Khidmat Berpoligami Urusan Wali Hakim Thai Bernikah Siam Berkahwin di Thailand

As'kum,

Disini saya ingin menawarkan perkhidmatan nikah kahwin dlm masa 1 jam sahaja yang dibuat di Pejabat Agama Wilayah Yala Cawangan Betong. Nikah tidak dibuat di rumah perseorangan, kadi, kedai makan ataupun masjid untuk mengelakkan nikah yang tidak sah dari segi syarak (Nikah Sindiket).

Hanya 5 minit perjalanan dari pintu sempadan Malaysia. Kawasan ini aman dan tenteram, tiada pergaduhan, peperangan atau pengeboman. Dalam 14 wilayah di selatan Thailand hanya daerah Betong tiada langsung peristiwa yang tidak diingini. Kita masih boleh mendengar pembunuhan dan pengeboman di Songhkla dan Golok.

Surat Nikah dikeluarkan oleh Pejabat Agama Wilayah Yala. Perkahwinan ini adalah Sah disisi Agama dan diterima untuk diperakui di Malaysia. Semua urusan akan dibuat di dalam Pejabat Agama dan semua maklumat penting akan disertakan. Pasangan juga boleh membawa ahli keluarga dan rakan bersama. Tidak lupa juga bergambar di Pejabat Agama bersama Kadi dan juga Saksi.

Saya telah membawa lebih dari 100 pasangan tanpa ada masalah untuk mendaftarkan pernikahan di Malaysia. Wilayah Yala amat kurang Nikah Sindiket. 60%-70% nikah yang dibuat di dalam wilayah Songhkla, Pattani & Narathiwat tidak sah dari segi syarak. Kadi di wilayah Yala terdiri daripada tokoh terkenal seperti Doktor, Pengetua Sekolah, Tuan Guru, Dato, Senator dan Saksi nikah adalah Pegawai Majlis Agama.

Kenderaan akan disediakan dari exit Tol Lebuhraya Utara-Selatan PLUS Kuala Kangsar/Pulau Pinang/Pengkalan Hulu untuk membawa pasangan. Sijil nikah akan terus diserahkan sejurus selesai akad & surat pengesahan dalam masa 7 hari. Jika bertolak 8am, 11am semua urusan telah pun selesai. Ini akan memudahkan pasangan yang mempunyai masa yang singkat.

Saya akan menguruskan segala urusan dari mula hingga selesai, bukan melalui pihak ketiga atau agen.

Diharap tawaran ini dapat menyelesaikan masalah tuan/puan.

Untuk maklumat lanjut sila email saya di elmyda@gmail.com. Urusan & Pertanyaan call saya di no 0175955633 (Helmi).

Terima Kasih.