Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 15 of 72

Thread: Exabytes - I am VERY Dissapointed

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    kl
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Thumbs down Exabytes - I am VERY Dissapointed

    I am very dissapointed with exabytes, although they have very prompt and fast support, but i guess is all just a template reply. All are the same. They have frequent downtime and my site is very slow and sometimes cant load at all.www.bizolink.com & www.jobseekertalk.com hosted at 202.75.48.40 shared by 252 domain. What the heck, feel regret for purchasing this exabytes web hosting. Fix than problem occur...what the heck this fellow doing? find the root cause, not simply fix and problem still same. After 2 to 3 days logon to my site feel dissapointed, sure got problem. Dont BUY exabytes...poor poor quality server.
    Last edited by bizolink; 04-09-2006 at 10:59 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Penang
    Posts
    1,781
    Rep Power
    10
    Hello Bizolink,

    Welcome to Webmaster Malaysia Forum

    I'm sorry to hear about your problem with Exabytes. Your sites seemed loading fast and fine. And 252 domain names on a single server is consider less. I heard most of the web host got their server more than 400 sites, and some got it till 1000+.

    I, myself am a client of Exabytes too. I faced similar downtime 1 week ago, emailed their support, got a reply in few minutes and it seemed that it was a data center routing problem. The problem was fixed in hour time and after that it was smooth sailing. Beside the rare hiccups, everything has been fine for me hosting with them.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    KL
    Posts
    76
    Rep Power
    174
    The number of domain hosted on one server is very dependent on the hardware they use. Hosting 200+ domains is not a big problem if the hardware can support this ammount of domains.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    612
    Rep Power
    212
    Quote Originally Posted by sampride
    The number of domain hosted on one server is very dependent on the hardware they use. Hosting 200+ domains is not a big problem if the hardware can support this ammount of domains.
    Not to forget,
    200 domains can be of ALL dynamic active sites or ALL idle sites.

    It makes a huge difference.

    You cannot judge a server's performance by the number of hosted sites. A more accurate approach is to find out what is the server specifications, and its average server load per day.

    Thank you.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    My
    Posts
    967
    Rep Power
    0
    is webmastermalaysia.com hosted on a semi dedicated server?
    cos occasionally i find it hard to load. already experienced a few times difficult to access this site?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Malaysia
    Posts
    372
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by robot
    is webmastermalaysia.com hosted on a semi dedicated server?
    cos occasionally i find it hard to load. already experienced a few times difficult to access this site?
    Yes, WebmasterMalaysia.com is hosted on a Semi-Dedicated Server, sharing the server with another 4 accounts.

    You might still experience slow accessing if:
    - Server is performing backup (at night)
    - Network problems

  7. #7
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Malaysia
    Posts
    372
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by michaelfoo
    Not to forget,
    200 domains can be of ALL dynamic active sites or ALL idle sites.

    It makes a huge difference.

    You cannot judge a server's performance by the number of hosted sites. A more accurate approach is to find out what is the server specifications, and its average server load per day.

    Thank you.

    Exactly! michaelfoo got the right point.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Malaysia
    Posts
    372
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by bizolink
    I am very dissapointed with exabytes, although they have very prompt and fast support, but i guess is all just a template reply. All are the same. They have frequent downtime and my site is very slow and sometimes cant load at all.www.bizolink.com & www.jobseekertalk.com hosted at 202.75.48.40 shared by 252 domain. What the heck, feel regret for purchasing this exabytes web hosting. Fix than problem occur...what the heck this fellow doing? find the root cause, not simply fix and problem still same. After 2 to 3 days logon to my site feel dissapointed, sure got problem. Dont BUY exabytes...poor poor quality server.

    Hello bizolink,

    Action has been taken to suspend the site which caused our server to become overloaded during the past few days.

    this client is now complaining we suspend his site
    http://www.sifoo.com/forum/viewtopic.php?t=15505

  9. #9
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    kl
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Thanks for all feedback, anyway, we have decided to shift hosting, sorry for that, is a decision from all partner. We still have ppl complaining slow...anyway, Exabytes does have a good support and credibility. Keep the good works.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Australia
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Same here, i just signup few days ago..

    They place me on a high load server (most of the time 2~10, sometimes >20, 80+ is the highest i have seen), that server down almost every night. they can't actually achieve 99.5% uptime guarantee...

    and now they have network problem.... haiz... lot of problems... really disappointed..

  11. #11
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Malaysia
    Posts
    372
    Rep Power
    10
    Hello szeli,

    If you signed up few days ago, by right your account will be created on our newest server. May I have your domain name please? You may post here or PM me so that we can better asisst you?

