Itulah sebabnya kenapa mereka mempunyai zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini. Mereka juga telah membuat penemuan bahawa seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk jangka masa yang lama boleh bertahan selama lebih daripada dua (2) jam tanpa ejakulasi dan masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi dan kekuatan seks sepertimana mereka yang berusia 25 tahun walaupun diusia 60 tahun. CATUABA juga telah diluluskan oleh kerajaan Brazil sebagai tumbuhan perubatan dan selamat dimakan. Ia juga bersifat sederhana dan tidak toksik.

Puak India Tupi juga telah mencipta banyak lagu-lagu yang memuji keajaibannya CATUABA. Lelaki TUPI mempunyai zakar purata 20 cm (8 inci), untuk memudahkan ketika berburu, mereka terpaksa mengikat dan menetapkan zakar mereka di sekeliling pinggang atau paha. Oleh sebab itu, mereka juga mempunyai gelaran yang sangat istimewa – PUAK ORANG GAJAH AMAZON.

Makmal Negara Brazil, Akademik Penyelidikan Perubatan Persekutuan Amerika Syarikat dan Makmal Sains Reproduktif Universiti HAVARD, Amerika Syarikat telah sama-sama menjalankan penyelidikan saintifik ke atas lelaki-lelaki India Tupi dan CATUABA. Micheal Van Straten, seorang pakar British yang terkenal di dalam penyelidikan tumbuh-tumbuhan perubatan berkata: Ini merupakan salah satu kejayaan utama terapeutik dalam bidang disfungsi erektil, lebih-lebih lagi, tidak ada bukti bahawa penggunaan jangka masa panjang boleh membawa apa-apa kesan sampingan.

brazilian catuaba10 Kelebihan Selepas Pengambilan CatuabaMembantu kaum lelaki memiliki diameter saiz zakar yang besar dan panjang serta keupayaan seks yang kuat.

Menggalakkan pembesaran sekali ganda organ seks lelaki.

Memberikan lelaki badan yang sangat kuat, sihat dan bertenaga.

Dapat merawat mati pucuk (ED), ejakulasi pramatang (PE) dan difungsi seksual lelaki.

Menyeimbangkan hormon tubuh manusia dan menggalakan rembesan hormon lelaki (testosteron).

Menggalakan peredaran darah, mencegah penyakit kardiovaskular

Merawat Hiperplasia Prostatik Benigna (BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.

Meningkatkan sistem imunisasi badan.

Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.

Menguatkan daya ingatan walau lanjut usia.

Antara Kelebihan Lain Pengambilan CatuabaMemberi badan yang lebih kuat, sihat dan bertenaga.

Mengurangkan kolesterol dalam darah

Meningkatkan fungsi hati, buah pinggang dan paru-paru

Meningkatkan taraf kehidupan seksual

Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan

Meningkatkan daya ingatan

Mencegah kencing manis

Membantu mengurangkan tekanan kehidupan

Meningkatkan pertumbuhan otot dan kekuatan badan

Meningkatkan peratusan kesuburan

Anti keradangan.

Meningkatakn imuniti badan

Mengaktifkan kadar metabolisma

Lelaki masih mempunyai kesuburan yang lebih tinggi selepas usia 60.

Kekal bertenaga walaupun pada usia 70

Lelaki berusia 80 tahun tetapi masih boleh menikmati hubungan seksual dengan isteri mereka.CatuabaApakah Kelebihan & Manfaat Catuaba?Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.

Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV. Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.brazilian catuabaEmpat Sebab Kenapa Anda Perlu Memilki CatuabaCATUABA Nourishing Essence diproses dengan teknologi tinggi supersonik untuk mudah diserap dalam badan manusia dan kesan optimum.

100% tumbuhan asli dan tanpa sebarang bahan perosak dan kandungan haiwan.

Tiada bahan toksik dan pencemaran, selamat untuk dimakan.

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.Ramuan Catuaba Nourishing Essence1. Catuaba

2. Saw Palmetto

3. Cordyceps

4. Pumpkin Seed Extract

5. Peasc Fruit

6. Apple Powder

7. Tribulus Terestris

8. Honey Goat

9. Fructose

Cara Penggunaan CatuabaTuang secara terus di bawah lidah (telan dengan air) atau kemam selama 20 saat (telan tanpa air)

Orang berumur bawah 50 tahun (1 bungkus dalam 1-3 hari)

Orang berumur atas 50 tahun ( 1 bungkus dalam 1-2 hari)

Peringatan!

Elakkan meminum kopi, teh dan menghisap rokok selama 2jam! selepas pengambilan CATUABA.Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk minuman . No rujukan KKM : (50) dlm. KKM-163/S/25 Jld.163HARGA : RM120 POSLAJU PERCUMA

CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain

MAYBANK5624 1450 3962CIMB8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE

* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang* dan masa bank in. *CatuabaCatuabaCatuaba