Search:

Type: Posts; User: nos

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. oooooo....

    itu jawapan yg di tunggu2, so flash tak bleh la simpan record kat memane file, tapi just hantar var jek. ok paham dah.... tank-u
  2. cammane nak berinteract ngan cgi or ngan any file eg. text file

    cammane agaknye nak pass variable kat cgi script atau save value kat file memane e.g *.txt mcm kiter buat pakai html utk submit form. dah puas aku carik.... hampas....:confused:
  3. www.ecriot.net powered with Flash MX (tgh cari tempat untuk practical :) hehehe)

    hehehe pepehal pegila www.ecriot.net skrg tgh carik tempat utk practical mase bulan 11 nanti. so kalau ader contact tu inform la yek. kalo bleh nak kat area Kl or Jb jek. web designing, networking,...
  4. www.ecriot.net powered with Flash MX (tgh cari tempat untuk practical :) hehehe)

    hehehe pepehal pegila www.ecriot.net skrg tgh carik tempat utk practical mase bulan 11 nanti. so kalau ader contact tu inform la yek. kalo bleh nak kat area Kl or Jb jek. web designing, networking ok...
  5. www.ecriot.net powered with Flash MX (tgh cari tempat untuk practical :) hehehe)

    hehehe pepehal pegi la kat www.ecriot.net sbb nak carik tempat utk practical bulan sebelas nie. sesape ader contact tu inform la yek... kalau bleh area KL or JB jek. bye.....
Results 1 to 5 of 5

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47