Results 1 to 5 of 5

Thread: help me

  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Perak, Malaysia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    help me

    hi semua....

    ada sesiapa yang pernah guna sempoihosting tak? kalau ada ok ke tak web hosting tu....
    i'm first time nk host my web.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    KL
    Posts
    68
    Rep Power
    173
    Saya tidah pernah menggunakan mereka, tapi harga mereka 20MB = RM18 setahun memang murah macam free. Cuba fikir, adakah mereka buat bisnes untuk keuntungan? Dengan hanya RM18 setahun, bagaimana mereka dapat menampung kos server, maintenance, staff dan sebagainya?

    Anda dapat apa yang anda bayar

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Perak, Malaysia
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Smile thanks

    tq Jacky....

    Ada suggestion x untuk saya pilih mana2 web hosting yg lain. Saya cuma nak host file yg saiznya cuma lebih kurang 100mb je.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    KL
    Posts
    435
    Rep Power
    180
    try easynet-interactive

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Labuan & Kota Kinabalu
    Posts
    137
    Rep Power
    208

    Arrow

    Quote Originally Posted by Jacky
    Saya tidah pernah menggunakan mereka, tapi harga mereka 20MB = RM18 setahun memang murah macam free. Cuba fikir, adakah mereka buat bisnes untuk keuntungan? Dengan hanya RM18 setahun, bagaimana mereka dapat menampung kos server, maintenance, staff dan sebagainya?

    Anda dapat apa yang anda bayar
    Hi..

    Bila sesuatu company dah label..kan harganya, sudah semestinya mereka dah workout habis...lerrr...

    sue-adreena :

    Don't worry tentang provider tapi pastikan back-up file anda sentiasa update dalam PC anda.

    Kalau ada masalah..transfer semua file kat lain provider...
    MyLabuan Hosting : Web Hosting and Domain Registration

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112