Search:

Type: Posts; User: xhensem

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    10,153

    hoo..reey... 1G Free Hosting..

    try this free hosting...

    1000MB Space
    3000MB bandwith
    C panel
    Fastastico
    Domain/subdomain
    Email account
    FTP account
    Full PHP support
  2. Replies
    27
    Views
    61,909

    1000 Jawatan Kosong Di Msc Kedah

    1000 JAWATAN KOSONG DI MSC KEDAH...

    kepada sesiapa yg tak keja lagi..
    ni ada senarai jawatan kosong yg akan dibuka tak lama lagi..

    HARAP PM AKU utk dptkan list..(jgn lupo bagi email adress..)...
  3. Replies
    5
    Views
    1,345

    aku jumpa benda dari forw:forw kawan aku. aku...

    aku jumpa benda dari forw:forw kawan aku.

    aku copy paste jee.. kat sini..

    sapa pya.?

    entah aku pon tak tau..

    org pya bisness.. lantak laa...
  4. Replies
    5
    Views
    1,345

    Double Offer...

    http://www.hos-melayu.com/index.shtml
  5. Tolong check.. list template ni boleh dowload tak..

    Mintak tolong..

    list template ni boleh dowload ke tak..

    http://realcoding.net/damage/templa...ebosoft_net.rar
    http://realcoding.net/damage/templa...ebosoft_net.rar ...
  6. Replies
    27
    Views
    4,313

    tu pun kalau bebetul la nak membantu malaysia ke...

    tu pun kalau bebetul la nak membantu malaysia ke arah "Fasa 4 ICT (Wawasan 2020)". stop talking crap n start learning.

    apa maksud tu..

    ingat aku memain kee..ckp macam tu..

    ni syarikat tempat...
  7. Thread: Sms Hosting..

    by xhensem
    Replies
    7
    Views
    2,145

    mekasih.. bagi list.. ada lagi tak.. list...

    mekasih.. bagi list..

    ada lagi tak.. list compny..

    penin cari kat search engine ni..
  8. Thread: Sms Hosting..

    by xhensem
    Replies
    7
    Views
    2,145

    tertinggal info nak tya..

    service tu kalo boleh nak hantar ke 12 000 staff seluruh malaysia serentak

    sms alert to staff

    tak kisah guna 39xxx ke
    atau apa2 service..

    janji dpt hantar sms alert

    oppss terlupa nak...
  9. Thread: Sms Hosting..

    by xhensem
    Replies
    7
    Views
    2,145

    Sms Hosting..

    NAK tanya..

    SMS HOSTING or..tak tau nak cakap..mcm mana..


    Boleh sapa2 bagi list URL web company Malaysia yg ofer SMS hosting

    saya perlukan services

    yg boleh saya menghantar SMS ke...
  10. Replies
    27
    Views
    4,313

    pelik2 pelik..

    pelik2 sunguh..

    macam lari TOPIK

    rasa nye aku tya..

    1.TIP2 dan skill macam mana nak bagi smooth guna flash.. serupa macam web tu.(buat rujukan web tu). iya.laa nak baca berlambak tutorial...
  11. Replies
    27
    Views
    4,313

    org mintak pendpatan.. bangang pya org... ...

    org mintak pendpatan..

    bangang pya org...

    komen laa mcm mana..tip ke..idea ke..

    asik komen org je..
    tak semua benda ko tau kat dunia ni..

    so share pendapat laa..bukan komen org..
  12. Replies
    27
    Views
    4,313

    lupo nak tambah... kagum aku.. tgk portfolio...

    lupo nak tambah...

    kagum aku.. tgk portfolio diorg ni..

    ada tak web2 mana yg portfolio diorg best2 macam ni..

    kongsi url laa...
    kongsi web mana yg best ke..

    aku nak tgk design yg best2.
  13. Replies
    27
    Views
    4,313

    damn good ....this website

    byk dah tgk web2 flash..swish .. TAPI..

