Results 1 to 3 of 3

Thread: Kelas bahasa Mandarin...cepatt

  1. #1
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Kelas bahasa Mandarin...cepatt

    A'kum.
    Sapa sini yang duduk kat Johor Bahru..yg tengah keje,masih study,atau anak korang nak belajar Mandarin...bleh contact

    Mr Nazmi
    012-7343415

    korang akan diajar secara perseorangan dan bukannya berkumpulan,diajar sampai tahap boleh bercakap dan memahami perbualan mandarin...Untuk mencapai tahap 100% tidak dijanjikanlah...sebab bab bahasa ni ambil masa bertahun untuk mahir...apa yg akan diajar pada korang ialah asas mandarin dan cara2 bagaimana untuk berbual..

    kelas ni akan dibuat
    sebelum bulan Julai...kira korang bleh start bila2 masa je..belajar kat rumah dia..harga 1 jam RM10...belajar ikut suka korang berapa lama..sehari 1 jam hingga 3 jam pun boleh...

    Mr Nazmi ni orang melayu dan boleh bercakap mandarin dgn fasih...jadi kalau korang tak faham..korang boleh berbual dalam bahasa melayu atau english

    kalau korang nak dia datang rumah pun boleh..tapi bayarannya mahal sikitlah untuk duit minyak....

    apa2pun..contact no phone tu kkk

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    KL
    Posts
    68
    Rep Power
    196
    oohhh i c,
    if possible,
    post message related to IT Webmaster etc..

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    KL
    Posts
    267
    Rep Power
    195
    maybe he oso provide e-learning on Mandarin class....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. is mandarin is difficult to learn?
    By twee_lovestruck in forum Mamak Stall
    Replies: 11
    Last Post: 20-07-2010, 09:47 AM
  2. Junior Secretary - MANDARIN SPEAKING
    By HappyWorking in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2009, 10:35 AM
  3. Kelas Asas PHP
    By masterircd in forum Job Vacancies
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2007, 12:48 AM
  4. Webmaster (Japanese or Mandarin skill required)
    By NPlumley in forum Job Vacancies
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-2004, 11:10 AM
  5. Meh tengok bebudak kelas aku !
    By full time kille in forum Websites Review and Suggestion
    Replies: 4
    Last Post: 26-04-2002, 03:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC1 PL1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31