Results 1 to 7 of 7

Thread: What U All WebMaster Think Of This

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    What U All WebMaster Think Of This

    aper yang korang rase pada web hosting nie www.myasiahost.com

    murah ker space yg dier provide paling besar 800mb. Aku ader compare ngan aku pakai skang nie emerge tapi aku nyer free

    share ngan emerge. So kalau korang rase company ini bagus bagi komen kat aku pasal www.myasiahost.com nie ok ker tak. ok

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    209
    Boleh la, murah la jugak. Tapi dia punya bandwidth tu tak berpadanan dgn space la. Space besar, bandwidth kecil. But its depends la u nak guna website u utk apa. Try check kat mercumaya.net

    I rasa u boleh dpt yg lagi murah kat situ

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    ok alang aku ader join myasiahost punyer trial account utk 1 tahun full feature. Aku dah join dah 1 bulan setengah dah nie.
    So far dier punyer service terbaik bagi aku. Contoh nyer dioarang ader provide Live Support 24/7 OK aper kan. aku rase ko try plaks triall account dier ko tak nak 1 tahun ko try 7 hari nyer. cam ner? nanti ko reply ok.

    Thanks For Your Previous Info.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    209
    Aku tak boleh try, site aku guna bandwidth usage banyak, dan myasiahost takder offer bandwidth sebanyak tu.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    alang aku nak tanyer ko, ko punyer bandwidth braper besar? dgn space ko braper besar?

    Aku nak tau kalau ko nyer best nanti aku pindah kat hosting cam ko nyer.

    ok.

  6. #6
    Join Date
    May 2004
    Location
    pahang
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Lightbulb Aper kater yang ini...!

    erm....aku pun tak beraper pastie....tapi cuber ko org wusha kat
    sini....mana tau kot2 sesuai....

    http://i-hosting.ws

    aku sendiri pun tgh duk selidik pasal hosting nie......sesaper yg
    pernah guner hosting nie ceriter la skit dier punyer
    kelebihan.....

  7. #7
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Petaling Jaya, Selangor
    Posts
    695
    Rep Power
    209
    site aku sekarang ni hosted kat articulate-x. Custom plan 1Gb space and 100Gb bandwidth for RM 130 sebulan. Server dia ok la, jarang down dan support pun bagus. Kalau nak tau lebih lanjut boleh tanya la tokey dia zmiey

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. webmaster
    By neeraj in forum Other Webmaster-related Services and Promotion
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2009, 12:28 PM
  2. Hi im a webmaster kid
    By zackry in forum Member Introductions
    Replies: 7
    Last Post: 26-11-2008, 06:47 PM
  3. Hello to all webmaster
    By xsandstorm in forum Member Introductions
    Replies: 14
    Last Post: 17-07-2007, 08:57 PM
  4. Hello webmaster
    By Hunz in forum Member Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2006, 04:13 PM
  5. Looking for WebMaster ....
    By NewUserMY in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2005, 01:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112