    ni web bagi aku.. antara yg load laju dan smooth..

    damn good...

    so apa pendapat korang..

    bagi laa pendapat ato tip..skill
  14. Replies
    24
    Views
    2,121

    dah tutup laa.. dah ada orang amik... sory...

    dah tutup laa..

    dah ada orang amik...

    sory aku lupo bagitau...
  15. Replies
    6
    Views
    9,213

    1000 jawatan kosong

    1000jawatan kosong sebagai pengurus cawangan kedai/mini market

    (bukan Jurujual/Bukan MLM)

    Graduan yg masih belum bekerja digalakkan memohon.

    Graduan Ijazah/diploma/sijil (apa2 bidang)
    ...
  16. Replies
    1
    Views
    1,261

    soft original ke? atao cetak rompak...???

    lagi soft oem murah....

    pelik...ni betul ke tak ni...

    komen please....

    http://smilesoftprod.net/
  17. Replies
    29
    Views
    3,891

    ok.. thank lcf singapore .. kad credit terima...

    ok.. thank lcf

    singapore .. kad credit terima pulak..

    haiyaa

    paypal..?
  18. Replies
    0
    Views
    5,971

    PENTING-peluang perniagaan-Mini market

    aku ada informasi kat korang semua.. untuk sapa2 yg berminat

    Peluang perniagaan membuka mini market kepunyaan ANDA

    terbuka kepada rakyat malaysia berumur 21tahun keatas

    peluang adalah kepada...
  19. Replies
    8
    Views
    2,659

    eh... web dia tgh buat balik laa.. alamak sory...

    eh... web dia tgh buat balik laa..

    alamak sory .. aku lupo nak cek dulu web kwn aku tu..
    korang email kat dia laa tya..

    ok sory laaa
    aku post bagi tau web..
    web dia tgh buat lain.. ada muka...
  20. Replies
    8
    Views
    2,659

    oiitt ramai nyee ofer diri.. haa korang try...

    oiitt ramai nyee ofer diri..

    haa korang try tyaa.. kwn aku ni..
    kadang2 dia cari gak freelance..
    korang tya dia laa..
    kot2 ada peluang..
    pandai laa deal..

    ni web dia..
  21. Replies
    10
    Views
    2,022

    betul laaa.. aku pon comfiuz gak.. pelik.. mcm...

    betul laaa.. aku pon comfiuz gak..

    pelik.. mcm mana boleh murah..

    then mcm mana prirate software boleh jual online..

    gilo... laa diorg ni...

    nanti aku cari lagi.. web2 yg ofer murah.. ...
  22. Replies
    29
    Views
    3,891

    betul aku sokong.. buat letih jee daftar.. kad...

    betul aku sokong..

    buat letih jee daftar.. kad credit tak terima..

    eh yg alang post dia kata dia tranfer money kat kwn dia tu...
    dia pakai kad credit malaysia ke us atou lain..

    comfiuz...
  23. Replies
    10
    Views
    2,022

    semua software murah... pelik2.. setakat ni...

    semua software murah...

    pelik2..

    setakat ni dah jumpa 3 web ofer very murah..

    tapi ni jumpa satu yg mcm tipu...

    http://seasidedivineness.vitliz.biz/p/
  24. Replies
    10
    Views
    2,022

    harga yg lain... murah gilo.. Microsoft...

    harga yg lain...

    murah gilo..

    Microsoft Office 2003 System Professional (5 cds) USD40.00
    Microsoft Office XP Professional with SP2 usd 35.00
    Microsoft Windows Small Business Server Standard...
  25. Replies
    10
    Views
    2,022

    software original murah..pelik...

    nak tya korang..

    apa pendapat korang.. pasal software original murah..
    (BUkAN CETAK ROMPAK)

    sebab byk web2 tgh ofer software murah.. yang tak masuk akal harga dia..

    cth..

    Microsoft...
Results 1 to 25 of 55
Page 1 of 3 1 2 3

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37