aku nih.. hopefully ada org bleh tulong
  18. Replies
    14
    Views
    1,553

    RTFM is best solution..

    RTFM is best solution..
  19. Replies
    6
    Views
    1,832

    RTFM!! hihihi...

    RTFM!! hihihi...
  20. Thread: my ASP site

    by nurulmajdi
    Replies
    5
    Views
    1,533

    uhh.. takbleh bukak pon!

    uhh.. takbleh bukak pon!
  21. Replies
    22
    Views
    2,351

    hurmm.. senang citer aku ngaku la aku salah sorg...

    hurmm.. senang citer aku ngaku la aku salah sorg programmer yg malas-ian gile babi.. first blaja php (masa praktikal), bos kasik buku suh blaja sindri, aku mmg suke blaja sindri nih.. blaja la...
  22. btol ke ko paham ni.. ke buat2 paham? hahaha.....

    btol ke ko paham ni.. ke buat2 paham? hahaha.. lama tak jenguk forum nih... saje je oii..
  23. Replies
    0
    Views
    1,363

    Diff between arcnet and token ring

    hi all
    can anyone tell the difference between tokein-Ring and Acrnet topologies.
    i know both are token passing topologies

    but how they differ and which one is efficient
  24. Replies
    9
    Views
    1,424

    sehat alhamdulillah... (rasa cam berlakon citer...

    sehat alhamdulillah... (rasa cam berlakon citer sembilu pulak.. awak pernah dgr ke filem tu? heheheh...)
  25. Replies
    34
    Views
    2,920

    loorr... ngkorg ni.. table pun nk kasik cantik...

    loorr... ngkorg ni.. table pun nk kasik cantik ke? takyah laa.. dah blleh masukkan data n display data dah lee.. nk edit bg cantik cenggane lagi ?? isshh.. sosah ckp ngan designer ni.. sumer nk suh...
Results 1 to 25 of 160
Page 1 of 7 1 2 3 4

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31