    At night, is the time where our nightly script running which will cause the server load high.

    And FYI, we nor the data center have any network problem. However, I understand that there are some issues on TM's International link:
    http://www.tm.net.my/tmnet2006/conte...type=News&pg=1

    By the way are you accesing from Australia? If yes, we can move your account to our server in US which is faster for users from outside Malaysia to access.

  12. #12
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Malaysia
    Posts
    372
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ksstudio
    Hello szeli,

    If you signed up few days ago, by right your account will be created on our newest server. May I have your domain name please? You may post here or PM me so that we can better asisst you?

    At night, is the time where our nightly script running which will cause the server load high.

    And FYI, we nor the data center have any network problem. However, I understand that there are some issues on TM's International link:
    http://www.tm.net.my/tmnet2006/conte...type=News&pg=1

    By the way are you accesing from Australia? If yes, we can move your account to our server in US which is faster for users from outside Malaysia to access.
    Hello szeli,

    I've got your domain and found the tickets / emails which you sent to my Support Team. I have just responded to your ticket.

    Feel free to contact me if you have any other questions.

  13. #13
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Australia
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Hehe, Im not alone now...

    Accessing webmastermalaysia.com is also very difficult....

    almost impossible to load a page fully, therefore im using a proxy server to get here now...

    This is the trace route from my home to my domain
    Tracing route to mytalks.com [202.75.48.44]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 19 ms 20 ms 19 ms loop0.lns2.mel3.internode.on.net [150.101.212.91
    ]
    3 19 ms 20 ms 35 ms gi0-3.cor1.mel3.internode.on.net [150.101.212.15
    8]
    4 29 ms 29 ms 29 ms pos2-1.bdr1.syd6.agile.on.net [150.101.212.86]
    5 30 ms 29 ms 29 ms gi0-1.bdr1.syd7.agile.on.net [150.101.120.66]
    6 30 ms 30 ms 29 ms 208.ge-1-0-0.GW5.SYD2.ALTER.NET [203.166.93.161]

    7 30 ms 30 ms 29 ms so-6-2-0.XT2.SYD2.Alter.Net [210.80.38.229]
    8 182 ms 182 ms 185 ms 0.so-1-2-1.XT2.HKG2.ALTER.NET [210.80.50.122]
    9 193 ms 192 ms 192 ms 0.so-7-0-0.BR2.HKG2.Alter.Net [210.80.3.214]
    10 175 ms 173 ms 173 ms 203.103.244.198
    11 276 ms 272 ms 284 ms 203.106.86.65
    12 * * 184 ms 219.93.173.129
    13 * * * Request timed out.
    14 * * * Request timed out.
    15 * * * Request timed out.
    http://www.webmastermalaysia.com/att...5&d=1157615969

    From my home to webmastermalaysia.com

    Tracing route to webmastermalaysia.com [202.75.48.198]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 43 ms 19 ms 18 ms loop0.lns2.mel3.internode.on.net [150.101.212.91
    ]
    3 19 ms 19 ms 19 ms gi0-3.cor1.mel3.internode.on.net [150.101.212.15
    8]
    4 30 ms 30 ms 29 ms pos2-1.bdr1.syd6.agile.on.net [150.101.212.86]
    5 30 ms 29 ms 29 ms gi0-1.bdr1.syd7.agile.on.net [150.101.120.66]
    6 30 ms 29 ms 30 ms 208.ge-1-0-0.GW5.SYD2.ALTER.NET [203.166.93.161]

    7 29 ms 29 ms 29 ms so-6-2-0.XT2.SYD2.Alter.Net [210.80.38.229]
    8 172 ms 171 ms 171 ms 0.so-4-0-3.XT2.HKG2.Alter.Net [210.80.50.114]
    9 181 ms 181 ms 181 ms 0.so-7-0-0.BR2.HKG2.Alter.Net [210.80.3.214]
    10 161 ms 162 ms 162 ms 203.103.244.198
    11 271 ms 269 ms 276 ms 203.106.86.65
    12 310 ms * * 219.93.173.33
    13 * * * Request timed out.
    14 * * * Request timed out.
    15 * * * Request timed out.
    http://www.webmastermalaysia.com/att...4&d=1157615960

    seems that i unable to reach the server

    However, i can access exabytes.com.my with full speed!!! surprisely... download speed for the tutorial video is >200KB/s

    Tracing route to exabytes.com.my [202.75.42.118]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 20 ms 19 ms 19 ms loop0.lns2.mel3.internode.on.net [150.101.212.91
    ]
    3 19 ms 19 ms 19 ms gi0-3.cor1.mel3.internode.on.net [150.101.212.15
    8]
    4 29 ms 30 ms 29 ms pos2-1.bdr1.syd6.agile.on.net [150.101.212.86]
    5 29 ms 29 ms 29 ms gi0-1.bdr1.syd7.agile.on.net [150.101.120.66]
    6 122 ms 30 ms 29 ms 208.ge-1-0-0.GW5.SYD2.ALTER.NET [203.166.93.161]

    7 30 ms 31 ms 31 ms so-6-2-0.XT1.SYD2.ALTER.NET [210.80.38.221]
    8 194 ms 195 ms 194 ms 0.so-1-0-1.XT1.HKG2.Alter.Net [210.80.49.217]
    9 194 ms 194 ms 194 ms 0.so-6-0-0.BR2.HKG2.Alter.Net [210.80.3.210]
    10 186 ms 186 ms 187 ms 203.103.244.198
    11 298 ms 297 ms 297 ms 203.106.86.77
    12 198 ms 197 ms 197 ms 219.93.173.129
    13 200 ms 201 ms 201 ms 210.187.129.151
    14 199 ms 202 ms 209 ms 219.94.9.6
    15 198 ms 201 ms 231 ms 202.71.96.246
    16 201 ms 202 ms 203 ms 202.75.32.10
    17 210 ms 207 ms 205 ms exabytes.com.my [202.75.42.118]
    http://www.webmastermalaysia.com/att...6&d=1157615979

    ksstudio,

    as the outage notice, it only affect "streamyx" user at midnight

    also, i want to stay with malaysia server coz most of my visitors are from malaysia.

    anyway, please work with your upstream provider to fix this problem.

    thank you

    (see attachment for more reports)
    Attached Images Attached Images To view attachments your post count must be 0 or greater. Your post count is 0 momentarily.
    Last edited by szeli; 07-09-2006 at 04:09 PM.

  14. #14
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    somwhere in sabah
    Posts
    18
    Rep Power
    0
    szeli, something to show you here

    Pinging google.com [72.14.207.99] with 32 bytes of data:

    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=319ms TTL=241
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=714ms TTL=241
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=320ms TTL=241
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=722ms TTL=241
    Request timed out.
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=321ms TTL=241
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=719ms TTL=241
    Request timed out.
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=320ms TTL=241
    Reply from 72.14.207.99: bytes=32 time=316ms TTL=241
    Request timed out.
    Pinging exabytes.com.my [202.75.42.118] with 32 bytes of data:

    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=230ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=221ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=222ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=225ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=225ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=221ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=236ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=226ms TTL=55
    Reply from 202.75.42.118: bytes=32 time=227ms TTL=55
    Pinging webmastermalaysia.com [202.75.48.198] with 32 bytes of data:

    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=23ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=232ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=211ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=234ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=209ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=17ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=28ms TTL=54
    Reply from 202.75.48.198: bytes=32 time=209ms TTL=54
    Pinging yahoo.com [66.94.234.13] with 32 bytes of data:

    Request timed out.
    Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=256ms TTL=53
    Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=255ms TTL=53
    Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=466ms TTL=53
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=468ms TTL=53
    Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=258ms TTL=53
    Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=258ms TTL=53
    what is happening? judge yourself, i don't think i have to say much here. streamyx user here since 2002

    add something below. why ip not same already

    Pinging exabytes.com [72.18.131.206] with 32 bytes of data:

    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=586ms TTL=40
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=586ms TTL=40
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=587ms TTL=41
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=584ms TTL=41
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=585ms TTL=40
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=587ms TTL=40
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=584ms TTL=41
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=586ms TTL=41
    Reply from 72.18.131.206: bytes=32 time=584ms TTL=40
    funny ping result aren't they? who shall i blame now? again, im lost

    i hope i could control the internet routing

  15. #15
    Join Date
    May 2006
    Location
    Georgetown, Penang
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    For one thing. This. Sucks.

    May I ask what's wrong with the Exabytes servers at the moment? My site is inaccessible.

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What do you think about exabytes in my case
    By lochoe in forum Paid Hosting Discussion Forum
    Replies: 9
    Last Post: 16-04-2009, 06:15 PM
  2. Your Experience with Exabytes
    By flymb in forum Paid Hosting Discussion Forum
    Replies: 26
    Last Post: 13-05-2007, 12:55 AM
  3. Season Greetings from Exabytes
    By starsearcher in forum News and Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 19-10-2006, 02:53 PM
  4. Next recommendation after Exabytes?
    By vaNko in forum Paid Hosting Discussion Forum
    Replies: 13
    Last Post: 03-08-2006, 03:33 AM
  5. Exabytes
    By Cosmos75 in forum Paid Hosting Discussion Forum
    Replies: 16
    Last Post: 20-04-2006, 03:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32